Gerçek bir Narsistle ilişki yaşayıp ayrılan var mı?

Şükür bu günlerine o zaman , gel bir kadeh tokuşturalım buna. 😎 Ve evet gerçekten tüketiyorlar , anne ve babam tükendi... Gerçekten yaşlandılar kısacık zamanda.
Haha olur. Ahdım vardı benim zaten bu yaratıktan kurtulunca şampanya patlatacağım diye :KK53:
Benimki biraz aile iteklemesi de olduğu için onlara ekstra üzüntü oldu tabi.

Kardeş mi 😨 Kaç yaşında fark ettiniz? Nasıl fark ettiniz? Annede babada sevgilide duydum da kardeşte nasıl etkiler aileyi merak ettim doğrusu
Üniversite başlarında fark ettik. Ben ettim ailemi yönlendirdim daha doğrusu. Burada eşlerine yaptıkları zulümleri ailelerine de yapıyorlar aslında. Şiddet dahil... Kardeş nasıl etkiler biliyor musunuz ? Felç eder aileyi , huzuru kaçırır , ortak yenilen akşam yemeklerinin tadını tuzunu kaçırır. Kardeş kavramından nefret edersiniz. Bu arada genetik biz de. Anne tarafı erkeklerinden ve annemin yetiştirme tarzından maalesef.

Siz de çok şeyi çözmüşsünüz artık. Evet aynen öyle tuzaklar kurarlar. Ve evet kesin siz hastasınızdır onlara göre tabi :)) hep mi aynı, olur ne enteresan. Ve ona yılımo böyle birinmi verdim sorusu da ortak malesef. Ama iyi tarafından bakalım sayelerinde çok çok dah güçlüyüz. O girdaptan çıkan birini kimse kolay kolay yıkamaz artık allahın izniyle 🤗 bundan sonrasında hiç olmadığınız kadar mutlu bir hayat diliyorum🌸
Çok teşekkür ederim, size bana hepimzie çok çok mutluluklar gelsin inşallah. Mutlaka ki eksik yönlerimi tamamlamam ve kendi tekamülümün üst seviyesine çıkmam için hayatıma girdi bu kişi, zira her ne kadar çok sancılı olsa da kendimi yeniden keşfettim, adeta yeniden doğdum artık ben izin vermediğim sürece kimse beni üzemez, aşağılayamaz, kıramaz, olumsuz eleştiremez, hayata çok başka gözlerle bakmayı ve görmeyi öğrendim bu anlamda belki de teşekkür etmeliyim ona.

Merhaba, narsist biri ile ilişki yaşayıp ayrılan var mı?
Neden ?
Biz ayrilmissak ; siz mi yerimizi dolduracaksiniz ?
Narsist mi arıyorsunuz?
Hocam,kendi derdinizi yazmaniz gerekiyor,bizim özel hayatimizi sorgulamanız değil..
Bu konuyu bdy'ye açın..
Bdy : Bir derdim yok..

Çok teşekkür ederim, size bana hepimzie çok çok mutluluklar gelsin inşallah. Mutlaka ki eksik yönlerimi tamamlamam ve kendi tekamülümün üst seviyesine çıkmam için hayatıma girdi bu kişi, zira her ne kadar çok sancılı olsa da kendimi yeniden keşfettim, adeta yeniden doğdum artık ben izin vermediğim sürece kimse beni üzemez, aşağılayamaz, kıramaz, olumsuz eleştiremez, hayata çok başka gözlerle bakmayı ve görmeyi öğrendim bu anlamda belki de teşekkür etmeliyim ona.
O sayfayı bin yıl önce kapatmış ve üstüne sayfalarca peri masalı yazmış bir insan olarak söylüyorum ki; kesinlikle hayatımdan 10 yıl almış olan o narsiste binlerce şükürler olsun "bugünki ben" i ona borçluyum.

Neden ?
Biz ayrilmissak ; siz mi yerimizi dolduracaksiniz ?
Narsist mi arıyorsunuz?
Hocam,kendi derdinizi yazmaniz gerekiyor,bizim özel hayatimizi sorgulamanız değil..
Bu konuyu bdy'ye açın..
Bdy : Bir derdim yok..
Tavrınız, üslubunuz ne kadar sert farkettiniz mi? Kimsenin yerine geçmek gibi bir derdim yok, sizin de bana bu şekilde yorum yapmak gibi bir hakkınız yok. Madem cevap verecek bir bir yazı görmediniz o halde cevap vermeden görmezden geliniz ya da madem çok merak ettiniz yazılanların devamını okuyunuz zira sizin tavrınız ve tarzınızda insanlardan yeterince var bir taneye daha ihtiyaç yok

O sayfayı bin yıl önce kapatmış ve üstüne sayfalarca peri masalı yazmış bir insan olarak söylüyorum ki; kesinlikle hayatımdan 10 yıl almış olan o narsiste binlerce şükürler olsun "bugünki ben" i ona borçluyum.
Ne mutlu size ve darısı başıma. Bu aşamaya gelmeniz çok çok mutluluk verici mutluluğunuz daim olsun

Tavrınız, üslubunuz ne kadar sert farkettiniz mi? Kimsenin yerine geçmek gibi bir derdim yok, sizin de bana bu şekilde yorum yapmak gibi bir hakkınız yok. Madem cevap verecek bir bir yazı görmediniz o halde cevap vermeden görmezden geliniz ya da madem çok merak ettiniz yazılanların devamını okuyunuz zira sizin tavrınız ve tarzınızda insanlardan yeterince var bir taneye daha ihtiyaç yok
Arzu ettigimi yazarım.
Size göre sert olabilir,bana göre gayet net ve açıklayıcı.
Yazılmış 5 sayfayı okumak mecburiyetinde değilim.
Siz girişi yeteri kadar açıklayıcı yapmazsanız,konu size ait olduğu halde insanlarin ozel hayati ile alakalı sorular sorarsanız ; benim tavrim da bu olur.
Bu forumda kimin neye ihtiyacı olduğunu siz belirleyemezsiniz.
Madem yoruma kapalisiniz konu acmayacaksiniz.Madem ki açtınız,saygı duyacaksınız.
Eksik verdiğiniz bilgiler için yazılan yorumlara darilmayacaksiniz.

Merhaba, narsist biri ile ilişki yaşayıp ayrılan var mı?
Evlenen var. Kendim teşhis koymadım.
Beni ikna etmek için terapi aldığı baya yüksek eğitimli adli bir psikolog teşhis etti.
Tahmin etmeme rağmen şok oldum. Hala aaa sevmemiş ve ben boşa çekmişim diye deldiriyorum. Psikiyatri psikoloji geziniyorum.

Benim love booming dönemi evlenene kadar sürmüş meğer, 4 yıl!
Sevgiliyken renk vermedi.
Nişan dönemi olayı aileler girmesine bağladı. Evlendiği günü dar beklemiş.
Hastalık falan bilmem valla neyi soruyorsun da ne anlatsam bilemedim.
Onu narsist yetiştiren ebeveynlerinin de Allah müstehakını versin. Hepsi iğrençler.

Evlenen var. Kendim teşhis koymadım.
Beni ikna etmek için terapi aldığı baya yüksek eğitimli adli bir psikolog teşhis etti.
Tahmin etmeme rağmen şok oldum. Hala aaa sevmemiş ve ben boşa çekmişim diye deldiriyorum. Psikiyatri psikoloji geziniyorum.

Benim love booming dönemi evlenene kadar sürmüş meğer, 4 yıl!
Sevgiliyken renk vermedi.
Nişan dönemi olayı aileler girmesine bağladı. Evlendiği günü dar beklemiş.
Hastalık falan bilmem valla neyi soruyorsun da ne anlatsam bilemedim.
Onu narsist yetiştiren ebeveynlerinin de Allah müstehakını versin. Hepsi iğrençler.
4 sene boyunca maske takmış demek 😨 korktum şimdi, nası ayırt edicez bunları rol yaparken ya 🤦🏼‍♀️

4 sene boyunca maske takmış demek 😨 korktum şimdi, nası ayırt edicez bunları rol yaparken ya 🤦🏼‍♀️
İmkansıza yakın. Gerçekten hem EQ hem IQ yüksek biriyim, çevrem aşırı kalabalık, her tip insan gördüm, yine de anlamadım.
Sınırlarını bilip denemek lazım. Ha şu var narsist ya da başka bi şey, bozuksa kimseyi düzeltmeye uğraşma. Sana ne sebeple mutsuz hissettirdiği önemli değil..

Benim arkadasim narsistle evli ve ayrilmıyor. Narsistler iyi kurban buluyor bence kendine
Bunların örüntüleri varmış mesela fedakarlık şemasına sahiplerle iyi anlaşıyorlar, borderline olanlarla iyi anlaşıyorlar, duygusal ve özgüvensiz kişiler olabiliyor gibi gibi
İmkansıza yakın. Gerçekten hem EQ hem IQ yüksek biriyim, çevrem aşırı kalabalık, her tip insan gördüm, yine de anlamadım.
Sınırlarını bilip denemek lazım. Ha şu var narsist ya da başka bi şey, bozuksa kimseyi düzeltmeye uğraşma. Sana ne sebeple mutsuz hissettirdiği önemli değil..
Kesinlikle katılıyorum. Kişilik bozuklukları kişi kendi değişmek istese bile uzun seneler süren terapiyle yol katediyor diye biliyorum, tamamen düzelme diye bir şey yokmuş. Benim de narsist mi diye şüphelendiğim biri vardı belki de değildir bilmiyorum ama dikkatimi çeken şeylerden biri ağlarken bile sanki ağlamıyormuş gibi geliyordu. Normalde biri ağlayıncayı geçtim dizide filmde bile hemen gözüm dolar hissederim, o ağlarken hiçbir şey hissedemiyordum. Bir de söyledikleriyle yaptıkları pek tutmuyordu.

Evet yaaa aynen ben de teşekkür ettim kendi içimde yıllar sonra. çok güzel bir noktaya ulaşmışsınız herikasınız. 👍

Kizlar bendede var ama yorumları bile okuyamadım, 2 sene geçti bugun yine haber geldi bir sekilde olan olayları hatırlamak istemiyorum kotuyum cok. Hatta konu açsam mi diye dusundum sonunda adliyelik olucazda olsak bırakcak mi biktim

Arzu ettigimi yazarım.
Size göre sert olabilir,bana göre gayet net ve açıklayıcı.
Yazılmış 5 sayfayı okumak mecburiyetinde değilim.
Siz girişi yeteri kadar açıklayıcı yapmazsanız,konu size ait olduğu halde insanlarin ozel hayati ile alakalı sorular sorarsanız ; benim tavrim da bu olur.
Bu forumda kimin neye ihtiyacı olduğunu siz belirleyemezsiniz.
Madem yoruma kapalisiniz konu acmayacaksiniz.Madem ki açtınız,saygı duyacaksınız.
Eksik verdiğiniz bilgiler için yazılan yorumlara darilmayacaksiniz.
Sizi hiç tanımadan size darılamam, lakin üslup diye bir şey var. Evet hiç bir şeyi okumak zorunda olmadığınız gibi bir şey yazmak zorunda da değilsiniz. İnanın özel hayatınızı hiç merak etmiyorum ne sizinkini ne de bir başkasınınkini. Yoruma açık olduğum için buradayım ama siz yorum yapmamış suçlamışsınız bir de benimle alakalı zanna kapılmışsınız ve evet buna kapalıyım. İyi günler dilerim

Back
X