Gerçek bir büyücü arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok anam şuraya bir tütsü yakammm

21-33-51-tts-set-4-1_urun_g7712_900x900_rojonoib.webp

ve hümalaylaylannnnn birrrrlkkteeeeeeeee

Zamanında kvdeciğim hocaya gitmiş benimle esimin durumu için ayrılalım istiyorduda :KK53: ama hoca efendi kendisine boşuna uğraşma bacım senin oğlan büyülenmiş demiş :KK70: acaba kime büyü yaptırdım yoksa yanlışlıkla kendim yapmış olabilirim bi gece aklima geliyor ama emin degilim :KK70:demiştim ya +18 büyülerde iyiyimdir 🤣

sitede büyü konusmak yasak ama büyücü pardon medyum reklami var, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Bana bu reklamlar çıkıyor, her seferinde korkuyorum. Ne anlama geldiğini söyleyebilecek bir medyum tanıyor musunuz :(

Hayır Halloween dekoru kostümü filan da aratmadım diye hatırlıyorum, niye bu çıkıyor hiçbir fikrim yok.

Eklentiler

• Screenshot_20221108-234310_Chrome.webp
    Screenshot_20221108-234310_Chrome.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 62
Ya siz de cem yılmaz mısınız anasını satiyim. Her şeye bir cevap ne kötüsün linç kültürü ya ne niyet okuyorsunuz kardeşim size ne
Tamam tamam şimdi sana dileklerini gerçekleştirmen için bi büyü öğreticem. Şimdi önce sarı kolayla beşinci günün şafağında yıkacaksın hiç su yok ama bak sadece sarı kola. Sonra belediyeden izin belgesi alıp onu 40 kere kaynamış soğumuş suda mürver asayla ezip içeceksin. İzinsiz olmaz çünkü büyü bakanlığı büyünü geri çeker. Sonra dileğini dileyip işte kuzu kuzu geldim diye haykıracaksın. Oldu bil dileğini

Tamam tamam şimdi sana dileklerini gerçekleştirmen için bi büyü öğreticem. Şimdi önce sarı kolayla beşinci günün şafağında yıkacaksın hiç su yok ama bak sadece sarı kola. Sonra belediyeden izin belgesi alıp onu 40 kere kaynamış soğumuş suda mürver asayla ezip içeceksin. İzinsiz olmaz çünkü büyü bakanlığı büyünü geri çeker. Sonra dileğini dileyip işte kuzu kuzu geldim diye haykıracaksın. Oldu bil dileğini
bu mesaji 9 kisiye gondersek de kabul oluyor mu o.O

Büyücü arıyacağınıza oturup dua etseniz olmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X