- 30 Mart 2013
- 378
- 181
- 103
- Konu Sahibi extraterrestrial
Bir önceki konumda bu aralar yaşadığım sıkıntılarımı paylaşmıştım.. Kötü bir hafta sonu geçirdim.. Kafamı yeniden toparlıyor ve yeni kararlar almaya çalışıyorum.. Öyle aradayım ki.. Defalarca konuştuk yine.. Yeminlerden başka bir şey söylemiyor.. Herşeyin üzerine yemin ediyor aralarında iş dışında birşeyin geçmediğine.. Sürekli aynı şeyleri söyledi.. Sana yalan söylediğim için çok hatalıyım.. Seni böylesine etkileyebileceğini düşünemedim.. Sadece kızarsın ama dinleyince hak verirsin sandım dedi.. Ne kadar kötü bir şey yaptığımı sen öğrenince farkettim, gerçekten pişman oldum ve aklım başıma geldi dedi.. Yani bu kadını benim önemsediğim kadar önemsemediğinden bahsetti.. Ben de inanmıyorum dedim defalarca.. Ne duymak istiyorsun benden dedi.. Gerçekleri söyle dedim.. Yapmadığım bir şeyi yaptım diyince mi rahatlıycaksın dedi.. Düşündümm.. Ben şimdi aralarında bir şey geçmediğine inanmıyorum ya, hadi diyelim tamam dedi.. Yaptım bir hata dedi.. O zaman buna inanabilecek miyim? Ne olup bittiğini öğrenmemin bir imkanı yok malesef.. Öyle aradayım ki.. Bu düşünceler ile kendimi yiyip bitiriyorum.. Aklımdan saçma sapan şeyler geçiyor.. İnanmam ama falcıya falan mı gitsem diyorum.. Sanırım iyice kafayı yedim..