Yöresel Tarif Gerçek Etsiz Çiğ köfte Tarifi

Yöresel Yemekler

devil101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
3
0
36
Aksaray
Evde ailenizle birlikte gerçek bir lezzet ziyafeti yaşamanız için sizlere gerçek çiğ köfte tarifini sunuyoruz ...
Tamamen Türk mutfağında bulunan çeşitli baharatlar ve kuruyemişlerle birlikte hazırlayabilirsiniz tarimizde çiğ etin yerine ceviz ve bulyon kullanılıyor tıpkı şubelerden alıp yediğimiz gibi

Gerçek Etsiz Çiğ Köfte Tarifi | Malatyalı Usta

Ziyaret edin ve bu eşsiz lezzeti öğrenin

etli çiğ köfte gibisi olurmu ya..millet ne yapacağını şaşırmış cidden şehirlr olrak diyorum urfamın nefis çiğ köftesini de bozuyolr abuk subuk değişik tariflerle.tmm bulgurla bibr karışımı hep güzl olur kısır vs köftenn ehr türlüsünü severim doğal olark.yok antepli yok malatyalı yok parisli çıkarsa şaşmam..

etli çiğ köfte gibisi olurmu ya..millet ne yapacağını şaşırmış cidden şehirlr olrak diyorum urfamın nefis çiğ köftesini de bozuyolr abuk subuk değişik tariflerle.tmm bulgurla bibr karışımı hep güzl olur kısır vs köftenn ehr türlüsünü severim doğal olark.yok antepli yok malatyalı yok parisli çıkarsa şaşmam..

Etli çiğ köfte evde yapılabilir 1 saat içerinde tüketilir , aksi taktirde sağlığa zararlı , dışarda ise asla yenmez. Zaten satışı yasaklandı . Etli çiğ köfte tarifimiz blogumuzda mevcut. Oldukça basittir yapımı . Ama bana sorarsanız bu tadı etsiz olarak tüketmeniz , sağlığınız açısından da daha iyi( et yerine fıstık ve ceviz artı, arttırılmış salça baahrat ) . Etli çiğköfteyi ustalar göz kararı tarifle yaparlar ,etin gr fazla kaçtığı taktirde ağzınıza yoğun çiğ et tadı geliyor buda gerçekten iştağınızı kaçırıyor.

Etli çiğ köfteden geliştirilmiş etsiz çiğ köfteye kısır demek oldukça yanlıştır . O halde etli çiğ köftede ; etli kısır 'dır.

Not:blogdaki 1 kiloluk çiğ köfte tarifine 25-50 gr çekilmiş kabuksuz fıstık katarsanız daha lezzetli olur

bayıIrım çiğ köfteye,etsizide gayet güzeI oIuyo en kısa zamnda yapıcam canım tskIer payIasım icin::16:

Back
X