peki konuyu biraz değiştireyim,gerçek dost arkadaşının , özel hayatındaki yanlışları onun yüzüne söylemeli mi,yoksa bozulur kırılır diye vazmı geçip,görmemezliğe gelmeli ve sadece dinlemeli mi..
ben söyledim ve 20 gündür görüşmüyoruz.
Zamanında söylemeyi çok denedim uygun dille
Ben evlenmeden önce arkadaşlarımı kolundan tutar çeker anlatırdım kafasına vura vura tabiri caizse öyle bir ilişkimiz vardı
Ama şimdi yeni edindiğim arkadaşlarım da bu hakkı görmüyorum kendimde daha doğrusu hak tanımıyorlar sana insanlara ne olmuş anlayamıyorum bekar dünyam başka bir boyuttaydı galibakaydirigubbakcemile3
Bir kaç arkadaşım var sadece hayır yanlış yapıyorsun diyebildiğim
Rahat rahat konuşabildiğim
Hepsine söylemeyi istemiyor muyum tabiki istiyorum ama işaret kendini savunmaya başlamasıyla geliyor ve susman gerektiğini anlıyorsun yoksa sonuç işte araya giren soğuklukla oluyor
Bir de benim hayatta en nefret ettiğim laf sokmalardır
Ben açık bir insanım arkamdan konuşma gel yüzüme istediğini söyle konuşalım
Kırdıysam özür diliyim
Ama dolup dolup laf sokarak çıkma karşıma ya da birikiminle çıkma öfkenle ya da düşman oluruz ancak
Birde arkadan konuşurlar Aamaann Allah...
Bilmem belki yanlışımdır kendim gibi açık görüyorum insanları bi yanlışı söylersem surat yapılmayacak sanıyorum y da onun üzerine senaryolar üretim dolarak çıkılmayacak karşıma
Nerden tutacağımı şaşırdım şimdi bıraktım ucunu gidiyor
Eşime göre dostluk bu değil haklı da
Bildiğini söyle diyor kırılmak istemiyorum aynı zamanda kırmak
Zamanı geldiğinde ben sana söylemiştimlerden ne kadar kaçarsa insanlar o kadar kar sayıyor kendilerine