Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla benim bildigim buyuler sihirli annem den ileri gitmiyor ordan bisey deneyeceksen ac youtube dan izle ama "Taci " vardi dikkat et biseyler yaparken
Zamanında kvdeciğim hocaya gitmiş benimle esimin durumu için ayrılalım istiyorduda ama hoca efendi kendisine boşuna uğraşma bacım senin oğlan büyülenmiş demiş acaba kime büyü yaptırdım yoksa yanlışlıkla kendim yapmış olabilirim bi gece aklima geliyor ama emin degilim demiştim ya +18 büyülerde iyiyimdir
Tamam tamam şimdi sana dileklerini gerçekleştirmen için bi büyü öğreticem. Şimdi önce sarı kolayla beşinci günün şafağında yıkacaksın hiç su yok ama bak sadece sarı kola. Sonra belediyeden izin belgesi alıp onu 40 kere kaynamış soğumuş suda mürver asayla ezip içeceksin. İzinsiz olmaz çünkü büyü bakanlığı büyünü geri çeker. Sonra dileğini dileyip işte kuzu kuzu geldim diye haykıracaksın. Oldu bil dileğini
Tamam tamam şimdi sana dileklerini gerçekleştirmen için bi büyü öğreticem. Şimdi önce sarı kolayla beşinci günün şafağında yıkacaksın hiç su yok ama bak sadece sarı kola. Sonra belediyeden izin belgesi alıp onu 40 kere kaynamış soğumuş suda mürver asayla ezip içeceksin. İzinsiz olmaz çünkü büyü bakanlığı büyünü geri çeker. Sonra dileğini dileyip işte kuzu kuzu geldim diye haykıracaksın. Oldu bil dileğini