• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekler mi canımı acıtan yoksa yalanlar mı bilmiyorum :(

extraterrestrial

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
378
181
103
Bir önceki konumda bu aralar yaşadığım sıkıntılarımı paylaşmıştım.. Kötü bir hafta sonu geçirdim.. Kafamı yeniden toparlıyor ve yeni kararlar almaya çalışıyorum.. Öyle aradayım ki.. Defalarca konuştuk yine.. Yeminlerden başka bir şey söylemiyor.. Herşeyin üzerine yemin ediyor aralarında iş dışında birşeyin geçmediğine.. Sürekli aynı şeyleri söyledi.. Sana yalan söylediğim için çok hatalıyım.. Seni böylesine etkileyebileceğini düşünemedim.. Sadece kızarsın ama dinleyince hak verirsin sandım dedi.. Ne kadar kötü bir şey yaptığımı sen öğrenince farkettim, gerçekten pişman oldum ve aklım başıma geldi dedi.. Yani bu kadını benim önemsediğim kadar önemsemediğinden bahsetti.. Ben de inanmıyorum dedim defalarca.. Ne duymak istiyorsun benden dedi.. Gerçekleri söyle dedim.. Yapmadığım bir şeyi yaptım diyince mi rahatlıycaksın dedi.. Düşündümm.. Ben şimdi aralarında bir şey geçmediğine inanmıyorum ya, hadi diyelim tamam dedi.. Yaptım bir hata dedi.. O zaman buna inanabilecek miyim? Ne olup bittiğini öğrenmemin bir imkanı yok malesef.. Öyle aradayım ki.. Bu düşünceler ile kendimi yiyip bitiriyorum.. Aklımdan saçma sapan şeyler geçiyor.. İnanmam ama falcıya falan mı gitsem diyorum.. Sanırım iyice kafayı yedim.. :(

Falciya gidersen evet kafayi yemissindir;)
Erkekler zaten sonuma kadar inkar ederler canim yaptiysa da yaptim demez
Onemli olan sen unutabilecek misin? Eger unutabileceksen affet ve devam et hic birsey olmamis gibi
Affedip de durmadan aklinin bir kenarinda duracaksa bu konu o zaman hic affetme ve ayril

Siz zaten eşinize inanıyorsunuz
Niye düşünüp duruyorsunuz ki?
Amacınız nedir?
Boşanmayacağınız %100 kesin yani

O zaman kurcalamayın durumu.
Bize göre siz aldatıldınız ama siz bunu kabul etmek istemiyorsunuz.

O zaman unutun
Kurcalamayın
Deşmeyin
Adamı da sorgulayıp durmayın

Peki o kadınla yeşillik olsun diye mi görüştüğünü düşünüyorsunuz??

Ben bir şey düşünemiyorum ki buraya yazıyorum.. Sizlerle konuşup biraz farklı bakış açıları arıyorum.. Ayrıca iki seçenek üzerinde duruyorum ya aldatıldım ya da aldatılmadım.. Bu ikisi dışında yeşillikle vs ilgilenmiyorum..

Ben bir şey düşünemiyorum ki buraya yazıyorum.. Sizlerle konuşup biraz farklı bakış açıları arıyorum.. Ayrıca iki seçenek üzerinde duruyorum ya aldatıldım ya da aldatılmadım.. Bu ikisi dışında yeşillikle vs ilgilenmiyorum..

Siz aldatıldığınızı düşünmüyorsunuz ki... Defalarca edilen yeminler ve sözler var.. Ve sizin hala kafanız karışıyor... İlginç..

Siz zaten eşinize inanıyorsunuz
Niye düşünüp duruyorsunuz ki?
Amacınız nedir?
Boşanmayacağınız %100 kesin yani

O zaman kurcalamayın durumu.
Bize göre siz aldatıldınız ama siz bunu kabul etmek istemiyorsunuz.

O zaman unutun
Kurcalamayın
Deşmeyin
Adamı da sorgulayıp durmayın

Dışarıdan bakamıyorum kendime ama içime döndüğümde inanmıyorum diyorum.. Hem kendime hem eşime hem de burada sizlere.. Ama nasıl oluyor da hala inanıyorsun diyorsunuz.. Boşanmayacağımın bir garantisi yok elbette gerçekleri gördebildiğim gün karar vereceğim ona.. Ki öyle bir gün olur mu bilemiyorum.. Siz böyle bir şey yaşasaydınız eşiniz aynen benimki gibi düzeltmeye çalışsa ne yapardınız? Gerçekten ciddi soruyorum..

Önceki konunuzu bilmiyorum..
Aldatmayla ilgili bir sorun gibi anladım.. Bilmiyorum doğru mu..
Eğer doğru anladıysam, bu konuyu eşinize sorup ondan aldığınız cevapla yetinmekten başka çareniz yok..
İnanmak, inanmamak zaten size kalmış bir şey çünkü eşinizi tanıyan sizsiniz..
Affedip affetmemekte tamamen size kalmış bir şey..
Ama affedecekseniz de, bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatmanız lazım.. Eğer açacaksanız affetmenizin de anlamı yok..

Bu gibi durumlar, yani kesin olmayan durumlar, benim en korktuğum durumlar.. :(

Kendinizi dinleyip karar verebilirsiniz ancak.. Biz ya da en yakın arkadaşınız ne desek boş..

Unutmayın, eşinizi siz tanıyorsunuz...

Dışarıdan bakamıyorum kendime ama içime döndüğümde inanmıyorum diyorum.. Hem kendime hem eşime hem de burada sizlere.. Ama nasıl oluyor da hala inanıyorsun diyorsunuz.. Boşanmayacağımın bir garantisi yok elbette gerçekleri gördebildiğim gün karar vereceğim ona.. Ki öyle bir gün olur mu bilemiyorum.. Siz böyle bir şey yaşasaydınız eşiniz aynen benimki gibi düzeltmeye çalışsa ne yapardınız? Gerçekten ciddi soruyorum..

Ama bak eşin düzelmeye çalışmıyor.. Sadece yeminler edip başa dönüyor.. Sence düzelmeye çalışıyor mu??

Hiç evet yaptım diyeni duymadık zaten daha..

Duyduk duyduk:

Evet yaptım ama senin yüzünden, sen benimle ilgilenmedin hiç

Evet yaptım ama sen hamileydin, başka ne yapabilirdim

Evet yaptım ama çok pişmanım, sadece 1 kere oldu zaten, bir daha asla olmayacak, iki gözüm önüme aksın bak.

Evet yaptım ama biz o zaman ayrıydık zaten

Evet yaptım ama valla benim bi suçum yok, o kadın ayarttı beni, çok üstüme geldi. Yoksa ben seni çok seviyorum (!)

Duyduk duyduk:

Evet yaptım ama senin yüzünden, sen benimle ilgilenmedin hiç

Evet yaptım ama sen hamileydin, başka ne yapabilirdim

Evet yaptım ama çok pişmanım, sadece 1 kere oldu zaten, bir daha asla olmayacak, iki gözüm önüme aksın bak.

Evet yaptım ama biz o zaman ayrıydık zaten

Evet yaptım ama valla benim bi suçum yok, o kadın ayarttı beni, çok üstüme geldi. Yoksa ben seni çok seviyorum (!)
Ama o yalanı ortaya çıkınca oluyo
Şimdi ıspat yok
Köküne kadar inkar aşaması

Keki fırına koyar koymaz kapağını açıp çıkarıp yiyemeyiz değil mi
Pişmesi gerekir
45-50 dakika beklememiz gerekir.

Sizin de aldatıldığınızı kabullenmeniz için bir süre gerek. Şu an erken daha. Zamana bırakın.

Çünkü siz de farkındasınız ki sizi huzursuz eden bir şey var, sürekli konu açıp durmanızdan belli. Ve bu böyle devam edemez. Bir gün gelecek, o zaman diyeceksiniz ki "hah benim kek şimdi pişti"

Boşanma kararı vermek illaki zor olacaktır. Bunu hepimiz kabul ediyoruz zaten. Sizin içinizde kopan fırtınalarıda anlayamayız onada eyvallah ama siz sordunuz bizde söylüyoruz EŞİNİZ MASUM DEĞİL. Gerisi sizin bileceğiniz iş. Affetseniz bile evliliğinizden eski tadı beklemeyin.

Ama bak eşin düzelmeye çalışmıyor.. Sadece yeminler edip başa dönüyor.. Sence düzelmeye çalışıyor mu??

Çabalıyor.. Sürekli arıyor gün içerisinde.. Eskiden sosyal medyada çok aktif değildi, şimdi giriyor paylaşımlarımı beğeniyor, kendisi fotoğraflarımızı koyuyor.. Ailesi ile görüşmeme hak veriyor bu konuda üzerime gelmiyor.. Sürekli saçlarımı okşuyor,öpüyor,sarılıyor.. Biraz durugn olsam herşey geçecek düzelticem herşeyi diyor.. Ne istersen onu yapalım aile terapistine gidelim diyor.. Ben bazen çok ağlıyorum kendimi tutamayıp, ne yapacağını şaşırıyor.. Gün içerisinde hiç dükkandan çıkmazdı öğle saatlerimde yanıma geliyor.. Beraber daha çok zaman geçiriyoruz.. Yani kısaca çabalıyor..

Çabalıyor.. Sürekli arıyor gün içerisinde.. Eskiden sosyal medyada çok aktif değildi, şimdi giriyor paylaşımlarımı beğeniyor, kendisi fotoğraflarımızı koyuyor.. Ailesi ile görüşmeme hak veriyor bu konuda üzerime gelmiyor.. Sürekli saçlarımı okşuyor,öpüyor,sarılıyor.. Biraz durugn olsam herşey geçecek düzelticem herşeyi diyor.. Ne istersen onu yapalım aile terapistine gidelim diyor.. Ben bazen çok ağlıyorum kendimi tutamayıp, ne yapacağını şaşırıyor.. Gün içerisinde hiç dükkandan çıkmazdı öğle saatlerimde yanıma geliyor.. Beraber daha çok zaman geçiriyoruz.. Yani kısaca çabalıyor..

Bence bunlar çabaladığını göstermiyor.. Ben olsam yemezdim yani.. Beni tekrar kandırmaya çalışıyor diye düşünürdüm...

Back
X