• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek arkadaş istiyorum..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhabaa.
Çocukluk arkadaşımı özel sebeplerden aramız bozulunca malesef kaydettm.
8 yıllık liseden bir arkadaşım vardı hergün mesajlaşıyorduk yani artık ara sıraydı bikaç yıldır. Neyse benim doğum günümdü 4 gün önce kutlamadığı halde ben yazdım işte bugün. Siyasetle ilgili fikrimiz aynıydı bn de ondan oyunu kime vereceksin dedim o da kullanamıycam dedi ben de üzüldüm dedim o da üzülmemişsindr çünkü senin vereceğine vrrmeyeceğim dddi bn de fikrinin neden öyle olduğunu sordum sonra başladı bi ton hiddetli hiddetli anlAtmaya yok kalbini kırmayyım filan. Ben de kalp kıracak bi konu yok sadece fikrini merak ettim dedim sonra beni kızdırdı ben de oy kullanamayacağına sevindim o zaman dedim ( kendi dedi üzülmezsindiye) sonra bi baktım tak engelledi beni whtsaptn bnde instgrmdan yazıklar olsun kaç yıllık arkadaşını bunun için mi engelledin dedim bi kelime bile etmedi ordan da engelledi. Insan sırf bunun için bu kadar sert mi davranır ilginç ben de onu diğer yerlerden ve onun engellediği yerlerden engelledim numarasını da sildim .
Yazıklar olsun sanki kanlı bıçaklı gibi kaç yıllık arkadaşıyım bi cümle dahi etmeden sildi.
Bu nasıl insan nasıl arkadaş arkadaşlık böyle mi olur hiç ?
Kalbini kıracak ne kötü söz ne hakaret ne küfür söyledim insan burda objektif tartışabilir ki ben fikrimiz aynı sandığm için yazdım ve onun fikrine de hakaret etmedim.
Sırf buyüzden 8 yıllık arkadaş siliniyorsa gerçek arkadaş nasıl bulunur ki..
Gerçekten gerçek bir arkadaş bulmak istiyorum kendime..

Merhabaa.
Çocukluk arkadaşımı özel sebeplerden aramız bozulunca malesef kaydettm.
8 yıllık liseden bir arkadaşım vardı hergün mesajlaşıyorduk yani artık ara sıraydı bikaç yıldır. Neyse benim doğum günümdü 4 gün önce kutlamadığı halde ben yazdım işte bugün. Siyasetle ilgili fikrimiz aynıydı bn de ondan oyunu kime vereceksin dedim o da kullanamıycam dedi ben de üzüldüm dedim o da üzülmemişsindr çünkü senin vereceğine vrrmeyeceğim dddi bn de fikrinin neden öyle olduğunu sordum sonra başladı bi ton hiddetli hiddetli anlAtmaya yok kalbini kırmayyım filan. Ben de kalp kıracak bi konu yok sadece fikrini merak ettim dedim sonra beni kızdırdı ben de oy kullanamayacağına sevindim o zaman dedim ( kendi dedi üzülmezsindiye) sonra bi baktım tak engelledi beni whtsaptn bnde instgrmdan yazıklar olsun kaç yıllık arkadaşını bunun için mi engelledin dedim bi kelime bile etmedi ordan da engelledi. Insan sırf bunun için bu kadar sert mi davranır ilginç ben de onu diğer yerlerden ve onun engellediği yerlerden engelledim numarasını da sildim .
Yazıklar olsun sanki kanlı bıçaklı gibi kaç yıllık arkadaşıyım bi cümle dahi etmeden sildi.
Bu nasıl insan nasıl arkadaş arkadaşlık böyle mi olur hiç ?
Kalbini kıracak ne kötü söz ne hakaret ne küfür söyledim insan burda objektif tartışabilir ki ben fikrimiz aynı sandığm için yazdım ve onun fikrine de hakaret etmedim.
Sırf buyüzden 8 yıllık arkadaş siliniyorsa gerçek arkadaş nasıl bulunur ki..
Gerçekten gerçek bir arkadaş bulmak istiyorum kendime..
Boşver
Herşey yalan ... sahte...

Oyların gizli kullanılıyor olmasının sebebi var.
Sormamalıydınız.
Arkadaşınız da gereksiz sert çıkmış, geçiştirebilirdi.
Sevdiklerinizle bir daha siyaset konuşmamayı öğrenmiş oldunuz :)

Küser sonra yine barışır bunun için engelliyorsa öle arkadaş olmaz olsun. .
Neden böle davrandı anlamadım .
Kimseye anlatamadığı şeyleri bana anlatıyordu bianda sildi garip. Yakın da arkadaştık

Bir arkadasim da bana ole kotu bir soz soylemisti sirf siyasi fikrimden dolayi iyi de oldu gercek yuzunu gostermis oldu artik ole midem bulandiki elimde olmadan yaklasamiyorum artik siyasi gorusu benimle ayni olmayan insanlara sohbet etmek bisi paylasmak istemiyorum

Benim de yakın arkadaşım birinci sınıftan beri her yıl beraber geçirdiğim arkadaşım sevgilisi olacak hödük yüzünden bana yalan söyledi bendi ilişkimi kopardım o şahısla. İnanın yok artık herkes sahtekar olmuş. Ben yalnız çok mutluyum, sevgilime bile istemiyorum seni dedim. Ohhh miss kafam rahat.Az insan az eşya hesabı.. Bence hayatınızın keyfini çıkarın.

Ben de gerçek arkadaş var mı diye merak ediyorum. İnsanlar böyle oldular. En ufak şeyi boy kadar yapıyorlar.
Kendime çok üzüldüğum zamanlar oldu. İçgen samimi insan niye yok miye bulamiyorum diye...

Benim de yakın arkadaşım birinci sınıftan beri her yıl beraber geçirdiğim arkadaşım sevgilisi olacak hödük yüzünden bana yalan söyledi bendi ilişkimi kopardım o şahısla. İnanın yok artık herkes sahtekar olmuş. Ben yalnız çok mutluyum, sevgilime bile istemiyorum seni dedim. Ohhh miss kafam rahat.Az insan az eşya hesabı.. Bence hayatınızın keyfini çıkarın.

Bazen dert anlatacak beraber muhabbet edecek gezecek insan arıyor insan ama böyle olacak ise hiç olmasın

Bazen dert anlatacak beraber muhabbet edecek gezecek insan arıyor insan ama böyle olacak ise hiç olmasın
Tabiki öyle dertlerim için buraya geliyorum yazıyorum rahatlıyorum. Muhabbet için liseden arkadaşları arıyorum veya komşularla vakit geçiriyorum. Kendimle ilgileniyorum falan insanlarla uğraşmıyorum artık :)
Böyle olacaklar maalesef insan oğlu çiğ süt emmiş.

Siyasete girerseniz daha çok arkadaş kaybedersiniz o konuları ailenizle bile konuşmayın.bence asıl neden başka size patlayacak yer aramış.böyle biri için düşünmeye değmez.aranızda birşeyler bitmiş.benimde çocukluk arkadaşım vardı 10-15 yıl kadar öyle çok fazla görüşemedik liseye başlayınca ama yine arada buluşur konuşurduk.üniversiteye başlayınca beni birden sildi hayatından ne arama sorma nede yazdığıma cevap verme vs.bende hiç üstelemedim öylece bitti gitti kendisi onca senelik arkadaşlığınıza değer vermiyorsa boşverin gitsin.

Arkadaşla ve sevdiğim diğer insanlarla bu tarz muhabbetlere girmem...gerçi artık insanlar bir garip çoğu kişiye mesafe koymak zorunda kalıyor insan konu ne olursa olsun kendini söz sahibi sanıyorlar ve hep zorda kalınca aramalar falan filan Çok dertliyim bende bu konuda

Ailenizden başkasının varlığı ya da yokluğu çok önemli değil bence gelir geçer.önemli olan anne baba kardes; arkadaş olsa iyi olur ama olmazsa da dünyanın sonu değil.biteceği varmış dostlugunuzun seçim vesile olmus

Anlattıklarınıza göre arkadaşınız bahane etmiş bu durumu ve sıkılmış olmalı sizin tavırlarınızdan.Bahane olmuş yani bu durum.

Sizin de durduk yere oyu kime vereceğini sormanız tartışmaya davetiye çıkarmış zaten o ayrı konu.

Bu konunuzda haksız yönünüz olsa da gereksiz bir tavır,kaçış olmuş arkadaşınız tarafından ama çevrenizdeki insanlar durduk yere siZle irtibatı kesiyor ve kesmeye devam ediyorsa bilmediğimiz bazı ince noktalar var gibi geldi şuan.

Back
X