- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
- 333
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
zeynepcim aramıza hoşgeldin. birlikte inşallah vereceiz bu kilolarıKendimi anlatayim kisaca
24 yasinda 5 yas ve 11 aylik kizlari olan hayati boyunca cok kilolu degil ama balik etli olan yeri geldiginde bir paket makarnayi haslayip ekmekle yiyem biri olmama ragmenen fazla 75-76 kilo olan biriyim ben ve artik tak dedi bu kilolar pazartesi basladim diyetime ve sali persmbe cumartesipazar spora yazildi, ve az yiyorum ins bitcek gitcerk bu kilolar
Bugun erkenci degilim esim evde 3 gun evde durmaz gezeriz umarim yoksa patlarim sıkıntıdan neyse deneyimli olanlar yazsin lutfen persembe sabahi 77.6 kg dum simdi 76.4 bu kadar hizli olmasi vucudumdaki odemmi tabi elimden geleni yapiyorum saglikli beslenip spor yapiyorumbunlarinda etkisi vardir umarim neysesorunsuz bir haftasonu gecirmek istiyorum bunun icin elimden geleni yapacagim
Yasanrenk benimde program dedigim 31 gunluk mekik programi zaten ise yaricagini dusunuyorum
slm kızlar
bende yaklaşık 5 haftadır diyetteyim 72 ile başladım şu anda 67 kiloym ingiliz karbonatını denemedim ama ılık limonlu su çok iştah kesiyor ama bu aralar kilo vermem durdu
biri azimli mi dedi :)
benım vermem gereken kılolar senınılerden fazla canım,
bende geldim bende varım kızlar.8 aylık kızım var ve 6 aylık hamiş gibi görünen bir sezeryan göbeğim var
ee o zaman ne duruyoruz? bu topiği biraz canlandıralım bugünden itibaren başlıyoruzz
hedefim şimdilik 4 kilo
öğlen annem bir supriz yaptı geldi mercimek köftesi yedik gayet sağlıklı bir şekilde yapıldı 5-6 tane marulla yedim yanında iki bardak şekersiz çay içtim
ara öğün olarak 4 tane erik yedim
kızlar ben diyorum ki acaba liste mi yapsak her hafta ne kadar verdiğimizi görürüz
böylece kimlerin bizlerle olduğunu da daha kolay takip ederiz
sen de aramıza hoşgeldin
slm kızlar
bende yaklaşık 5 haftadır diyetteyim 72 ile başladım şu anda 67 kiloym ingiliz karbonatını denemedim ama ılık limonlu su çok iştah kesiyor ama bu aralar kilo vermem durdu
senin suanki kilona gelecegim gunlari iple cekiyorumbu sabahki kilom 67.6 patateslerimi yedim yarın sabah ne kadar verdiğimi yazacağım
hepinize günaydınlarrrr :))) ben 3 günlük detoksuma bugün başlamış bulunuyorum. pazartesiye kadar bunu yapıcam. salı da normal diyete devam edicem
zeynepcim aramıza hoşgeldin. birlikte inşallah vereceiz bu kiloları
merak etme tatlım en başta bu kadar hızlı kilo gitmesi gayet normal sen moralini bozma
Hadi bakalim kolay gelsin 31gun mekik ceksen varya dumduz olur karnin super
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tesekkur ederiz bizde birseyler yapcaz bakalim kizlarla fikirleselim karar verip yapalimkızlar bizde bi topikte her cuma tartılıp liste yapıyoruz kilo verenleri sıralıyoruz veremeyenler ve en sonra artı olanlar şeklinde liste olunca daha ii takip yapılıyor
serüveninizde size başarılar dilerim
ee o zamn aramıza katılanlar başlangıç kilo hedef ve boyunu bildirsin de liste yapalım
Benim boyum 1.63
Kilom67.6
Hedefim 60
Ramazana kadarda verecem bu kilolari hic brakmiycam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
usriyusra 31 gunluk bir program var bende p.tesi baslicam 31 gun neler yapacagim.yaziyor telefondan yukleyemiyorum pc acinca yollucam listeyi bende cok degil ama yinede var gobek sorunu
kaya tuzu nasıl olur içmek için ilk. Defa et duydum
tmm cnm ben aksam evdekiler uyusun sakin kafayla bi liste hazirlamaya caliscamliste örneği;
kişi------boyu------hedeflediği kilo-------başlangıç kilo-------güncel kilo-----fark
yaşamrenk -----1.63------60------67.6------67.6------0
vienna -----1.66-----54-----59------59------0
bu şekilde yapabiliriz
Kızlar sizi çok azimli gördüm zaten yazdığım bi günlük var iki yere de bildiri yapmak benim için zor yoksa bende size katılmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?