Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

kişi------boyu------hedeflediği kilo-------başlangıç kilo-------güncel kilo-----fark

yaşamrenk ------1.63------60------67.6------67.6------0
vienna ------1.66------54------59--------59---------0
fezay ------1.60------90------70--------70---------0

Son düzenleme:
Kararlı azım sabir var bende 3.5aydır diyet yapıyorum spor olarak da leslie 3mıl yapyrm

Hosgeldin arkadasim en.kisa surede ideal kilona gelmen dilegiyle zaten yeterli istek azimde var bence bu isi basarirsin

canım bi ilk sayfa sürekli güncelleniliyor bi bakasana örnek bi tablo yaptım sizin için tamamsa sizide ekleyim ,ekleyeceğin yada şu başlık gereksiz dediğin varsa çıkaralım

Son düzenleme:
Arkadasim ben cogu zaman hafta sonu evde olmuyorum malum cocuk var esim evde zamanayirmam liste hazirlamam zor ben cuma diyorum yada sizinde icinize sinen hafta ici herhangibi bir gun onun disinda zamanla sayfalarimiz ilerlicek tarti gunumuz geldiginde topigin msj bolumunden kilo bildiriminizi yaparsiniz hem sayfa sayfa kilo bildirimi aramam hemde liste aciklandiginda supriz olur dedigimgibi bu topik te herkezin esit soz hakki var ben actim diye benim dediklerim olcak degil fikirlere onerilere acigim

Son düzenleme:

bu liste gayet iyi olmış hemen beni de ekle

başlangıç59
hedef 54
bugun başladım zaten kilom 59 şu anda

bence cuma ya da pazartesi olsun

bu liste gayet iyi olmış hemen beni de ekle

başlangıç59
hedef 54
bugun başladım zaten kilom 59 şu anda

bence cuma ya da pazartesi olsun

Vienna begenmene sevindim cuma yapalim olmazsa ilk bildiriminizi cuma yapiyoruz o zaman suan oglan pc basinda kalksin ekliyim senide birde bildirimleri dedigim gibi tarti gununde kk nin ozelden msj yerinde atilirsa super olur hem herkeze supriz olur hemde bildirimleri rahat gorerim

evet arkadaşlar vienna ve ben listeye yazıldık lütfen ilk sayfa ve ilk msj bakın ona göre listeye girmek isteyenler yazsın, arkadaşlar bu bizim hepimizin sayfası hepimizin söz hakkı var ,önerisi isteği herşeye açığım benim sizden istediğim tek şey bir yolculuğa çıkacağız gerçekden AZİMLİ ,PES ETMEYEN kişiler bizimle olsun bir hafta bilidirim yapıp sonra YAPMAYAN birileri lütfen listeye kayıt olmasın tek isteğim bu sayfamızı aktif tutalım yeme içme spor düzenimizi bir birimizi teşvik etmek için yazalım ve hedefe ulaşalım örnek bir topik olsun yıllara yayılan bir topik olmasın şimdilik belli olan kilolara bakıldığında hedef ay maksimum 3 ay gibi görünüyor.

liste işini'de çözdüğümüze göre günüm nasıl geçti anlatayım genelde hafta sonu evde durmam özellikle eşim evde olunca abartıyoruz ama kararlı olduğumu ıspatladım tüm gün evdeydik ve ben düzenimi bozmadım sadece saat ve düzen sıralamam bozuldu

sabah aç karnına limonlu ılık suyum
kahvaltım( saat 10:00) 2 dilim çavdar ekmeğine yağı peçeteyle alınmış sucuklu tost içinde domates ve tuzsuz lor'da vardı yanında 1 bardak ayran eşliğinde

kahvaltımı geç yaptığım için öğlen yemeği kaydı zaten açlıkda yaşamadım

akşam: (saat 16:00) pek akşam saati değil ama erken yedik 2 kaşık domatesli makarna 2 kaşık sebze türlüsü 2 kaşık yoğurt ,bir bağ roka salatası 1 dilim çavdar ekmeği

erken yemek yediğim için bir ara öğün yaptım az yağlı patlamış mısır

bugün 2lt yakın su içtim
1 bardak spor sonrası sade soda içtim

30 dk arada eğimde eklediğim eliptik yaptım

perşembeden beri herşey yolunda ramazan bayramında zayıf bir kadın olma yolunda azimli ilerliyorum

Son düzenleme:
Vuuuu tam benlik topik bende varim bendeee apartmanda kafa denngi bir arkadasim var onla yurumeye basladim eve eliptik sip ettim geldiginden beri ustunden inmiyorum yeme icmeme ozen gosteriyorum son 7-8 ayda verdigim kilolari geri aldim bayrama kadar gecen yilki formuma donmem lazim donucemde yani senin istedigin azim hirs bende var hem aylardir nerdeydin boyle aylardir yeniden gaza gelecegim yol arkadaslari ariyordum neyse 30 yasindayim 1 ay sonra 4 yasina girecek oglum var ve artik burdayim hepinizin yolu acik olsun

Allah bağışlasın benimde oğlum var valla benim tek istediğim gerçekden istekli arkadaşlarla yol birliği yapmak anladığım kadarıyla herkez bayramı hedef almış gerçekden istersek bunu başarırız,benimde eliptiğim var biraz zorlanıyorum ama yapıyorum terlemeden kilolar verilmiyor,aylarca erdesin demişsin azır değildim sessiz sessiz topikleri okuyordum ve artık start verdim bilgilerini verirsen senide eklerim

Aaa pardon bende varim dedim kilomu yazmadim 69.7 kilom ideal kilom simdilik 60 bu arada ALLAH bagislasin oglusunu simdiden hayirlara vesile olsun topigimiz

Neyse bugunluk bu kadar artik Sık sık goruscez insallah memnun oldum listeyede eklemissin tsk.ler iyi aksamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…