Hah mesela bu bir sebebi.bende anksiyete ve panik atak durumum var.. arada çarpintilarim oluyor piskoloja gitsem bana direk ilaç yazip gönderiyor benim istegim ilaç almak degil derdimi anlatmak içimi dökmek rahatlamak istiyorum.
Şu an en samimi olduğum hissettiğim arkadaşımla 37 yaşında samimi oldum. Ortak arkadaşımız vardı hep denk gelirdik ama iki üç senedir samimiyiz. Acil işin çıkınca oğlumu servisten alıp yedirip ödevini yaptırmışlığı oldu. Ben de aynı şekilde kocasıyla yıldönümünü kutlasın diye oğlunu misafir etmiş gece uyutmuş falan insansım.Lıse arkadaslarım dısında kımsenın samımıyetıne ınanmıyorum. Hele kı sonrakı yılllarda tanıstıgun ınsanlar mutlaka aynı yıl ıcınde hayatından cıkıyor.
1 yıl once bir grup arkadasım olmustu 9-10 kısıydıl. Kımsenın arkadasından konusmam, kavga etmem. Kaoslar, edepsızlıkler, iftıralar havada ucustu. araya kaynadım ve arkamdan konusulan kalbi kırılan oldum. Fazla ınsana gerek yokmus. Insan kendı kendıne yetebılmelı. 1-2 konusacagın ınsan olsun ama candan dost olsun. Nasıl cevre edınırım dersen bılemıyorum her yerden pıslık cıkabılıyor
Hangi psikologmuş o, nasıl ilaç yazabilir ki?bende anksiyete ve panik atak durumum var.. arada çarpintilarim oluyor piskoloja gitsem bana direk ilaç yazip gönderiyor benim istegim ilaç almak degil derdimi anlatmak içimi dökmek rahatlamak istiyorum.
devlet hastanesi psikolojiHangi psikologmuş o, nasıl ilaç yazabilir ki?
Psikiyatrist o zaman. Psikologlar ilaç yazamıyor çünkü.devlet hastanesi psikoloji
Gerçek arkadaş çok zor hele ki kadın ortamında masadan kalkanın lafı edilir sabah can dostum denir. Kadın olarak erkekler daha iyi dostmuş gibi geliyor en azından dümdüz adamlar aklındaki ağzında dedikodu yok tertemizmerhaba
benim hiçbi zaman gercek dostum kankam arkadaşım olmamiştir olmadi olduysa bi kac aya hadi eyvallah !! arkamdan sırt cevirildim hakkımda kötü seyler söylenildim ! çok sevdigim arladaşımın ihanetine ugradim çok büyük kazıklar yedim severek isteyerek heyecanlanacak anlattıgım kişilerlerden çevremden hep olumsuz moral bozucu yanıtlat aldım . belki de güven kırıcı belki de üzücü çok üzüldügüm ağladığım oldu . neden benim gercek dostum kankam herseyim yok ! neden ! belki de korkuyorum aynı seyler yaşamaktan ! ben adım atmaktan korkuyorum artık yeni kişilerle tanışmak kaynaşmak istiyorum bu korkuyu masıl yenebilirim ne yapabilirim
Arkadaşlarım var ama gerçek dost dediğim kişi asla yok. Zamanında yediğim içtiğim ayrı gitmeyen dostum dediğim kişi hiç oluru olmayan şey için dostluğumuzu bitirdi anladım ki böyle iyi gün dostu daha iyi. Kimseye derdimi anlatmam en iyi dostum kendimim. Sende öyle yapmerhaba
benim hiçbi zaman gercek dostum kankam arkadaşım olmamiştir olmadi olduysa bi kac aya hadi eyvallah !! arkamdan sırt cevirildim hakkımda kötü seyler söylenildim ! çok sevdigim arladaşımın ihanetine ugradim çok büyük kazıklar yedim severek isteyerek heyecanlanacak anlattıgım kişilerlerden çevremden hep olumsuz moral bozucu yanıtlat aldım . belki de güven kırıcı belki de üzücü çok üzüldügüm ağladığım oldu . neden benim gercek dostum kankam herseyim yok ! neden ! belki de korkuyorum aynı seyler yaşamaktan ! ben adım atmaktan korkuyorum artık yeni kişilerle tanışmak kaynaşmak istiyorum bu korkuyu masıl yenebilirim ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?