- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim cnmbenim fikrim şu:
sekste iyiseniz size bağlanır evet, çünkü hayallerine kavuşur ,tatmin duygusunu yaşar
ama sekste hayal ettiğini bulamazsa ve hayal kırıklığına uğrarsa evet eşinden soğur....yani insan kendinden de anlayabilir bunu
çok yakışıklı olup da sekste iyi olmayan erkek mi yoksa normal yakışıklıkta olup da sekste iyi olan erkek mi diye sorarsanız , tabi ki de normal olup da sekste iyi olanını seçerim
tabi ideal olanı hem yakışıklı hem de sekte iyi olanı ama insan şansını fazla zorlamamalı![]()
aslında şöyle bişey cnm yani evlendikten sonra değişiyolar demeyelim de
birlikte aynı evde yaşamaya başladıktan sonra ilişkiler daha doğal duru oluyor
ee bu da bizim ülkemizde genellikle evlendikten sonra mümkün olduğu için
EVLENDİKTEN SONRA DEĞİŞTİ diye tanımlanıyor
yani evlenmeden önce sevgiliye duyulan özlem daha yoğun ve bunun akabinde de görüşme süresi
birkaç saatle kısıtlı olduğu için çiftler bu zamanı en iyi şekilde değerlendiriyorlar
etrafına şöyle bi bakarsan hergün görüşen sevgililerin haftada yada 15 te bir görüşen çiftlere göre
tartışma oranları daha fazladır
kaldı ki evlilikte gündüz çalıştığını göz önüne alırsak
her sabah,akşam ve gece aynı evi aynı hayatı yaşıyorsun bu sefer özlem yine oluyo ama doğallık daha ön plana çıkıyo
hem evliliğin verdiği sorumluluk,geçim,çocuk fln derken çiftler de çok yıpranıyo
evliliğin ilk yıllarında tartışmalar daha fazla oluyor sebebi ise farklı görüşte olan iki insanın aynı evi paylaşmaları
ve bu paylaşımda da kendi fikirlerinin ön planda olmasını istemesi
ama zamanla birbirini her halinle kabullenip idare ederek yaşamayı öğreniyorsun
aydınlatıcı olabilmişimdir umarım![]()
bu durumda ben bi gerizekalıyım....
itiraz istemem öyleyim...
aşık olduğunda onu nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun, kusurları bile sevimli geliyor
kısa sürede evlenip toz pembe gözlükleri çıkardığınızda artık anlaşmazlıklar ortaya çıkıyor.
eğer uzun süreli bir ilişkiniz varsa ve sevgilinizin hoşunuza gitmeyen huyları varsa evlilik kararı almayın derim.
Evet, çok doğru. Önceden hiç evlenemeycek miş gibi gelirken 2 ay içinde evlendim. Kısmet olunca, sanki kararlar senin dışında veriliyor, sen uzaktan olaylara bakıyor gibi oluyorsun. Bebebğimi kucağıma aldığımda bu benim şimdi , evlendiğim dede allah allah bu ev benim yani demiştim. Tabi insan sonra alışıyor. İdeal eş istiyoruz da bakalım biz ideal eş miyiz?zeki bir kadın olduğumu düşünüyorum ama tecrübe çok önemli insan evliliğin içine geçince kriterler kafasında daha iyi oluşuyor ama artık evlenmiş olduğun için iş işten geçmiş oluyorbir de ben kısmete çok inanırım bazen herşey o kadar anlaşılmaz bir biçimde gelişiyor ki bir bakmışsın evlenmişsin.diğer bir boyutta şu ideal olarak gördüğün kocan seni yıllar sonra aldatabiliyor
bütün bunlar alın yazısı ne desek boş sanki
![]()
bence cok dgoru bı soz.. ve ben cok ama cok zekı bır bayanım.. bunu sevgılı nıkahlımda dıyor hohohoooo
Aşk başlayınca zeka falan kalmıyor ki kafada mantık kayboluyor.
O yüzden eş seçerken zaten zekayı kullanamıyoruz.
Zekamız evlendikten 2 3 yıl sonra geri geliyor o zaman anlaşılıyor doğru seçimmi yanlış seçimmi.
Buradaki zekadan kasıt bence, körü körüne aşık olup pembe gözlükler arkasına saklanmayıp mantıklı hareket etmektir.
Bile bile kendini ateşe atmak kendini sevmemekten, kendine değer vermemekten ileri gelir.
Zeki olmanın eş seçimiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
kız alemsin valla msjların hepsini okudm sana aynen katılıyom![]()