Yazılanları şaşkınlıkla okudum..
10 yıllık bir ilişki ve 1,5 yıllık evlilik ardından ne kadar kolay boşan diyebiliyorsunuz.. Demesi kolay ama yapılması çok ama çok zor olan bir şey bu.. Ve bu kadar kolay söylenmemeli bana kalırsa..
Ortada bir yalan var bu kesin ve net.. Ama aldatma var mı orası muamma bana kalırsa..
Önceki konuya da baktım..
Laubali mesajlar yakalamışsın.. Görüşme demişsin fakat görüşmüş.. Ailesi de eşin de yalan söylemiş sana.. Bu konuda tepki vermek anlarım.. Ama aldattığına nasıl bu kadar emin oluyor herkes onu çözemedim? Ben mi bir şey kaçırdım? Yatakta basmadın..
Gel seni bekliyorum vb gibi mesaj yakalamadın?
Daha öncede söyledim, bu adamı tanıyan sensin.. Bu adamın neler yapıp yapmayacağını bilen sensin.. 10 yılını geçirmişsin bu adamla.. Bu adama güvenmişsin sevmişsin.. seni aldatıp aldatmayacağını en iyi sen bilirsin..
Boşanmak tabikide bir seçenek..
Ama boşanmazsan eğer, bu evliliği sürdürürsen eğer konuşur anlaşır ve bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatman gerek..
Ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum..
Ben olsam, yalan söylediği için burnunu sürtmek isterdim.. Daha sonra eşimle konuşur ve o kadınla bir daha asla görüşmeyeceğini söylerdim.. Eşimi de yanıma alıp, ailesine de aynı resti çekerdim.. Hatta eşimin çekmesini isterdim.. Herkesin kadınla olan ilişiğini bitirmesini isterdim.. Gerekirse hepsini tehtid bile ederdim.. Eğer biriniz bile görüşürse boşanırım derdim..
Ama bu benim... Ben boşanmayı seçmezdim..
Ama bu da senin hayatın.. Sen nasıl istersen, nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle yap..
Hakkında hayırlısı olsun ve bu kara bulutlar üstünüzden biran önce yok olsun inşallah..