- 30 Mart 2013
- 378
- 181
- 103
- Konu Sahibi extraterrestrial
Eski konunuzu okudum icim daraldı kendimi sizin yerinize koydum çok üzücü bir durum. Bende esinizi masum bulmadım madem size bu kadar dil dokuyor o kadınla tamamen iliskinisi kesmesi gerekiyordu deger mi yani sizi bu hale getirmeye ama bunu anlamiyolar . Birde kadın esinizden ne kadar buyuk?
Birde bu durma benzer teyzemin basina geldi esi defalarca yeminler etti soz verdi tovbe edip namaza basladı ama Allah bir sekilde teyzemin karsisina cikardi hemde igrenc bir sekilde videolarini. Yani yeminlerine inanmayin sizin zaten bir kere bu yuzden araniz bozulmus iliskisini kesmesi gerekiyordu ailesininde isine geliyor . Bu devirde kardes kardese bedava bisey yapmiyor. Cok kotu bir durumdasiniz anliyorum siz seviyorsunuz yillariniz beraber gecmis icinizden inanmak istemiyorsunuz yediremiyorsunuz ama gorunen ortada .
Birde size tavsiyen o pislik kadının esine kesinlikle soyleyin niye sizin araniz bozuluyorda o kadin hem esiyle hemde sizin esinizle arasini iyi tutuyor eger esi serefliyse karisina gerekeni yapar . Uzun bir yorum oldu kusura bakmayin ama gercekten cok uzuldum . Bebek yapmayida erteleyin esinize guvenmeden ilerde cok pisman olursunuz
Çok teşekkür ederim.. Bebek konusunu tamamen aklımdan çıkardım bu haftasonu burada sıkıntımı paylaşınca emin oldum bu düşüncemden.. Birşeyler yapıcam ama sağlam ve emin adımlar ile yapmak istiyorum bu yüzden kocası ile ilgili hala düşünüyorum.. Bir de elimde ispatı yokken adamın inanmayacağını düşünüyorum ve kadının şimdiye kadar belki de söyleyeceğimden korkup ortam hazırlamış olabileceğini düşünüyorum..