Biraz kendinizi sorgulayin bir tane de olsa olur siz hiç yok diyorsunuzmerhaba
benim hiçbi zaman gercek dostum kankam arkadaşım olmamiştir olmadi olduysa bi kac aya hadi eyvallah !! arkamdan sırt cevirildim hakkımda kötü seyler söylenildim ! çok sevdigim arladaşımın ihanetine ugradim çok büyük kazıklar yedim severek isteyerek heyecanlanacak anlattıgım kişilerlerden çevremden hep olumsuz moral bozucu yanıtlat aldım . belki de güven kırıcı belki de üzücü çok üzüldügüm ağladığım oldu . neden benim gercek dostum kankam herseyim yok ! neden ! belki de korkuyorum aynı seyler yaşamaktan ! ben adım atmaktan korkuyorum artık yeni kişilerle tanışmak kaynaşmak istiyorum bu korkuyu masıl yenebilirim ne yapabilirim
merhaba
benim hiçbi zaman gercek dostum kankam arkadaşım olmamiştir olmadi olduysa bi kac aya hadi eyvallah !! arkamdan sırt cevirildim hakkımda kötü seyler söylenildim ! çok sevdigim arladaşımın ihanetine ugradim çok büyük kazıklar yedim severek isteyerek heyecanlanacak anlattıgım kişilerlerden çevremden hep olumsuz moral bozucu yanıtlat aldım . belki de güven kırıcı belki de üzücü çok üzüldügüm ağladığım oldu . neden benim gercek dostum kankam herseyim yok ! neden ! belki de korkuyorum aynı seyler yaşamaktan ! ben adım atmaktan korkuyorum artık yeni kişilerle tanışmak kaynaşmak istiyorum bu korkuyu masıl yenebilirim ne yapabilirim
liseden arkadaşlarla da görüşmüyorum en son geçen sene yani 2024 te yazin buluştum.. bi daha da görüşmedim.. onlar kendi aralarinda kaynaşmişlar.. gelip oturup sohbet ediyorlar. instada görüyorum dedim boşver... tabiki kırıldım insan cagirirdi. niyetleri yokmuş.Lıse arkadaslarım dısında kımsenın samımıyetıne ınanmıyorum. Hele kı sonrakı yılllarda tanıstıgun ınsanlar mutlaka aynı yıl ıcınde hayatından cıkıyor.
1 yıl once bir grup arkadasım olmustu 9-10 kısıydıl. Kımsenın arkadasından konusmam, kavga etmem. Kaoslar, edepsızlıkler, iftıralar havada ucustu. araya kaynadım ve arkamdan konusulan kalbi kırılan oldum. Fazla ınsana gerek yokmus. Insan kendı kendıne yetebılmelı. 1-2 konusacagın ınsan olsun ama candan dost olsun. Nasıl cevre edınırım dersen bılemıyorum her yerden pıslık cıkabılıyor
bunu bende yaşadım bi tane çok Ama çok sevdiğim bir arkadaşım vardi.. en son yalanlari yakaldim... adima ihanetine uğradim..çok üzüldüm onu direk hayatimdan çıkardim... o mu hiç umrunda olmadi kendi hayatina devam etti demek hiç sevmemişti. öyle heyecanla mutlulukla paylaşirdim herseyimdi... şimdi bu özelliğimi de kaybettim. biriyle tanişsam öle içten içe olamiyorum. mesafe duruyorum.. çoğu kişi gerçek dostunu ariyordur. ama bende o yok mesela sık sık mesajlaşacak sürekli dert anlatacagim kahve içebilecegim de yok.. sağlam dost demek ki yokmuş.benim çok yakın dostlarım oldu ama şu an bi bakıyorum da araya başka hayatlar mesafeler yoğunluklar giriyor eskisi gibi samimi olamıyorsun…
psikolojik destegi yazarak anlatsam iyi olmaz mi buraya paylaşiyorum.. zaten hepiniz piskolojsiniz:)Bence bir psikolojik destek almalısınız. İyi gelebileceğini düşünüyorum.
elbet soğuyor ben o aşamadan geçtim.. kendi kendime mutlu olmaya çalışıyorum.. ama elbet içini dökecek rahatacak insana ihtiyaci oluyor abla.Aslında insan çok kazık yiyince soğumuyor mu insanlardan?
Eş gibi. Yani adam bir,iki yamuk yapınca sevgi azalıyor ya sonra boşanma yoluna giriliyor.
Allahım karşınıza iyi insanlar çıkarsın inşallah. Çok da zorlayıp üzmeyin kendinizi. Beklentilerinizi düşürmeye çalışın. Biraz kendi kendinize mutlu olmaya çalışın ki sizi yıpratmalarına izin vermeyin bence.
Bacım bir bilim dalını çökerttin bir cümleyle bu nedirpsikolojik destegi yazarak anlatsam iyi olmaz mi buraya paylaşiyorum.. zaten hepiniz piskolojsiniz:)
yani sizden yardim almak istedim..Bacım bir bilim dalını çökerttin bir cümleyle bu nedir
Bunu deme sebebim şu yaşınız doğruysa bu yaşta sosyal anksiyete bu kadar yoğun yaşanması çok yorucu bir şey olur. Biz ne konuşsak da sihirli değnek yok kimsede sonuçta. Bu kaygınızın ve bağ kuramamanızın temelinde muhakkak farklı bir sebep vardır.yani sizden yardim almak istedim..
bende anksiyete ve panik atak durumum var.. arada çarpintilarim oluyor piskoloja gitsem bana direk ilaç yazip gönderiyor benim istegim ilaç almak degil derdimi anlatmak içimi dökmek rahatlamak istiyorum.Bunu deme sebebim şu yaşınız doğruysa bu yaşta sosyal anksiyete bu kadar yoğun yaşanması çok yorucu bir şey olur. Biz ne konuşsak da sihirli değnek yok kimsede sonuçta. Bu kaygınızın ve bağ kuramamanızın temelinde muhakkak farklı bir sebep vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?