- Konu Sahibi TuzluCekirdek
aynı mahalledeydik ama konuşmuşluğunuz yoktu daha sonraki senelerde orta okulda aynı sınıftaydık eşimin gözlerine vurulmuştum onunla konuşmak benim için bir hayaldi aylar geçti ve bi arkadaşımız aramızı yaptı ve 1 yıl süreyle konuştuk tabi bu arada annem eşimi iistemiyodu cini kadar nefret ediyordu.biz ayrıldık annemden dolayı 1 yıl görüşmedik birgün ananeme giderken gördüm aşkımı ama görmemezlikten geldim o arkamdan bağırdı bakmadım
Kasımdı bi pazartesi akşamıydı saat 20:20'ydi telefon çaldı "iyi akşamlar seville görüşebilirmiyim dedi buyrun benim dedim sevil ben emre dedi kimmm dedimm(o an aptallaştım beynimden vurulmuşa döndüm) müsitmisin konuşabilirmiyiz dedi hayır dedim ve kapattım sonra annem anladı onun olduğunu ve ailesini aradı oğlunuz kızımın peşini bıraksın dedi annesiide konuşurum ben dedi akşam olmuş ve ailesi eşimle konuşmuş bırak o kızı demiş oda napıyım seviiyorum demiş aradan zaman geçti ve aramızı yapan arkadaşıyla telefonunu göndermişti aşkım ve o gün tekrar başlamıştı ve tam 7 yıl sürdü flört dönemim onun ardında 1 yıl nişanlı kaldık ve şuan 1 yıllık evliyiz allahıma şükürler olsun ben sevdiğime kavuştum ve hala doyamıyoruz birbirimize biz çok seviyoruz birbirimiziii allah kimseyi ayırmasınn....:teytey:a.s.:dance:

Son düzenleyen: Moderatör: