gerçek sevenler kavuşamazmış

Kitaplarda kaldı o masallar!:ssz:
Bence yok yere kendimizi kandırmayalım.
Seven ne yapar eder sevdiğinin yanında olur!:31:

Ben de 55-60 yaşlarında yakın olduğum bir teyzeyle konuşurken muhabbet buralara geldi, kadının gözleri daldı, bir asker sevmiştim, babamlar vermediler dedi. aradan 30 yıl geçmiş, evlenmiş torunu dahi var, hala unutamamış. Zor bence.

bende yıllar geçsede unutamıyorum ve biliyorum asla da unutamayacağım. mıh gibi aklımda kalıcak. bugün bile aklıma geliyor ve kendimi tutamıyorum.

bende önceden çok sevdim sanıyordm ama aradan zaman geçince aklıma bile gelmiyor

ne yalan söyliyim aklıma geliyor. gerçekten sevince hayat durmuş gibi anlamsızlaşıyor.

Insanin sevgisine ve askina sahip cikmasi güzel bir sey. Bu durumda olan herseyi göze alip evlenen bir cok bayan var. Anlasamadiklari ve probleminlerin yasandigi evliliklerde zamanla yipraniyor ve bitiyor. Ben onu ve sevgisini kalbime gördüm orada yasatiyorum ne kadar uzakta olsam da. Onunla birlikte oldugum hic bir saate ,saniye ye pisman degilim. Cok güzel anilarimiz oldu hic birbirmize küsmedik, tartismadik. O da beni unutamamis ve cok özel bir insan oldugumu arkadasima söylemis. Bunlari bilmek bile güzel...

bende o gitmeyi sectikten sonra sessizliğimle ve kalbime gömerek hala en sıcak yerinde saklayarak yaşatıyorum. en hassas ve en özel yanım tek o . bende sonuna dek pişmanlık duymadım. hala bir saniyeye bile hasrettim.

en uzun sevdalar ; yarım kalanlarmış.. diye boşuna dememişler ...

ayrıldım .. ve hala kokusu bile burnumda...

gözlerim dolar çoğu zaman bir anda.:5:

kokusu ellerinin sıcaklığı her anı yıllar geçsede bitmeyen bir sinema filmi gibi izledikçe aynı sıcaklığı yaşatıyor olması en çok insanın canını yakan.

:59: severken ayrılmak onu tamamen unutmak
hiç aklına gelmemesi mümkün degil galiba

severken ayrıldıktan sonra unutmuyorsun ama yine de yaşıyorsun garip bir şekilde:S

Evet zaten en zoru da böylesi bir kararı alabilmek ve severken mantığı da araya sokarak kendine "dur" diyebilmek. Keşke herşey daha farklı olsaymış. Bir de severken başka sebeplerden dolayı ayrılmak büyük ihtimalle unutma sürecini daha da uzatıyor, çünkü ortada ne bir küslük var ne bir dargınlık...Ama işte gelecekte yaşanacak sorunları görebilmek çok önemli... Siz bunu başarabilmişsiniz...
Sağ duyu ile sevgi arasındaki gel-git..

Benim çok sevdiğim bir şiir var onu da bu arada paylaşmak isterim :

Biten bir aşk için söylenecek söz su olmalı; Güzeldi yine de...
Hiç kimse biten bir aşkı onarmaya kalkmasın !
Kaybedilmeye değer
En güzel yerinde bitirilmişse eğer...

Ahmet Telli

( Sizin ilişkinizde her ne kadar tüketilen ve sınırları zorlanan bir aşk söz konusu olmasa da, kaybedilmeye değer en güzel yerinde bitmiş gibi geldi bana)

benn unutmadım unutamıyorum da.. hayatıma kimseyi de alamıyorum,alsam hep onla kıyaslıyorum.. çok özlüyorum ama elden de bir şey gelmiyor.

severken en zor karardır aslında kendine dur diyebilmek. ben bunu yapabilmek için ne göz yaşları döktüm. hiç uyuyamadığım zamanlarım oldu. anlamsızca çıkıp dolaştığım zamanlarım oldu. arkadaşlarım destekçim oldu. mantığım o zamandan sonra araya girdi. bugün bile hala canım acıyor aklıma geldikçe ve bunları yazarken aklıma geliyor ve ağlıyorum aslında hala onu çok seviyorumm.

Kitaplarda kaldı o masallar!:ssz:
Bence yok yere kendimizi kandırmayalım.
Seven ne yapar eder sevdiğinin yanında olur!:31:

bazen istemediğimiz durumlar olamıyor mu? aileler daha baskın çıkabiliyor keza unutmadığım insan bana ailem kız bakıyor demişti:S rica etsem konuyu biraz daha açabilir misin?

bazen istemediğimiz durumlar olamıyor mu? aileler daha baskın çıkabiliyor keza unutmadığım insan bana ailem kız bakıyor demişti:S rica etsem konuyu biraz daha açabilir misin?

Ya bir kere gerçek seven insan karşısındakini üzmek istemez.
Aşkından ölse de ailelerin onaylamayacağı kriterler baştan belliyse zaten bu ilişkiye başlamaz yok yere kızı da kendini de üzmez!
Ağlar,üzülür ama en azından sevdiğini yarı yolda bırakmaz!
Yok öyle! Seviş,öpüş,kızı kendine bağla sonra "aaaaaaa ailem baskın çıktı" Bunun adı bencilliktir!
İkincisi ise, ne demek "ailem kız bakıyor"
Rabbim sana da göz vermiş di mi? Sen evleneceğin kızı kendin göremiyor musun?
Yoksa koynuna alacağın kıza kadar ailenin seçmesine izin vererek acizliğini mi ispatlıyorsun?
Böyle erkeklere kanmayın!
Gerçekten seven aklı başında hiç bir erkek hiç bir bahaneye sığınmaz!
İyisiyle kötüsüyle sevdiğini alır,karısı yapar,başının tacı eder!

Ya bir kere gerçek seven insan karşısındakini üzmek istemez.
Aşkından ölse de ailelerin onaylamayacağı kriterler baştan belliyse zaten bu ilişkiye başlamaz yok yere kızı da kendini de üzmez!
Ağlar,üzülür ama en azından sevdiğini yarı yolda bırakmaz!
Yok öyle! Seviş,öpüş,kızı kendine bağla sonra "aaaaaaa ailem baskın çıktı" Bunun adı bencilliktir!
İkincisi ise, ne demek "ailem kız bakıyor"
Rabbim sana da göz vermiş di mi? Sen evleneceğin kızı kendin göremiyor musun?
Yoksa koynuna alacağın kıza kadar ailenin seçmesine izin vererek acizliğini mi ispatlıyorsun?
Böyle erkeklere kanmayın!
Gerçekten seven aklı başında hiç bir erkek hiç bir bahaneye sığınmaz!
İyisiyle kötüsüyle sevdiğini alır,karısı yapar,başının tacı eder!

rabbim göz vermiş ama göremeyecek kadar körmüş. ve koynuna alacağı kızı ailesi seçmiş. valla evlendiği zaman pişmanım filan diyodu baktım çok rahatsız ediyo hemen yeni hat aldım. sırf evlenmiş o yalanlarnıda duymamak adına. haklısın değer vermiş ve sevmiş olsaydı yanında ben olurdum başkası olmazdı...

gercek seven kavusur!!! kakuscum... boyle seyler okursan canını acıtmaktan baska gecmıste yasamaktan baska bırsey elde edememzsın.. seven adam terketmez.. seven adam ayrılmayı bıle dusunemez.. seven kısı karsısındakı ayrılsa bıle onu bekler sessızce.. seven ınsan ne yapar ne eder elde eder... sevmenın vergısı yok.. herkez sever ama herkez gercek sevemez..

Back
X