• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekler mi canımı acıtan yoksa yalanlar mı bilmiyorum :(

Yaptım dıyemez yemez yanı kolay kolay
eşinizn masum olduguna ben inanmıyorum
siz inansanız bence sizinde içiniz rahat olurdu

Yazılanları şaşkınlıkla okudum..
10 yıllık bir ilişki ve 1,5 yıllık evlilik ardından ne kadar kolay boşan diyebiliyorsunuz.. Demesi kolay ama yapılması çok ama çok zor olan bir şey bu.. Ve bu kadar kolay söylenmemeli bana kalırsa..
Ortada bir yalan var bu kesin ve net.. Ama aldatma var mı orası muamma bana kalırsa..
Önceki konuya da baktım..
Laubali mesajlar yakalamışsın.. Görüşme demişsin fakat görüşmüş.. Ailesi de eşin de yalan söylemiş sana.. Bu konuda tepki vermek anlarım.. Ama aldattığına nasıl bu kadar emin oluyor herkes onu çözemedim? Ben mi bir şey kaçırdım? Yatakta basmadın..
Gel seni bekliyorum vb gibi mesaj yakalamadın?

Daha öncede söyledim, bu adamı tanıyan sensin.. Bu adamın neler yapıp yapmayacağını bilen sensin.. 10 yılını geçirmişsin bu adamla.. Bu adama güvenmişsin sevmişsin.. seni aldatıp aldatmayacağını en iyi sen bilirsin..
Boşanmak tabikide bir seçenek..
Ama boşanmazsan eğer, bu evliliği sürdürürsen eğer konuşur anlaşır ve bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatman gerek..

Ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum..
Ben olsam, yalan söylediği için burnunu sürtmek isterdim.. Daha sonra eşimle konuşur ve o kadınla bir daha asla görüşmeyeceğini söylerdim.. Eşimi de yanıma alıp, ailesine de aynı resti çekerdim.. Hatta eşimin çekmesini isterdim.. Herkesin kadınla olan ilişiğini bitirmesini isterdim.. Gerekirse hepsini tehtid bile ederdim.. Eğer biriniz bile görüşürse boşanırım derdim..
Ama bu benim... Ben boşanmayı seçmezdim..

Ama bu da senin hayatın.. Sen nasıl istersen, nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle yap..

Hakkında hayırlısı olsun ve bu kara bulutlar üstünüzden biran önce yok olsun inşallah..

Tam olarak bu düşüncedeyim işte.. Emin olmadığım için iyi yönlerini de görmeye çalışıyorum.. Dua ediyorum eğer bir şey varsa kesin bir kanıt çıksın önüme diye.. Yazdıklarımı yaşayan benim.. Ve bu anlattığım tüm kişileri de az çok tanıyan benim.. İş ilişkisi zaten 3 sene önce kesilmesi gerekiyordu yapmadılar.. Muhtacız kızım mecburuz yavrum şu işler bitene kadar dayan zaten eşin görüşmüyor bizde iş için sadece dediler.. Herneyse bu kez demedim kimseye iş ilişkisi kesilsin.. Çünkü ben kestim ilişkimi.. Ne haliniz varsa görün dedim.. Eşime de görüşme demedim bu olaydan sonra.. Görüş dedim hatta.. Ben görüşme dediğimde görüşmüşsün şimdi görüşme demenin hiç bir anlamı yok dedim.. İnanın bana iş ilişkisi kesildiğinde bile bu kadın KV ve KP ile görüşmesini kesmiycek.. Kocasına kadar tanıştırmış sürekli rahat gidilip gelinebilsin diye.. Ben bu insanların artık beni ben söylemeden anlamalarını ve doğru olanı yapabilmelerini çok isterdim.. Çünkü ben söyleyince yaptıklarında benim için bir önemi olmuyor.. Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.. Bir daha ki açacağım konu sanırım bununla alakalı olmayacak.. Bu konuyu burada bitirmek istiyorum..

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah..
Hayat senin hayatın.. Bunu unutma ve bu hayatı nasıl yaşamak kiminle yaşamak istiyorsan onunla yaşa çünkü bir daha yaşama şansımız olmayacak..

Bir de benden sana tavsiye, ben demeden yapsınlar olayını unut.. İşler öyle yürümüyor maalesef.. İlla söyleyecek illa gözüne sokacaksın..

Kendine iyi bak :)

Bir önceki konumda bu aralar yaşadığım sıkıntılarımı paylaşmıştım.. Kötü bir hafta sonu geçirdim.. Kafamı yeniden toparlıyor ve yeni kararlar almaya çalışıyorum.. Öyle aradayım ki.. Defalarca konuştuk yine.. Yeminlerden başka bir şey söylemiyor.. Herşeyin üzerine yemin ediyor aralarında iş dışında birşeyin geçmediğine.. Sürekli aynı şeyleri söyledi.. Sana yalan söylediğim için çok hatalıyım.. Seni böylesine etkileyebileceğini düşünemedim.. Sadece kızarsın ama dinleyince hak verirsin sandım dedi.. Ne kadar kötü bir şey yaptığımı sen öğrenince farkettim, gerçekten pişman oldum ve aklım başıma geldi dedi.. Yani bu kadını benim önemsediğim kadar önemsemediğinden bahsetti.. Ben de inanmıyorum dedim defalarca.. Ne duymak istiyorsun benden dedi.. Gerçekleri söyle dedim.. Yapmadığım bir şeyi yaptım diyince mi rahatlıycaksın dedi.. Düşündümm.. Ben şimdi aralarında bir şey geçmediğine inanmıyorum ya, hadi diyelim tamam dedi.. Yaptım bir hata dedi.. O zaman buna inanabilecek miyim? Ne olup bittiğini öğrenmemin bir imkanı yok malesef.. Öyle aradayım ki.. Bu düşünceler ile kendimi yiyip bitiriyorum.. Aklımdan saçma sapan şeyler geçiyor.. İnanmam ama falcıya falan mı gitsem diyorum.. Sanırım iyice kafayı yedim.. :KK43:
Eski konunuzu da buldum okudum.. en çok merak ettiğim şey eşinize gece gelen mesajdaki hoş olmayan hitap şekli neydi?

Öncelikle yaşadıklarınız hoş şeyler değil... Eğer eşiniz düzelmesi için çaba sarfediyorsa, kendisi ve ailesi o kadınla görüşmeyi kesecekler. Memlekette başka avukat mı yok? Eğer bunu yapamıyorlarsa dediğiniz gibi ailesi sizi yine ciddiye almamış oluyor. Boşan boşanma ona siz karar vereceksiniz ama sadece sıfatı avukat olan bir kadın için kimse hayat arkadaşını üzmemeli.

Back
X