• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekler mi canımı acıtan yoksa yalanlar mı bilmiyorum :(

Eski konunuzu okudum icim daraldı kendimi sizin yerinize koydum çok üzücü bir durum. Bende esinizi masum bulmadım madem size bu kadar dil dokuyor o kadınla tamamen iliskinisi kesmesi gerekiyordu deger mi yani sizi bu hale getirmeye ama bunu anlamiyolar . Birde kadın esinizden ne kadar buyuk?

Birde bu durma benzer teyzemin basina geldi esi defalarca yeminler etti soz verdi tovbe edip namaza basladı ama Allah bir sekilde teyzemin karsisina cikardi hemde igrenc bir sekilde videolarini. Yani yeminlerine inanmayin sizin zaten bir kere bu yuzden araniz bozulmus iliskisini kesmesi gerekiyordu ailesininde isine geliyor . Bu devirde kardes kardese bedava bisey yapmiyor. Cok kotu bir durumdasiniz anliyorum siz seviyorsunuz yillariniz beraber gecmis icinizden inanmak istemiyorsunuz yediremiyorsunuz ama gorunen ortada .

Birde size tavsiyen o pislik kadının esine kesinlikle soyleyin niye sizin araniz bozuluyorda o kadin hem esiyle hemde sizin esinizle arasini iyi tutuyor eger esi serefliyse karisina gerekeni yapar . Uzun bir yorum oldu kusura bakmayin ama gercekten cok uzuldum . Bebek yapmayida erteleyin esinize guvenmeden ilerde cok pisman olursunuz

Çok teşekkür ederim.. Bebek konusunu tamamen aklımdan çıkardım bu haftasonu burada sıkıntımı paylaşınca emin oldum bu düşüncemden.. Birşeyler yapıcam ama sağlam ve emin adımlar ile yapmak istiyorum bu yüzden kocası ile ilgili hala düşünüyorum.. Bir de elimde ispatı yokken adamın inanmayacağını düşünüyorum ve kadının şimdiye kadar belki de söyleyeceğimden korkup ortam hazırlamış olabileceğini düşünüyorum..

Nasıl çıkaracak o sorunu hayatımızdan? Avukatlıktan çıkarınca mı bitecek bu sorunlar? Sizce bunun faydası olur mu? Tam olarak nasıl uğraş vermeli ki ben de evet bu adam çabalıyor diyebileyim.. İnanki bunu görmeye de çok ihtiyacım var..

Bakın ben kişiliğin gereği böyle ara durumlarda kalmayi hiç sevmiyorum dayanamıyorum o yüzden komple kestirip atıyorum evet biraz süre geçince pişman oluyorum belki ama kendi kendime Jesse kızım bu kararı sen verdin o yüzden geriye dönme yola devam diyerek önüme bakıyorum Yani ben sizin yerinizde olsam vekillikten azletme falan bana işlemez ne yaparsa yapsın kabullenenem
Ama sizin de beklediğiniz bir şey olmalı mesela hiç aklınızdan geçiyor mu şunu yapsaydu emin olurdum diye işte o düşündüklerinizi yapmaya çalışıyorsa demek ki size göre çabalıyor olur

Daha ne kanıt olsun bir önceki konumu iki bir istersen okumayı bilen bu cocuk bile boynuzlandinizi anlar zaten

Ben kesin kanıtım olmadan sizin gibi düşünemiyorum işte.. Ne aldattığına inanıyorum ne aldatmadığına.. Ama bekliyorum eğer aldatıldıysam zaten hala aldatılıyorumdur ve bu mutlaka bir kez daha ya da bir şekilde muhakkak önüme çıkacaktır.. İlle de onun evet ben yaptım demesi gerekmez. Muhakkak bir şekilde öğreneceğim varsa öğrenicem.. İşte o zaman bende emin olup ona göre davranıcam..

Ya ben de yemin edicem şimdi emin değilim diye.. Arkadaşım emin olsam inanki açtığım davayı kapatmam devam eder boşanırım.. Arada kaldım diyorum.. Bilmiyorum diyorum.. Aldatmadığından da emin değilim aldatığından da ve bu konuda sizden bana fikir verecek bir ışık bir düşünce rica ediyorum.. Hepinizin fikirlerine saygı duyuyorum ve elimden geldiğince de irdeleyip ona göre kararlar vermeye çalışıyorumm...
Allah hakkınızda hayırlısını eylesın.
Eğer çok sevıyorsan 1 sans ver ama aklının köşesinde hep bu soru olucak hayatın boyunca.
Hep mutsuz olucaksın.
Eğer barışacaksan çocuk dusunme derim.

Çok teşekkür ederim.. Bebek konusunu tamamen aklımdan çıkardım bu haftasonu burada sıkıntımı paylaşınca emin oldum bu düşüncemden.. Birşeyler yapıcam ama sağlam ve emin adımlar ile yapmak istiyorum bu yüzden kocası ile ilgili hala düşünüyorum.. Bir de elimde ispatı yokken adamın inanmayacağını düşünüyorum ve kadının şimdiye kadar belki de söyleyeceğimden korkup ortam hazırlamış olabileceğini düşünüyorum..

Haklisiniz kadın avukatmiş kılıfını hazirlamistir. Birde aklima geldi esiniz gorusme kayıtlarini israrla istemis ama eger kadınla bir ilsikisi varsa zaten cıkmayacagini biliyorlardır o yuzden sizi inandirmak icin bu kadar ısrarcı olmus olabilir. Bu kadın esinizden ne kadar buyuk 2 3 yas falan mi yoksa baya buyuk mu ? Merak ettim

Eski konunu da okudum, hani hep yazmışsın ya eşim beni çok seviyor, madem o kadınla birsey yasadi neden bana bu kadar dil döksün ağlasın diye düşünüyorum demissin.Sen olayın içindesin objektif olamıyorsun ben sana niyesini söyleyeyim çünkü kadın evli.. Bu adam o kadınla evlenmeyecek ki keyifleri böyle yerinde niye elaleme aldatmis diye rezil olsun niye herkes duysun kadinin kocasi da musallat olsun. Adam gönlünü egliyor iste.evdeki kadın da düzen de yerinde olsun.

Bu kadar olayın üzerine hâlâ "Haftasonu babamla konuşacağım" demesi bile çabalamadığının bir göstergesi bence. Siz burada konuyu açalı bile kaç gün geçti; kaldı ki haftasonuna daha dört gün var. Neden haftasonunu bekliyor? Adamın umuru değil resmen.

Ayrıca işleri çözmeye gelince kocanızın görüşmesi olmazsa olmazdı da, işine son vermeye gelince kocanız nasıl etkisiz eleman oldu, hayret doğrusu.

Beni huzursuz eden bilmediklerim.. Bilmediklerimden korkuyorum ama aynı zamanda yüzleşmek istiyorum.. Umarım dediğin gibi olur ve zamanı geldiğinde ben de bu sıkıntıdan kurtulurum..

Bilsen ne olacak neyi değiştirecek ..
Anlattığı kadar masum olsa idi sence öğrenme ihtimalin yüksek olan bir durumu saklar mıydı sence ?
Senin kendine vermen gereken asıl cevap,
Aldatılmayı hazmedip edemeyeceğin ..

Haklisiniz kadın avukatmiş kılıfını hazirlamistir. Birde aklima geldi esiniz gorusme kayıtlarini israrla istemis ama eger kadınla bir ilsikisi varsa zaten cıkmayacagini biliyorlardır o yuzden sizi inandirmak icin bu kadar ısrarcı olmus olabilir. Bu kadın esinizden ne kadar buyuk 2 3 yas falan mi yoksa baya buyuk mu ? Merak ettim

4 ya da 5 yaş büyük bildiğim kadarıyla..

Bu kadar olayın üzerine hâlâ "Haftasonu babamla konuşacağım" demesi bile çabalamadığının bir göstergesi bence. Siz burada konuyu açalı bile kaç gün geçti; kaldı ki haftasonuna daha dört gün var. Neden haftasonunu bekliyor? Adamın umuru değil resmen.

Ayrıca işleri çözmeye gelince kocanızın görüşmesi olmazsa olmazdı da, işine son vermeye gelince kocanız nasıl etkisiz eleman oldu, hayret doğrusu.

Hafta sonu bana dedi eşim böyle böyle yapacağım diye.. Babamla hafta sonu konusayım demedi.. Bir de yasal olarak babasının yapması gerekıyor.. Babasının şirketi oldugu için babasının vekaleti var onun bitmesi gerekiyor.. İşler konusuna gelince de eşim takip ediyormuş babasının takip edemediklerini güya.. Bana söylenen bu.. Operawsyonel olarak eşim devrede ancak yasal olarak babasının işyeri.. Ama babası yaşlı olduğu için herkes eşimi bilir ona gelirler.. Böyle bir düzen işte..

Hafta sonu bana dedi eşim böyle böyle yapacağım diye.. Babamla hafta sonu konusayım demedi.. Bir de yasal olarak babasının yapması gerekıyor.. Babasının şirketi oldugu için babasının vekaleti var onun bitmesi gerekiyor.. İşler konusuna gelince de eşim takip ediyormuş babasının takip edemediklerini güya.. Bana söylenen bu.. Operawsyonel olarak eşim devrede ancak yasal olarak babasının işyeri.. Ama babası yaşlı olduğu için herkes eşimi bilir ona gelirler.. Böyle bir düzen işte..
Peki, neden babasıyla hâlâ konuşmuyor? Sizin yumuşayıp "boş ver ya, neyse" demenizi mi bekliyor?

Önceki konunuza da yazmıştım; eşiniz ilk kriz patladığında sizi uyutmak yerine fakülteye kaydolsaymış şimdi avukatmış. Resmen sizi oyalıyor. Ya babası o kadınla, ya da eşiniz babasının dükkânıyla ilişiği kessin. Bu kadarcık da mı rest çekemiyor? Anca mıymıy.

Valla erkeklerde saman var. İs ustunde yakalansa bu kim tanımıyorum der. Hepsi istinasiz boyle. Ben olsam. Kesinlikle inanmam. Sonuna kadar inkar eder, dir dir kivaminda israr edersen yavas yavas dokulur. İyice batirir. Esin masum değil

Bir önceki konumda bu aralar yaşadığım sıkıntılarımı paylaşmıştım.. Kötü bir hafta sonu geçirdim.. Kafamı yeniden toparlıyor ve yeni kararlar almaya çalışıyorum.. Öyle aradayım ki.. Defalarca konuştuk yine.. Yeminlerden başka bir şey söylemiyor.. Herşeyin üzerine yemin ediyor aralarında iş dışında birşeyin geçmediğine.. Sürekli aynı şeyleri söyledi.. Sana yalan söylediğim için çok hatalıyım.. Seni böylesine etkileyebileceğini düşünemedim.. Sadece kızarsın ama dinleyince hak verirsin sandım dedi.. Ne kadar kötü bir şey yaptığımı sen öğrenince farkettim, gerçekten pişman oldum ve aklım başıma geldi dedi.. Yani bu kadını benim önemsediğim kadar önemsemediğinden bahsetti.. Ben de inanmıyorum dedim defalarca.. Ne duymak istiyorsun benden dedi.. Gerçekleri söyle dedim.. Yapmadığım bir şeyi yaptım diyince mi rahatlıycaksın dedi.. Düşündümm.. Ben şimdi aralarında bir şey geçmediğine inanmıyorum ya, hadi diyelim tamam dedi.. Yaptım bir hata dedi.. O zaman buna inanabilecek miyim? Ne olup bittiğini öğrenmemin bir imkanı yok malesef.. Öyle aradayım ki.. Bu düşünceler ile kendimi yiyip bitiriyorum.. Aklımdan saçma sapan şeyler geçiyor.. İnanmam ama falcıya falan mı gitsem diyorum.. Sanırım iyice kafayı yedim.. :KK43:
Siz ortaya cikarmasaysiniz bu boyle devam edecekti gorüsüp bulusacaklardi zamanla, kadinda cok arsizmis yani hersey beklenir bunun gibilerinden evli bir insan bir baska adama bukadr yakinlik kurup konusmaz,kocanizda buna yumusak davranmaya devam etmiş belliki ,ha bu iliski citti bir duruma gelmedende devam edecekti bence hataniz bile bile evlenmeniz,bu unutulmaz bacim insani yer bitirir bu durum ya hic konuyu acmadan hayatina devam edeceksin ha kolaymi hayir ama boyle surekli onune atarsan bunu konuyu oda artik birggun biktigini senin ona artik faydanin olmayacagini anlar kendi senden once bitirr o yuzden iyi dusun kararini ver ya devam ya susacaksin yoksa mutlu olmazsin Allah yardimcin olsun zor bir durum guven bittimi artik hersey bos geliyor :KK43:

Bazılarını yapıyordu bazılarını yapmıyordu.. Örneğin yanıma gelemiyordu çok sık ama hiç gelmedi demiyorum.. Bu ara soruyor geliim mi yemek yiyelim mi falan diye.. Eskiden ayda bir ise şimdi en az haftada bir diyelim.. Diğer çaba diye saydıklarımı da elbette yapıyordu ama bu sefer fazla fazla yapıyor.. Bunların yanı sıra ben durgunlaştıkça herşeyi düzelticem bana olan güvenini tekrar yerine getiricem ve sana olan sevgim inanacaksın diyor.. Zaman bize iyi gelecek diyor..

Ayda bir yemege gelen bir insan icin, seni dogru düzgün aramayan fakat o diger kadini gece gündüz arayan kisiyi niye bu kadar düsünüyorsunuz? Senin icin ne önemli? Göz boyama adina cicilikler yapmasimi yoksa gercekler?

Bana öyle geliypeki esini yaptiklari senin cok hosuna gittigini. Hatta bundan dolayi yaptiklari nerdeyse önemli olmadigini düsencesi sende hakim olmasi. Yoksa sürekli "ama cabaliyor" demezdin.

Mesela esimin sabah aksam bir bayan ile konustugunu fark etsem, bu benim icin derhal bosanma sebebidir. Sirinlikleri yada cabalamasini zerre kadar önemsemem. Neticede herkes olusturdugu rutini bozmak istemez, elbette dil dökecek fakat faydasi olmazdi.

Ha eger aldatmayi bosanma sebebi,olarak degil ve bir yalnis olarak görüp, "her insan yalnis yapar" diye diyorsan, bisey diyemicem tabi. Istedigin gibi af edersin esini fakat kendini sakin kandirma, esin seni aldatti, bu cok bariz ortada

Bir önceki konumda bu aralar yaşadığım sıkıntılarımı paylaşmıştım.. Kötü bir hafta sonu geçirdim.. Kafamı yeniden toparlıyor ve yeni kararlar almaya çalışıyorum.. Öyle aradayım ki.. Defalarca konuştuk yine.. Yeminlerden başka bir şey söylemiyor.. Herşeyin üzerine yemin ediyor aralarında iş dışında birşeyin geçmediğine.. Sürekli aynı şeyleri söyledi.. Sana yalan söylediğim için çok hatalıyım.. Seni böylesine etkileyebileceğini düşünemedim.. Sadece kızarsın ama dinleyince hak verirsin sandım dedi.. Ne kadar kötü bir şey yaptığımı sen öğrenince farkettim, gerçekten pişman oldum ve aklım başıma geldi dedi.. Yani bu kadını benim önemsediğim kadar önemsemediğinden bahsetti.. Ben de inanmıyorum dedim defalarca.. Ne duymak istiyorsun benden dedi.. Gerçekleri söyle dedim.. Yapmadığım bir şeyi yaptım diyince mi rahatlıycaksın dedi.. Düşündümm.. Ben şimdi aralarında bir şey geçmediğine inanmıyorum ya, hadi diyelim tamam dedi.. Yaptım bir hata dedi.. O zaman buna inanabilecek miyim? Ne olup bittiğini öğrenmemin bir imkanı yok malesef.. Öyle aradayım ki.. Bu düşünceler ile kendimi yiyip bitiriyorum.. Aklımdan saçma sapan şeyler geçiyor.. İnanmam ama falcıya falan mı gitsem diyorum.. Sanırım iyice kafayı yedim.. :KK43:

Dedi dedim dedi dedim.
Eski konunuzdan haberim yok.
Bn konuya fransiz kaldim, diger arkdaslarimiz yardim edicektir.

Yazılanları şaşkınlıkla okudum..
10 yıllık bir ilişki ve 1,5 yıllık evlilik ardından ne kadar kolay boşan diyebiliyorsunuz.. Demesi kolay ama yapılması çok ama çok zor olan bir şey bu.. Ve bu kadar kolay söylenmemeli bana kalırsa..
Ortada bir yalan var bu kesin ve net.. Ama aldatma var mı orası muamma bana kalırsa..
Önceki konuya da baktım..
Laubali mesajlar yakalamışsın.. Görüşme demişsin fakat görüşmüş.. Ailesi de eşin de yalan söylemiş sana.. Bu konuda tepki vermek anlarım.. Ama aldattığına nasıl bu kadar emin oluyor herkes onu çözemedim? Ben mi bir şey kaçırdım? Yatakta basmadın..
Gel seni bekliyorum vb gibi mesaj yakalamadın?

Daha öncede söyledim, bu adamı tanıyan sensin.. Bu adamın neler yapıp yapmayacağını bilen sensin.. 10 yılını geçirmişsin bu adamla.. Bu adama güvenmişsin sevmişsin.. seni aldatıp aldatmayacağını en iyi sen bilirsin..
Boşanmak tabikide bir seçenek..
Ama boşanmazsan eğer, bu evliliği sürdürürsen eğer konuşur anlaşır ve bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatman gerek..

Ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum..
Ben olsam, yalan söylediği için burnunu sürtmek isterdim.. Daha sonra eşimle konuşur ve o kadınla bir daha asla görüşmeyeceğini söylerdim.. Eşimi de yanıma alıp, ailesine de aynı resti çekerdim.. Hatta eşimin çekmesini isterdim.. Herkesin kadınla olan ilişiğini bitirmesini isterdim.. Gerekirse hepsini tehtid bile ederdim.. Eğer biriniz bile görüşürse boşanırım derdim..
Ama bu benim... Ben boşanmayı seçmezdim..

Ama bu da senin hayatın.. Sen nasıl istersen, nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle yap..

Hakkında hayırlısı olsun ve bu kara bulutlar üstünüzden biran önce yok olsun inşallah..

Back
X