- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.666
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiiiaaazzz bak bak teklife de bak, kaçırma istersen bunuuBırak sen onları,özelden görüşelim.Tanişma indirimi de yaparım.Ayağın alışsın.
Bana bu reklamlar çıkıyor, her seferinde korkuyorum. Ne anlama geldiğini söyleyebilecek bir medyum tanıyor musunuzsitede büyü konusmak yasak ama büyücü pardon medyum reklami var, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Tamam tamam şimdi sana dileklerini gerçekleştirmen için bi büyü öğreticem. Şimdi önce sarı kolayla beşinci günün şafağında yıkacaksın hiç su yok ama bak sadece sarı kola. Sonra belediyeden izin belgesi alıp onu 40 kere kaynamış soğumuş suda mürver asayla ezip içeceksin. İzinsiz olmaz çünkü büyü bakanlığı büyünü geri çeker. Sonra dileğini dileyip işte kuzu kuzu geldim diye haykıracaksın. Oldu bil dileğiniYa siz de cem yılmaz mısınız anasını satiyim. Her şeye bir cevap ne kötüsün linç kültürü ya ne niyet okuyorsunuz kardeşim size ne
bu mesaji 9 kisiye gondersek de kabul oluyor muTamam tamam şimdi sana dileklerini gerçekleştirmen için bi büyü öğreticem. Şimdi önce sarı kolayla beşinci günün şafağında yıkacaksın hiç su yok ama bak sadece sarı kola. Sonra belediyeden izin belgesi alıp onu 40 kere kaynamış soğumuş suda mürver asayla ezip içeceksin. İzinsiz olmaz çünkü büyü bakanlığı büyünü geri çeker. Sonra dileğini dileyip işte kuzu kuzu geldim diye haykıracaksın. Oldu bil dileğini
Toplayın tezgahları, zabıta geliyor, topukk...
Eee rekabet dünyası bebeğim.
Stajyer büyücü olarak alalım seni? Hem çakallıkları şey yani hokus pokuslari da öğrenirsin.