- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
- 333
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Bende wariiiimmmmmmm
Badka topige daha katiliyorum ama sizi cokkkk azimli gordummm bende azimliyim.kendimden bahsedeyim 23 yasindayim 1.60 boyum kilom 90 hedef 70 hedef zamanida eylul 1 nde tartilcam.esimle iddaya girdik eylulun birinde 70 kilo olursam izine gidcem(almanyada yasiom izinden kastim turkiyeye annemlere gitmek en iyi motiwasyon bu)
Hosgeldin arkadasim en.kisa surede ideal kilona gelmen dilegiyle zaten yeterli istek azimde var bence bu isi basarirsin
kişi------boyu------hedeflediği kilo-------başlangıç kilo-------güncel kilo-----fark
yaşamrenk ------1.63------60------67.6------67.6------0
vienna ------1.66------54------59--------59---------0
fezay ------1.60------90------70--------70---------0
Arkadasim ben cogu zaman hafta sonu evde olmuyorum malum cocuk var esim evde zamanayirmam liste hazirlamam zor ben cuma diyorum yada sizinde icinize sinen hafta ici herhangibi bir gun onun disinda zamanla sayfalarimiz ilerlicek tarti gunumuz geldiginde topigin msj bolumunden kilo bildiriminizi yaparsiniz hem sayfa sayfa kilo bildirimi aramam hemde liste aciklandiginda supriz olur dedigimgibi bu topik te herkezin esit soz hakki var ben actim diye benim dediklerim olcak degil fikirlere onerilere acigim
bu liste gayet iyi olmış hemen beni de ekle
başlangıç59
hedef 54
bugun başladım zaten kilom 59 şu anda
bence cuma ya da pazartesi olsun
Vuuuu tam benlik topik bende varim bendeee apartmanda kafa denngi bir arkadasim var onla yurumeye basladim eve eliptik sip ettim geldiginden beri ustunden inmiyorum yeme icmeme ozen gosteriyorum son 7-8 ayda verdigim kilolari geri aldim bayrama kadar gecen yilki formuma donmem lazim donucemde yani senin istedigin azim hirs bende var hem aylardir nerdeydin boyle aylardir yeniden gaza gelecegim yol arkadaslari ariyordum neyse 30 yasindayim 1 ay sonra 4 yasina girecek oglum var ve artik burdayim hepinizin yolu acik olsun
Aaa pardon bende varim dedim kilomu yazmadim 69.7 kilom ideal kilom simdilik 60 bu arada ALLAH bagislasin oglusunu simdiden hayirlara vesile olsun topigimiz
Yaşa sen bu programla can evimden vurdun beni çokkkkk tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?