- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
- Konu Sahibi pambukmelek8788
zor ama alaya alıver eglenceli olur takılıver arada 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aynen öle yapıyorum hatta bugün kitap aldım elime okudum ay sürekli gökan özenden bir bakmışsın yıllar geçimş çoktanı dinliyor sinir oluyorum ya başa ılıp alıp dinliyor
zor ama alaya alıver eglenceli olur takılıver arada![]()
günde 10 kez dinleyince gökan özen ağlayacak gibi geliyohastayım bende o parçaya ama şuan sinir oldum![]()
buda süper:) ay hep benm tarzdan gidiyorsun![]()
günde 10 kez dinleyince gökan özen ağlayacak gibi geliyo
Evet bu da çok hoş ınna india (istanbul) - youtube
aman aman bana bulaşmasın
bi kaç gündür küsüs
bana bağırarak konuştu bi konusunda bende aynı şekilde cevabını vermek zorunda kaldım
şimdide muhatap almıyorum bu bağırma olayını daha önceleride yaşatmıştı artık benden yüz bulamaz
halbuki eskiden dost gözüyle baktığım biriydi
aman aman bana bulaşmasın
bi kaç gündür küsüs
bana bağırarak konuştu bi konusunda bende aynı şekilde cevabını vermek zorunda kaldım
şimdide muhatap almıyorum bu bağırma olayını daha önceleride yaşatmıştı artık benden yüz bulamaz
halbuki eskiden dost gözüyle baktığım biriydi
hım hadi sen sevdiğin bi parça paylaşhahaha evet:) hım bunu dinlemedim hiç şuan dinledim ama cız bunu pek sevemedim kötü değil ama tarzımda diğil pek![]()
aynen öle canım nerdeyse hiç muhatap olmuyorumo zaman salla, mecbur kalmadıkca muhatab olma.... gerçek iyilik gördügünde çoğalmayan kötülük gördügünde ise azalmayan sevgidir....... böyle biride bulmak çokçok zor..:44:
hım hadi sen sevdiğin bi parça paylaş
aynen öle canım nerdeyse hiç muhatap olmuyorum
biraz ağır ama güzel
çok efkarlanmadıkça dinlemem![]()
sy2011 dün akşam tvye bakıyoruz ve bi kaza haberi var...bi anda kaktüs olayı geldi aklıma, bi gülme krizi tuttu beni, eşimde bana böyle bakıyo.. biraz zaman geçince yine gülmeye başladım..eşim diyoki '' ben senden korkamaya başladım korkuyorum'' diyo...adam beni deliriyo sandı..bende anlattım olayı
oda başladı gülmeye... canım ya sen bizi güldürsün ALLAH ta seni güldürsün emi...
![]()
Kızlar bugüne kadar mahalle arkdası çocukluk arkdası lise arkadasları kankalarımız oldu çoğumuzun halada olanı vardır negüzel :) ama artık bakıyorum ki gerçek dostluk arkadaslık yok... yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen insanlar kocayı buluyunca değişir gider nebiliyim çocukluk arkdaslarınız farklı çevre edinir gider... Neden ßilmiyorum ama ßen kimseyi unutamam yani çocukluk arkdasım benm için hala eskisi gibidr aslında oda böyle düşünse böyle olur ,yada başka arkdaslarım.. şimdikilerle zaman geçiyoruz eğleniyoruz tamam telefonlarda konusuyoruz saatlerce belki ama içten glmiyor nedense :) bazısıda içten olsada sadece telefonda kalıyor gelip gidilmiyor..
evet evlenince çocuğun eşin arkdasın oluyor ama dostluk çok başka:) her dakika çekinmeden arayp herşei anlatabilceğin evinee gidince akşama kadar otrup dertleşebilcein dolabını açıp ona sormadan bişiler yiyebilceğin:) gezip tozabilceğin mutsuzken bile onun mutluluğuna eşilk edebilceğinn:) ah ahhh hasret kalıyor insan... bu durumda olanlar varmı:) neden bilmiyorum ama yazmak paylaşmak istedim bazen budaki bayanlar bile daha candan daha yakın olabiliyorlar insana![]()
her ne kadar sanssizliklarim olsada bu Allahima binlerce sukurler olsun onu benim yoluma çikardigi için dedigim bir dostum var çok sukur....
bu saydiklarinin hepsini yapabildigim biri canim SIKILDIGINDA çat kapi gidebilecegim, hergun telefon açip istedigim kadar konusabilecegim, her derdimi anlatabilecegim biri...onu tanidigim için çok mutluyum ben :)) insallah Rabbim sanada boyle bir dost nasip eder canim![]()
ay inşallah:) çok sevdiğiimmm 2 insan var ama birisi uzakta birisininde özel sorunlarından dolayı sadece saatlerce telefonda görüşüyoruz görüşme sansımız pek olmuyor 3 5 ayda anca:)
evlenince umarım o kişiyle gelip gitme şansım oLur eşi ailesi gibi değil şuangördüğüm kadarıyla
Allahım sizinkinide bozmasın hiçç![]()
amin inşllah canım
bu arada eşim geldi dün işe gelemedim
rahatsızdım bol bol nazlandım
kız bana güldünüz arkidadaşıma mı![]()