- 3 Eylül 2018
- 9.186
- 48.925
- 548
Denemeler ama büyücüleri. Kitabın adı bu mudur elleme.edebiyat da bir çığır açar belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemeler ama büyücüleri. Kitabın adı bu mudur elleme.edebiyat da bir çığır açar belki
Ya tamam beddua kötü o okey de. Deneme amaçlı konu ne ya nesin sen Montaigne mi
Kiiiiz bütün büyücülerin kolonisi var ya. Seni nasıl kapmadılar şimdiye kadar. Gel bizimkine katıl, odaya kaydını yaptıralım haftaya da büyücüler masasında bütün koloniyle tanışırsın.
Böyle tek başına geçinemezsin. Arkanda biz olalım geeeeel.![]()
Büyücü yok ancak size yolu gösterecek kişi varMerhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Cem Yılmaz'la kötü olmamız mı benziyorYa siz de cem yılmaz mısınız anasını satiyim. Her şeye bir cevap ne kötüsün linç kültürü ya ne niyet okuyorsunuz kardeşim size ne
Ben büyüyle uğraşanların cesaretine bakıp bakıp hayret ediyorum sadecesen hankini yapiyormusun mu bozuyirmusun onemli yanj![]()
Deneme bir iki denemeRuh hastası bir paragraf beddua yazmışsın. Umarım sana döner kötü kalpli cadı. Deneme amaçlı konu açtım büyücü filan aramıyorum. Arayacak bilimsizlikte değilim. Ama sinirlendirdin beni küçük insan.
Niye sosyal deney yapıyorsun ki ne gereeeee varRuh hastası bir paragraf beddua yazmışsın. Umarım sana döner kötü kalpli cadı. Deneme amaçlı konu açtım büyücü filan aramıyorum. Arayacak bilimsizlikte değilim. Ama sinirlendirdin beni küçük insan.
O arkadaş cadı değil. Biz ekipçe size yardımcı olmak için buradayız. Elinizden ne gelirse bizim de elimizden o gelir.kötü kalpli cadı.
He he he heRuh hastası bir paragraf beddua yazmışsın. Umarım sana döner kötü kalpli cadı. Deneme amaçlı konu açtım büyücü filan aramıyorum. Arayacak bilimsizlikte değilim. Ama sinirlendirdin beni küçük insan.
Bırak sen onları,özelden görüşelim.Tanişma indirimi de yaparım.Ayağın alışsınYa siz de cem yılmaz mısınız anasını satiyim. Her şeye bir cevap ne kötüsün linç kültürü ya ne niyet okuyorsunuz kardeşim size ne
Yazdığınızı okuyoruz biz. Ama niyet okutmak isterseniz üç kaat.Ya siz de cem yılmaz mısınız anasını satiyim. Her şeye bir cevap ne kötüsün linç kültürü ya ne niyet okuyorsunuz kardeşim size ne
Kitap yazacak benceNiye sosyal deney yapıyorsun ki ne gereeeee var
Ahahahfds haykırdım ha...Asi büyücü ne kız? Uysal büyücü nasıl oluyo?Evet ama bu sektör de büyüğe saygıyla ilerliyor biliyorsunuz ki asi büyücülere yer yok, bu asilige ve aksiliğe devam ederseniz sizi kayıttan tamamen düşerler normal insan statüsüne dönersiniz demedi demeyin.
bacım rahmetli anneannem bu konuyu okusaydı ki okuma yazması yoktu derdi ki:açtığın konuda meymenet yok biz ne yazalım?Ya siz de cem yılmaz mısınız anasını satiyim. Her şeye bir cevap ne kötüsün linç kültürü ya ne niyet okuyorsunuz kardeşim size ne
Yazarsa okurum, şakam yok bilirsinKitap yazacak bence![]()
Eee rekabet dünyası bebeğim.Sen bunu niye orta yerde soyledin ki simdi caktirmasan olmaz miydi? Bilmiyor oldugumu boyle konu sahibinin gozune sokuyorsun ki beni devre disi birakacaksin dimiHerkes buyu yapiyorsa belki ben de yapardim benim neyim eksik haa? Isikli yol falan dedin sen bir kere ben sizin koloniye gelmem korkarim
sonra kazancima da goz dikersiniz bana ne ben gelmem.
Az daha dayan seni birazdan çarpacaklarRuh hastası bir paragraf beddua yazmışsın. Umarım sana döner kötü kalpli cadı. Deneme amaçlı konu açtım büyücü filan aramıyorum. Arayacak bilimsizlikte değilim. Ama sinirlendirdin beni küçük insan.
Kutsal kase ne yaw toto muİftira....Kutsal kase şövalyelerinden uzaklaştırma aldım sadece geçen yıl, o da 2023 te bitiyor...