- 23 Mayıs 2022
- 475
- 464
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni sadece açtığım konular kadar tanıyorsunuz. Eminim karşılıklı kahve içseydik bu düşünceleriniz değişirdi. Elimden geldiğince kendimi geliştirmeye, anlamadıklarımı anlamlandırmaya çalışıyorum. Sevgiler ❤Onu bilmem de ; sen cidden sıkılıyorsun..
Hemde çok..
Çok tuhaf şeylere takılıyorsun ?
Bir kaç konunu daha hatırlıyorum.
Zor olmuyor mu senin için ?
Bu insanlara karşı nasıl davranmalıyızdan ziyade bu insanlarla konuşmamayı seçerseniz sizin için daha sağlıklı bir yaşam olur :)Herkese merhaba. Hiç böyle insanlarla karşılaştınız mı? "Ben gerçekleri söylüyorum" minvalinde şeyler söyleyip aslında içten içe kötü şeyler, depresif şeyler söyleyen insanlarla?
Bu insanlara karşı nasıl davranmalıyız?
Bir de karma'ya inanıyor musunuz? Eden bulur mu?
Kesinlikle katılıyorum. Teşekkür ederimEden bulani cok gördüm. Heleki bir kere korkutacak kadar birinin ahi tuttuguna sahit oldum. "Gercekciyim" deyip ama aslinda negatif sekilde duygularini kusan insanlardan uzak duruyorum. Bende gercekci oldugumu düsünüyorum. Gercekci olmak olumlu imkanlari olumsuz imkanlari kadar katabilmek. Cevreli düsünmek. Aksi takdirde sadece kendi ic karanligini dökmüs olursun
Ben her zaman kabullenmenin mutluluk getirdiğini düşünüyorum. Kötümser, her olaya negatif yaklaşan birini değistirebilir misiniz? Belki imkan dahilindedir ama çok zor bana kalırsa. Karşımdaki insan hayatımdan çıkaramayacağım bir insansa annem, babam ya da evladım gibi onu o şekilde kabul eder kendi doğrularımla yaşardım. Eş, dost, akraba ise, zorunda olduğum haller dışında görüşmez, hayatım hakkında negatif yorum yapabilecekleri kadar alan tanımam.Herkese merhaba. Hiç böyle insanlarla karşılaştınız mı? "Ben gerçekleri söylüyorum" minvalinde şeyler söyleyip aslında içten içe kötü şeyler, depresif şeyler söyleyen insanlarla?
Bahsettiğiniz kişilerden biriyim. Dünya pespembe değil bunu söylemek dile getirmek neden yanlış olsun. Karakter olarak pesimistlik var ama bu hiç özel yasantimi arkadaşlıklarımi etkilemedi . İki kere ikiye on diyemeyiz gerçekleri kabul edip ona göre yaşamak gerekir. Bazı konular havadadir bu yüzden umut olur inançla beklemek olur ama bazı konular vardır ki aksi iddia bile edilemez kötü de iyi de olsa .Herkese merhaba. Hiç böyle insanlarla karşılaştınız mı? "Ben gerçekleri söylüyorum" minvalinde şeyler söyleyip aslında içten içe kötü şeyler, depresif şeyler söyleyen insanlarla?
Herkese merhaba. Hiç böyle insanlarla karşılaştınız mı? "Ben gerçekleri söylüyorum" minvalinde şeyler söyleyip aslında içten içe kötü şeyler, depresif şeyler söyleyen insanlarla?
Ben insanlar motivasyonumu kıracak şeyler söylediğinde onları umursamiyorum ve açıkça söylüyorum.Herkese merhaba. Hiç böyle insanlarla karşılaştınız mı? "Ben gerçekleri söylüyorum" minvalinde şeyler söyleyip aslında içten içe kötü şeyler, depresif şeyler söyleyen insanlarla?
Yani ben de kendimi çoğu zaman ‘karamsar’ olarak tanımlarım, gerçekçilikten çok farklı ama bunun insanıj çevresinden önce kendine zararı vardır zaten. Kimseye bir şey diyemeyiz ama rahatsız oluyorsan, enerjini aşağı çekiyorsa mesafe koy ya da kes at ilişkini kimse bizim ruh sağlığımızdan önemli değil sonuçta. Karma…. İnanmak isterim ama inanıyor musun desen tam değil sanırım. Karma ya da ilahi adalet, her neyse.. bide biraz zamanında tecelli etse mesela süper olurHerkese merhaba. Hiç böyle insanlarla karşılaştınız mı? "Ben gerçekleri söylüyorum" minvalinde şeyler söyleyip aslında içten içe kötü şeyler, depresif şeyler söyleyen insanlarla?
Davranmamalıyız iletişimi kesmeliyiz herkes kendi içinde bozulsun banane diyip geçmeliyizHerkese merhaba. Hiç böyle insanlarla karşılaştınız mı? "Ben gerçekleri söylüyorum" minvalinde şeyler söyleyip aslında içten içe kötü şeyler, depresif şeyler söyleyen insanlarla?