Gerçek bir büyücü arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya siz de cem yılmaz mısınız anasını satiyim. Her şeye bir cevap ne kötüsün linç kültürü ya ne niyet okuyorsunuz kardeşim size ne
Ya tamam beddua kötü o okey de. Deneme amaçlı konu ne ya nesin sen Montaigne mi

Kiiiiz bütün büyücülerin kolonisi var ya. Seni nasıl kapmadılar şimdiye kadar. Gel bizimkine katıl, odaya kaydını yaptıralım haftaya da büyücüler masasında bütün koloniyle tanışırsın.
Böyle tek başına geçinemezsin. Arkanda biz olalım geeeeel. 😏

Sen bunu niye orta yerde soyledin ki simdi caktirmasan olmaz miydi? Bilmiyor oldugumu boyle konu sahibinin gozune sokuyorsun ki beni devre disi birakacaksin dimi :( Herkes buyu yapiyorsa belki ben de yapardim benim neyim eksik haa? Isikli yol falan dedin sen bir kere ben sizin koloniye gelmem korkarim 🤣 sonra kazancima da goz dikersiniz bana ne ben gelmem.

Ruh hastası bir paragraf beddua yazmışsın. Umarım sana döner kötü kalpli cadı. Deneme amaçlı konu açtım büyücü filan aramıyorum. Arayacak bilimsizlikte değilim. Ama sinirlendirdin beni küçük insan.
Deneme bir iki deneme Mune Mune abla yine deneme tahtasına dönmüşüz 🥺

Ruh hastası bir paragraf beddua yazmışsın. Umarım sana döner kötü kalpli cadı. Deneme amaçlı konu açtım büyücü filan aramıyorum. Arayacak bilimsizlikte değilim. Ama sinirlendirdin beni küçük insan.
Niye sosyal deney yapıyorsun ki ne gereeeee var

He he he he 😁😁😁 ozaman şey diyeyim bende deneme amaçlı yazmıştım, bunları yazacak bilimsizlikte değilim 😂😁😁

Evet ama bu sektör de büyüğe saygıyla ilerliyor biliyorsunuz ki asi büyücülere yer yok, bu asilige ve aksiliğe devam ederseniz sizi kayıttan tamamen düşerler normal insan statüsüne dönersiniz demedi demeyin.
Ahahahfds haykırdım ha...Asi büyücü ne kız? Uysal büyücü nasıl oluyo? :-) :-) :-) Ay sahiden evde haftada 5 gün süpürgemle küre bakıyormuş gibi korktum he bı an normal insan statüsüne düşmekten:-)memur kafası iste

Sen bunu niye orta yerde soyledin ki simdi caktirmasan olmaz miydi? Bilmiyor oldugumu boyle konu sahibinin gozune sokuyorsun ki beni devre disi birakacaksin dimi :KK43: Herkes buyu yapiyorsa belki ben de yapardim benim neyim eksik haa? Isikli yol falan dedin sen bir kere ben sizin koloniye gelmem korkarim 🤣 sonra kazancima da goz dikersiniz bana ne ben gelmem.
Eee rekabet dünyası bebeğim.
Stajyer büyücü olarak alalım seni? Hem çakallıkları şey yani hokus pokuslari da öğrenirsin.

Madem ortada mesele yok;
İyi mi geceler.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X