- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin son görülmesi de 22 Aralık 2014 müş acaba ne oldu kardeşine çok merak ettim
Bende dönem dönem yaşarım böyle şeyler. Özellikle kaygılı olduğum ya da çok bunaldığım zamanlarda. İnsan kendini o sıkıntılı durumdan soyutlamak için bir savunma mekanizması gibi geliyor bana. Kendi kendine geçmişti zaten. Ama siz içinizi rahatlatın yine de profesyonel yardım her zaman daha sağlıklı.Merhaba 14 yaşında bir kız kardeşim var yakın bir zaman öncesinde sıkıntılık çekti ama bugünlerde durumu iyi ama bana söylediği birşey var. Böyle rüyada yaşıyormuş gibi hissediyorum dedi.Sanki vucüd onun değilmiş, yaptıklarını isteyerek yapmadığını söylüyor.Ve bazende bizim söylediklerimiz yanlış algılıyor .İnternette baktım gerçek dışılık hissi yazıyor varmıdır bu histe olupta kurtulan ? Yarın psikiyatriye gideceğiz lütfen yardım edin
Tatlım konu 2014 senesine ait ve konu sahibi o zamandan beri hiç girmemisBende dönem dönem yaşarım böyle şeyler. Özellikle kaygılı olduğum ya da çok bunaldığım zamanlarda. İnsan kendini o sıkıntılı durumdan soyutlamak için bir savunma mekanizması gibi geliyor bana. Kendi kendine geçmişti zaten. Ama siz içinizi rahatlatın yine de profesyonel yardım her zaman daha sağlıklı.
Evet yazdıktan sonra fark ettim canım. Ama belki aynı sorunu yaşayıp konuyu okuyan olur. En azından ona yardımcı olmuş oluruzTatlım konu 2014 senesine ait ve konu sahibi o zamandan beri hiç girmemis
Öğrenmek mümkün değil malesefKonu sahibinin son görülmesi de 22 Aralık 2014 müş acaba ne oldu kardeşine çok merak ettim
Benimde kuzenimin bir sorunu vardi. Aynaya bakinca kendini taniyamiyordu. Yasadiklari gercek gelmiyordu.suan tedavi goruyor
Psikolog surekli farkli bir teshis koydu. Pek iyi bir doktor degil sanirim en son nörolog a gitti ve beyin dalgalarinda problem oldugunu ogrendi. Simdi ilac kullaniyor bir yandan psikologa devam ediyorGeçmiş olsun.
Merak ettim, teşhis olarak ne getirildi?
Psikolog surekli farkli bir teshis koydu. Pek iyi bir doktor degil sanirim en son nörolog a gitti ve beyin dalgalarinda problem oldugunu ogrendi. Simdi ilac kullaniyor bir yandan psikologa devam ediyor
Tesekkurler bilginiz icin ama sanirim boylr bir gecici rahatsizlik varmis. Kuzenim sadece bir sabah kalktim ve boyle oldu diyor. Suan iyi durumda basta bos bos oturup bir yere odaklanip duruyordu. Insanlari izliyordu. Suan normal davraniyor.sadece arada aglamaya basliyor ve kafasinin sol tarafini tuhaf hissettigini soyluyor bunu da beyin dalga problemine yorduk bizİlginç, bana bipolar gibi geldi de. Hatırlıyor mu aynada kendini hatırlayamadığı anı? Bu ayırımı sordu mu doktorlar?
Aynada kendini tanıyamadığı anı daha sonradan hatırlıyorsa, muhtemelen bipolar. Çünkü bipoları çok ağır bir tabloda yaşıyorsa, bazı doktorlar ilk teşhiste şizofreni vb. ile karıştırıp yanılabiliyorlar ki zaten bu ayırım için gözlem süresi veriyorlar. (Eh kimi doktor da bu kadar alakadar olamıyor, teşhisi yapıştırıp ilacı dayayıp geçiyor; bu yüzden başlangıçta her açıdan insanı yoran, yıkan bir hal haline geliyor)
Ya da çok ağır bir stres yaşıyor, anksiyete tablosu çok ağır.
Ben de her şey karışmaya başladığında, aynada kendimi kontrol ederim.
İlk mani krizimi de mıh gibi hatırlıyorum, aynada saatlerce cinsiyetimin ne olduğunu anlamaya çalışmıştım ve kendimi tanıyamadığımı fark edememiştim. Beyin çok garip bir organ ya.
Geçmiş olsun tekrar, inşallah şifasına kavuşur.
Tesekkurler bilginiz icin ama sanirim boylr bir gecici rahatsizlik varmis. Kuzenim sadece bir sabah kalktim ve boyle oldu diyor. Suan iyi durumda basta bos bos oturup bir yere odaklanip duruyordu. Insanlari izliyordu. Suan normal davraniyor.sadece arada aglamaya basliyor ve kafasinin sol tarafini tuhaf hissettigini soyluyor bunu da beyin dalga problemine yorduk biz
Sürelikli mi böyle hissdiyor acaba bazen bnada olur sanki bulunduğum yerde değilmişim bi boşluktsymışım gbi mesale dün oldu evde yatıyorum sanki hiç bi yerde değilmişim gbi binanın dışardan hayalını bile kuramadım çok nadir olur böle seler herkese öyle bişey mi ki anlatılmıyo da o anki his bi cümle bulamadım anlatmayaMerhaba 14 yaşında bir kız kardeşim var yakın bir zaman öncesinde sıkıntılık çekti ama bugünlerde durumu iyi ama bana söylediği birşey var. Böyle rüyada yaşıyormuş gibi hissediyorum dedi.Sanki vucüd onun değilmiş, yaptıklarını isteyerek yapmadığını söylüyor.Ve bazende bizim söylediklerimiz yanlış algılıyor .İnternette baktım gerçek dışılık hissi yazıyor varmıdır bu histe olupta kurtulan ? Yarın psikiyatriye gideceğiz lütfen yardım edin