• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçek dost yOkmu ?

ay yok :) hatta onun üzerine kız akşam mesaj attı canım netten tanıştık ettik ben kimseye güvenemem artık görüşmeyelim diye :1::1: Bende olur dedim geçenlerde bi aradı nişanlısından ayrılmış :) bende ozaman nişanlı felan değildim nişanlandım canım bende nişanlım kızıyor aramazsan sevinirim dedim ki böyle birşeyi ilkkez yapmısımdır normalde kıyamam:1:

haketmiş ama canım sen hem öyle de hemde işin düşünce ara oldu varmı başka emri...,:1:

haketmiş ama canım sen hem öyle de hemde işin düşünce ara oldu varmı başka emri...,:1:

yani sanaldanda çıkabiliyor böylesi :1: Ama şuan bak 24 yasındayım 17 18 yaslarında nette çok takılırdım ve görüştüm tanştğm insanlar olmuştu:) hala görüşüyoruz :16:

Hepimiize hayırlı en iyi dostları nasip etsin allahım ne olursan olsun insan ihtiyaç duyuyor:16:

bende kendini öven insanlara sinir oluyorum ben şöyleyim ben böyleyim., ben çata çat söylerim, sıkısınca bişeyde yapamıyolar,:18::18::18:böyle oluyolar aynı, mesela en basiti bi kek yapsam hiç iyi olmamış diyolar bi bakmışım benden fazla yiyolar, bide ben şöyle yaparım kekim süper olur falan, eee yapta görelim dimi,, ama icraat yok sıfır,:1:

yani sanaldanda çıkabiliyor böylesi :1: Ama şuan bak 24 yasındayım 17 18 yaslarında nette çok takılırdım ve görüştüm tanştğm insanlar olmuştu:) hala görüşüyoruz :16:

Hepimiize hayırlı en iyi dostları nasip etsin allahım ne olursan olsun insan ihtiyaç duyuyor:16:

evet insan insana muhtaç, Allah HER ŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN...:16:

bende kendini öven insanlara sinir oluyorum ben şöyleyim ben böyleyim., ben çata çat söylerim, sıkısınca bişeyde yapamıyolar,:18::18::18:böyle oluyolar aynı, mesela en basiti bi kek yapsam hiç iyi olmamış diyolar bi bakmışım benden fazla yiyolar, bide ben şöyle yaparım kekim süper olur falan, eee yapta görelim dimi,, ama icraat yok sıfır,:1:

hahahah aynen yaa :1: Ne anlıyorlar anlamıyorum ki beğendim canım ellerine sağlık de geç yani küçülcekmisin yada canım şusu fazla olmuş ben böyle yapıyorum haftaya gel bak beğenirsen sanada tarif veriyim de :16:
Ah ah nerde:1:

iş yerinde kimseye sır falan vermiceksin anında koz olarak kullanıyolar...bosver özelin sende kalsın..
aynen canım iş yerinde kesinlikle helede oda arkadaşına ama insan bazende o kadar dolu oluyoki
aaynen öyle o övgüler beni deli eder zaten.. Ben şahsen arkdasım sevgilisinden ayrılsın . Nişanlım arayınca telefonları açmıyorum bile yanında sırf o üzülmesin diye ama bizim gibi olanlarla denk gelmek dediğin gibi % 1

sorma canım en çok ta o mesele canımı acıtan iş arkadaşım erkek mesela eşide aynı iş yeirnde yeni evli ben eşimle uzağım 1,5 aydır görmüyorum bunu bildiği halde karısına bi iyi davranmalar bi övgüler geçenlerde kahve söyledik eksik gelmiş çaycı bana verdi bu oda arkadaşım olacak kişi elimden alıp dur karımın canı çeker diye karısına verdi karısı gelince yanımda resmen okşuyo bıdığım diye seviyo ya sinir oluyorum ya o böyle durumda olsa ben eşimle telde dahi konuşmam

Son düzenleme:
aynen canım iş yerinde kesinlikle helede oda arkadaşına ama insan bazende o kadar dolu oluyoki

sorma canım en çok ta o mesele canımı acıtan iş arkadaşım erkek mesela eşide aynı iş yeirnde yeni evli ben eşimle uzağım 1,5 aydır görmüyorum bunu bildiği halde bi iyi davranmalar bi övgüler geçenlerde kahve söyledik eksik gelmiş çaycı bana verdi bu oda arkadaşım olacak kişi elimden alıp dur karımın canı çeker diye karısına verdi karısı gelince yanımda resmen okşuyo bıdığım diye seviyo ya sinir oluyorum ya o böyle durumda olsa ben eşimle telde dahi konuşmam

gösteriş meraklısı allah bilir evde karsının yüzüne bile bakmıyordur kız.. Nefret ediyorum böyle tiplerden ya

gerçek dostluk varda bizlere çatmıyor galıba :) benımde vardı yedıgım içtiğim ayrı gıtmıyodu ama adılık yaptı zamanında esımle sevgılıyken eve cagırmalar aramalar felan ayıp aynı yatakta bıle uyuduk ınsanlar haketmıyor gercekten 1 tane arkadasım var herseyımı paylaştıgım oda uzakta telefonda bıle yetıyoruz bırırmızee sureklı konusuyoruz arada gorusebılıyoruz evlenınce hersey farklı oluyor esım gondermıyor malesef ortak noktada bulusabılıyoruz oda zor oluyo benım acımdan ama herseye ragmen ıyıkı varrr

ben biraz kendimi insanlardan çekmek istiyorum resmen kendimi kötü hissetmeye başlıyorum hep vermekten yoruldum

gerçek dostluk varda bizlere çatmıyor galıba :) benımde vardı yedıgım içtiğim ayrı gıtmıyodu ama adılık yaptı zamanında esımle sevgılıyken eve cagırmalar aramalar felan ayıp aynı yatakta bıle uyuduk ınsanlar haketmıyor gercekten 1 tane arkadasım var herseyımı paylaştıgım oda uzakta telefonda bıle yetıyoruz bırırmızee sureklı konusuyoruz arada gorusebılıyoruz evlenınce hersey farklı oluyor esım gondermıyor malesef ortak noktada bulusabılıyoruz oda zor oluyo benım acımdan ama herseye ragmen ıyıkı varrr

iyikiii :) :16:

iki tane kaktüs almış arkideşim birini kendine biirine eşine sorada aramış diyo beğendinmi
hay ben senin kaktüsünede
diyesim geliyov şuan gülüyorum :52::52::52::52::52::35::35::35::35::35::35::36::36::36:

Bende gerçek dostluğun varlığına inanıyorum..
ilk okuldan beri bağlarımızın hiç kopmadığı en ufak bir tartışma bile yaşamadığımız dostluklarım var beraber büyüdük üniversteleri farklı şehirlerde ama berabermişiz gibi okuduk.. sonra peş peşe evlendik ve eşlerimizde arkadaş oldular yaklaşık 20 yıldır her gün olmasa bile en azından ayda bir kere birbirimize zaman ayırıp vakit geçirmeye özlem gidermeye çalışıyoruz..
gerçek dostluk karşılıklı menfaat gözetmeksizin olur. üzüntüleri sevinçleri samimiyetle paylaşmakla olur.. malesef günümüz artık menfaatler doğrultusunda ilerlediği için biraz zorlaştı dost edinmek..
o yüzden ne varsa eski dostluklarda eskimeyen arkadaşlıklarda vardır diye düşünüyorum..

iki tane kaktüs almış arkideşim birini kendine biirine eşine sorada aramış diyo beğendinmi
hay ben senin kaktüsünede
diyesim geliyov şuan gülüyorum :52::52::52::52::52::35::35::35::35::35::35::36::36::36:

:52::52::52: ne tuhaf insanlar ya... bosver canım aldırma.. at bacak bacak üstüne seyret ve eglen...:34::34:

:52::52::52: ne tuhaf insanlar ya... bosver canım aldırma.. at bacak bacak üstüne seyret ve eglen...:34::34:

evet aynen öle yapıyorum hatta bugün kitap aldım elime okudum ay sürekli gökan özenden bir bakmışsın yıllar geçimş çoktanı dinliyor sinir oluyorum ya başa ılıp alıp dinliyor

Back
X