- 5 Nisan 2014
- 643
- 559
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten insanlık kalmadı.dostluk var almasını bilene karşılıklı tabiki fakat insanlık kalmadı
Tabi ki seni tenzih ederim.
Şu an ne yapıyorsun, çalışıyor musun?
Allah Allah aklımdan ne geçiyorsa , bakıyorum yazıvermişsin .Gerçekten insanlık kalmadı.
Bu sene, çok zor bir sene.
[/QUOTE]Tamam tamam sana demedim zaten
Şurda bi kız varmış ona dedik ...QUOTE="blackk_swan, post: 37315037, member: 395589"]aaa ben başağım ama cimri falan şöyle dursun fazla bile cömertliğim var törpülemeye çalışıyorum
başakların cimri olduğunu hiç okumadım
![]()
Bende 2,5 yıldır iş arıyorum . Üzülme.çalışmıyorum![]()
Kusura bakma, ben de gıcık gıcık sorular soruyorum ama merak ettim o yüzden.çalışmıyorum![]()
Kova erkekleri tutkulu aşık olamazlar diye düşünüyorum.Bana kova burcunu anlatirmisin rica etsem tatlim nisanlim kova burcu da![]()
Bende 2,5 yıldır iş arıyorum . Üzülme.
Kovamı , vakit varken kaç kaçBana kova burcunu anlatirmisin rica etsem tatlim nisanlim kova burcu da![]()
önemli değil çıtırcanKusura bakma, ben de gıcık gıcık sorular soruyorum ama merak ettim o yüzden.![]()
Bu arada senin yaş kaç?Allah Allah aklımdan ne geçiyorsa , bakıyorum yazıvermişsin .
Ee ne yapıyorsun peki genel olarak?önemli değil çıtırcan![]()
33 profilimde resmim dahil tüm bilgilerim var . Çok gerçekim .Bu arada senin yaş kaç?
Zipzip gibi başladım ben de.
Sen evli gözüküyorsun.33 profilimde resmim dahil tüm bilgilerim var . Çok gerçekim .
NedenKovamı , vakit varken kaç kaç