• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek dostluklar kalmadı mı bana mı uğramıyor ?

Of of of.. Asla tek başıma yapamayacağım şeyleri saydın. Sıkılmıyor musun tek başına ? Ben yanımda biri olmadan dışarı çıkmaktansa 4 duvar arasında oturmayı yeğliyorum da :KK43:

ayy hayır tabiki, çok keyif alıyorum hem de :D benim tek hüznüm yanımda eşim olsun isterdim tüm bunları yaparken.. bekarım:KK48:

bak mesela ben sinemaya yalnız gitmeyi çok severdim. yanımda kimseyi istemezdim çünkü o zaman konsantre olamıyorum filme. sonra hayatıma biri girdi, bir yıl birlikte 2 yıl da onsuzluktan geberdiğim bu salatalık benim 3 yılıma mal oldu neysee, sonra bir gün onunla birlikte gittik bir filme, hatta woody allenin bir filmiydi, yani onun anlamaya kapasitesi yetecek türden değil!, allahım dedim insanın sevdiğiyle birlikte film izlemesi ne kadar güzel bir duyguymuş.. sonra ayrıldıktan sonra 8 ay sinemaya gidemedim. sinemanın yanından geçerken bile burnumun direği sızladı. ama 8 ay sonra bir gün cesaret ettim ve gittim, bilhassa bir korku filmi seçtim hatıralar zihnime doluşmasın diye. hayatımda en mutsuz izlediğim filmdi. ara verilip ışıklar yandığında ağlamak istedim. yalnızlığıma anılarımıza verilmiş sözlere herşeye.. ama ikinci üçüncü dördüncü film derken yavaş yavaş eski halime döndüm. yeniden keyif alır oldum. uzun bir süreçti ama kendimle de mutlu olmayı öğrendim.. şimdi bu kadar gereksiz şeyi neden yazdım bilmiyorum:KK57::KK48: :KK48:

Canim ben ne yapiyorum biliyor musun? Bir zamanlar altini cizdiklerimin, ustunu ciziyorum. Bu sekil hem daha rahat oluyor , hem de gereksiz sahteliklerle ugrasmiyorum.:KK53: Kasma gittigi yere kadar, kimse senden daha degerli degil.Insanlara hakettigi kadar deger ver..:KK51:
valla katılıyorum aynen

Aslında yapamadığım bir şey değil bu.
Dediğim gibi, bir zaman yaptım.
İnsanlar hep kendiyle ilgili olan şeyleri anlatmanın peşinde, karşısındakini dinlemiyor.
Bazıları özellikle moralini bozmaya uğraşıyor.

valla ben artık kimseyi umursamıyorum, iyi geliyor :)

o hamster ne kadar tatlıymış öyle:KK36:

Ay öyle insanı hayatından çıkardığına sevinmeli insan. Bence bir kayıp bile sayılmaz o_O

İşte senin şuan yaşadığın da kayıp sayılmaz :)
Gerçek yüzlerini görmüş oldun..

Notlarından, başarılarından, sevgilinden yararlanmayacak insanlarla tanışırsın bir gün inşallah.
Ama şanssızlıklar yüzünden yeni tanışacağın kişilere önyargılı yaklaşmamalısın :KK66:[/QUOTE]
Kesinlikle bir kayıp değiller. Haklısın teşekkür ederim :)

ayy hayır tabiki, çok keyif alıyorum hem de :D benim tek hüznüm yanımda eşim olsun isterdim tüm bunları yaparken.. bekarım:KK48:

bak mesela ben sinemaya yalnız gitmeyi çok severdim. yanımda kimseyi istemezdim çünkü o zaman konsantre olamıyorum filme. sonra hayatıma biri girdi, bir yıl birlikte 2 yıl da onsuzluktan geberdiğim bu salatalık benim 3 yılıma mal oldu neysee, sonra bir gün onunla birlikte gittik bir filme, hatta woody allenin bir filmiydi, yani onun anlamaya kapasitesi yetecek türden değil!, allahım dedim insanın sevdiğiyle birlikte film izlemesi ne kadar güzel bir duyguymuş.. sonra ayrıldıktan sonra 8 ay sinemaya gidemedim. sinemanın yanından geçerken bile burnumun direği sızladı. ama 8 ay sonra bir gün cesaret ettim ve gittim, bilhassa bir korku filmi seçtim hatıralar zihnime doluşmasın diye. hayatımda en mutsuz izlediğim filmdi. ara verilip ışıklar yandığında ağlamak istedim. yalnızlığıma anılarımıza verilmiş sözlere herşeye.. ama ikinci üçüncü dördüncü film derken yavaş yavaş eski halime döndüm. yeniden keyif alır oldum. uzun bir süreçti ama kendimle de mutlu olmayı öğrendim.. şimdi bu kadar gereksiz şeyi neden yazdım bilmiyorum:KK57::KK48: :KK48:

Ay ilahi :-) Sen tek başına korku filmine gidebilecek cesarete sahipsen herşeyin üstesinden gelebilirsin zaten:KK9::-)

Ay ilahi :-) Sen tek başına korku filmine gidebilecek cesarete sahipsen herşeyin üstesinden gelebilirsin zaten:KK9::-)

ayy ben korku filmine bayılırımmmmm. ama öyle kanlı katilli falan olmucak, doğaüstü şeyler olcak şeytan çıkarmalar vs:KK57: bak aşk acısını unutmak için bir tarif veriyorum:

gece evde kimse yokken ya da herkes uyuduktan sonra "emily rose un şeytan çıkarması" filmini DVD ye koyuyosun. ve ışıkları kapayıp izliyosun. film bittikten sonra da internetten kızın gerçek resimlerine bakıyosun. gerçek bir hikayeden alıntı çünkü. sonra da uyumaya çalışıyosun. beni bir hafta kadar idare etmişti. aşk maşk herşey boş geliyodu geliyodu gözüme:KK48::KK48:

Bide benim kedileri görsen demekki :D

kedişleri çok severim:KK68: bizim kapıda var bi kaç tane bakıyoruz , hele bi yavru var oyun hamuru gibi yoğuruyorum onu:KK68:
Bunu alıp sinemaya gidemezsin ama yanıma oturtamazsın.:KK42:
Dertlerini anlatsan, anlamaz.
İşte şefkat, sevgi verilir bu bıddığa ancak.

ağlama :( kaç yaşındasın sen merak ettim:oops:

ayy ben korku filmine bayılırımmmmm. ama öyle kanlı katilli falan olmucak, doğaüstü şeyler olcak şeytan çıkarmalar vs:KK57: bak aşk acısını unutmak için bir tarif veriyorum:

gece evde kimse yokken ya da herkes uyuduktan sonra "emily rose un şeytan çıkarması" filmini DVD ye koyuyosun. ve ışıkları kapayıp izliyosun. film bittikten sonra da internetten kızın gerçek resimlerine bakıyosun. gerçek bir hikayeden alıntı çünkü. sonra da uyumaya çalışıyosun. beni bir hafta kadar idare etmişti. aşk maşk herşey boş geliyodu geliyodu gözüme:KK48::KK48:
Beni ürküttün :KK57: :KK48:

espri yaptım kız :D

ablan evli mi :KK43:
Evli, onunla ilgili hiç iç açıcı olmayan bir konum var hatta.
Bende sıkıntı çok yani, bir bilsen.
Bu arada korku filmine ben de bayılırım.
İzlemediğim korku filmi, dizisi kalmadı.
Tükettim yani.
Senin burcun ne, sormuş muydum?:KK48:

öyle mi? üzüldüm şimdi :( dilerim en kısa zamanda hallolabilcek bişeydir..

sıkıntılar yaşa hiç bakmıyor, haklısın.. ama aslında en güzel yaşların başındasın. ben ne zaman 30 oldum bilmiyorum su gibi geçti zaman. başak burcuyum bu arada:63::KK48:

öyle mi? üzüldüm şimdi :KK43: dilerim en kısa zamanda hallolabilcek bişeydir..

sıkıntılar yaşa hiç bakmıyor, haklısın.. ama aslında en güzel yaşların başındasın. ben ne zaman 30 oldum bilmiyorum su gibi geçti zaman. başak burcuyum bu arada:63::KK48:
İnşallah hallolur.
Belli gerçekten, başaklar çok esprili ve neşeli insanlar çıkıyor hep.
Evli misin peki?

Back
X