- 23 Mart 2015
- 5.972
- 12.674
- 448
- 37
Bence en büyük ayıp aldıklarını getirmemesi,sizin akrabalarınızla dalga geçmesi,doğum gününüzü kutlamamasi.
Onun dışında klozet kullanması bebek hakkında yorum yapması normal bence yakın arkadaşlarıma bende derim bazen hazır olmayi bekle daha erken vs.diye.
Evet bizene tabi ama insaniz nihayetinde illa burnumuzu sokcaz:)
Şimdi sizi de hatalı buldum ben bir ilişkide ya da arkadaşlıkta sürekli bi tarafın araması hata ve eziklik bana göre.
Kullanildiginizi düşünüyorsaniz kullandirtmayin kendinizi.
Mesela şu yemeği yap mi dedi yapamam canım istemiyor yorgunum deyin.
Veya deyin ki ya bigun de sen bana yemek ısmarla dışarda yiyelim deseniz mesela.
Eve gelip yemek mi istedi eşimle bana yetecek kadar yaptım evde malzemem yok de geç ne var ki yani bunda?
Yanı bu insan size özel bir şey yapıyor mu size kendinizi iyi hissettirecek bir şey?
Bi kahve ısmarlamak ufak bi hediye almak ne bileyim zor gününde destek olmak vs.
Iyi yönleriyle kötü yönlerini kıyaslayın bence.
Onun dışında klozet kullanması bebek hakkında yorum yapması normal bence yakın arkadaşlarıma bende derim bazen hazır olmayi bekle daha erken vs.diye.
Evet bizene tabi ama insaniz nihayetinde illa burnumuzu sokcaz:)
Şimdi sizi de hatalı buldum ben bir ilişkide ya da arkadaşlıkta sürekli bi tarafın araması hata ve eziklik bana göre.
Kullanildiginizi düşünüyorsaniz kullandirtmayin kendinizi.
Mesela şu yemeği yap mi dedi yapamam canım istemiyor yorgunum deyin.
Veya deyin ki ya bigun de sen bana yemek ısmarla dışarda yiyelim deseniz mesela.
Eve gelip yemek mi istedi eşimle bana yetecek kadar yaptım evde malzemem yok de geç ne var ki yani bunda?
Yanı bu insan size özel bir şey yapıyor mu size kendinizi iyi hissettirecek bir şey?
Bi kahve ısmarlamak ufak bi hediye almak ne bileyim zor gününde destek olmak vs.
Iyi yönleriyle kötü yönlerini kıyaslayın bence.