• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekler mi canımı acıtan yoksa yalanlar mı bilmiyorum :(

Bence bunlar çabaladığını göstermiyor.. Ben olsam yemezdim yani.. Beni tekrar kandırmaya çalışıyor diye düşünürdüm...

Sizce ne yapması gerekirdi belki ben görememişimdir yapıyordur ya da yapmıyordur görmüş olurum? Bana bunlar çaba gibi geliyor.. Bu arada sadece size değil ''Eşin seni aldatıyor'' diyen herkese söylüyorum ki yazdıklarınızın bazıları bana tokat gibi çarpsa da sizlerin düşüncelerine de saygı duyup değerlendiriyorum.. Üzerinde düşünüyorumm.. Size karşıt fikirlerle cevap verdiğimi düşünmeyin.. Ben soruyorum siz cevaplıyorsunuz, aynı şekilde bende sizinkileri cevaplamaya çalışıyorum.. İlgilendiğiniz için de gerçekten çok teşekkür ederim..

Çabalıyor.. Sürekli arıyor gün içerisinde.. Eskiden sosyal medyada çok aktif değildi, şimdi giriyor paylaşımlarımı beğeniyor, kendisi fotoğraflarımızı koyuyor.. Ailesi ile görüşmeme hak veriyor bu konuda üzerime gelmiyor.. Sürekli saçlarımı okşuyor,öpüyor,sarılıyor.. Biraz durugn olsam herşey geçecek düzelticem herşeyi diyor.. Ne istersen onu yapalım aile terapistine gidelim diyor.. Ben bazen çok ağlıyorum kendimi tutamayıp, ne yapacağını şaşırıyor.. Gün içerisinde hiç dükkandan çıkmazdı öğle saatlerimde yanıma geliyor.. Beraber daha çok zaman geçiriyoruz.. Yani kısaca çabalıyor..

Yapmış ve pişman olmuş olabilir. Bence son bir şans ver. Ve bundan sonra bir karar alın, geçmişi unutun, sıfırdan başlayın, sen kuruntu yapma, yaşananları unut, baştan başlayın.

Keki fırına koyar koymaz kapağını açıp çıkarıp yiyemeyiz değil mi
Pişmesi gerekir
45-50 dakika beklememiz gerekir.

Sizin de aldatıldığınızı kabullenmeniz için bir süre gerek. Şu an erken daha. Zamana bırakın.

Çünkü siz de farkındasınız ki sizi huzursuz eden bir şey var, sürekli konu açıp durmanızdan belli. Ve bu böyle devam edemez. Bir gün gelecek, o zaman diyeceksiniz ki "hah benim kek şimdi pişti"

Beni huzursuz eden bilmediklerim.. Bilmediklerimden korkuyorum ama aynı zamanda yüzleşmek istiyorum.. Umarım dediğin gibi olur ve zamanı geldiğinde ben de bu sıkıntıdan kurtulurum..

Çabalıyor.. Sürekli arıyor gün içerisinde.. Eskiden sosyal medyada çok aktif değildi, şimdi giriyor paylaşımlarımı beğeniyor, kendisi fotoğraflarımızı koyuyor.. Ailesi ile görüşmeme hak veriyor bu konuda üzerime gelmiyor.. Sürekli saçlarımı okşuyor,öpüyor,sarılıyor.. Biraz durugn olsam herşey geçecek düzelticem herşeyi diyor.. Ne istersen onu yapalım aile terapistine gidelim diyor.. Ben bazen çok ağlıyorum kendimi tutamayıp, ne yapacağını şaşırıyor.. Gün içerisinde hiç dükkandan çıkmazdı öğle saatlerimde yanıma geliyor.. Beraber daha çok zaman geçiriyoruz.. Yani kısaca çabalıyor..

Eğer bunları yapmaya fırsatı varsa neden daha önce yapmamış. Siz yeni evlenmişsiniz yeni evli bir eş zaten her fırsatını bulduğunda eşinin yanına gelir .o_O

Ben olsam boşanırım, kaldı ki görüşme şüphesi (ben baya kuruntucu ve kuşkucuyumdur) bile boşanma kararı almama yetmişti bir de ciddi ciddi görüştüğünü, konuştuğunu duysam boşanırım istediği kadar değişsin, düzelsin. tüm telefon dökümlerine tek tek günlerce baktım inceledim, bilmediğim her numarayı aradım sonunda ancak ikna oldum sen düşün. Yolarım yolarım sonra da acımam boşarım :rolleyes:

Dışarıdan bakamıyorum kendime ama içime döndüğümde inanmıyorum diyorum.. Hem kendime hem eşime hem de burada sizlere.. Ama nasıl oluyor da hala inanıyorsun diyorsunuz.. Boşanmayacağımın bir garantisi yok elbette gerçekleri gördebildiğim gün karar vereceğim ona.. Ki öyle bir gün olur mu bilemiyorum.. Siz böyle bir şey yaşasaydınız eşiniz aynen benimki gibi düzeltmeye çalışsa ne yapardınız? Gerçekten ciddi soruyorum..

Eşiniz düzeltmeye çalışmıyor ki hala o kadın hayatınızda
Sadece kanıtlayamayacağınızı bildiği için boş yere yemin edip duruyor

Ne olacak falcı aaa yapmış evet deyince inanıp anında boşayacak mısın? Böyle insanlara inanmakta ayrıca tartışılır bir konu resmen para tuzaklarından başka bir şey değil.İyice saçma sapan fikirler düşünüyorsun önünde seçenek var ya ayrılacaksın yada eşinle devam edip bir daha bu konu üzerine sünger çekip hayatına devam edeceksin.En çok yıpranan sen oluyorsun farkındaysan canım bir psikolojik destek almandan fayda var.

Sizde adınız kadar eminsiniz aldatıldığınızdan ama
Belkı dıyorsunz belkı aldatmadı. Oda ne kadar sadık bırısı oldugunuzu gösterır.
Ama o adama değmez...

Eğer bunları yapmaya fırsatı varsa neden daha önce yapmamış. Siz yeni evlenmişsiniz yeni evli bir eş zaten her fırsatını bulduğunda eşinin yanına gelir .o_O

Bazılarını yapıyordu bazılarını yapmıyordu.. Örneğin yanıma gelemiyordu çok sık ama hiç gelmedi demiyorum.. Bu ara soruyor geliim mi yemek yiyelim mi falan diye.. Eskiden ayda bir ise şimdi en az haftada bir diyelim.. Diğer çaba diye saydıklarımı da elbette yapıyordu ama bu sefer fazla fazla yapıyor.. Bunların yanı sıra ben durgunlaştıkça herşeyi düzelticem bana olan güvenini tekrar yerine getiricem ve sana olan sevgim inanacaksın diyor.. Zaman bize iyi gelecek diyor..

Sizce ne yapması gerekirdi belki ben görememişimdir yapıyordur ya da yapmıyordur görmüş olurum? Bana bunlar çaba gibi geliyor.. Bu arada sadece size değil ''Eşin seni aldatıyor'' diyen herkese söylüyorum ki yazdıklarınızın bazıları bana tokat gibi çarpsa da sizlerin düşüncelerine de saygı duyup değerlendiriyorum.. Üzerinde düşünüyorumm.. Size karşıt fikirlerle cevap verdiğimi düşünmeyin.. Ben soruyorum siz cevaplıyorsunuz, aynı şekilde bende sizinkileri cevaplamaya çalışıyorum.. İlgilendiğiniz için de gerçekten çok teşekkür ederim..

Mesela bana göre cabalaması demek tamamen o sorunu hayatımızdan çıkarması çıkasrmak için uğraş vermesi demek
Öyle feysbukta tivitırda iki layk yapması çabalamak olmuyor
Sorunları görmezden gelin diye göz boyamak oluyor

Eşiniz düzeltmeye çalışmıyor ki hala o kadın hayatınızda
Sadece kanıtlayamayacağınızı bildiği için boş yere yemin edip duruyor

Söylediklerine ve çevreden duyduğuma göre kadın dosyaları teslim etmiş ancak yasal olarak vekalet henüz geri alınmadı.. Yani davalara bakmıyor gelip gitmiyor ama yasal olarak hala avukatları.. Eşim haftasonu bunu da bitirmek için babası ile konuşacağını söyledi.. Sonuçta şirket babasının üzerine.. O yapıcak artık ne yapıcaksa..

Sizde adınız kadar eminsiniz aldatıldığınızdan ama
Belkı dıyorsunz belkı aldatmadı. Oda ne kadar sadık bırısı oldugunuzu gösterır.
Ama o adama değmez...

Ya ben de yemin edicem şimdi emin değilim diye.. Arkadaşım emin olsam inanki açtığım davayı kapatmam devam eder boşanırım.. Arada kaldım diyorum.. Bilmiyorum diyorum.. Aldatmadığından da emin değilim aldatığından da ve bu konuda sizden bana fikir verecek bir ışık bir düşünce rica ediyorum.. Hepinizin fikirlerine saygı duyuyorum ve elimden geldiğince de irdeleyip ona göre kararlar vermeye çalışıyorumm...

Mesela bana göre cabalaması demek tamamen o sorunu hayatımızdan çıkarması çıkasrmak için uğraş vermesi demek
Öyle feysbukta tivitırda iki layk yapması çabalamak olmuyor
Sorunları görmezden gelin diye göz boyamak oluyor

Nasıl çıkaracak o sorunu hayatımızdan? Avukatlıktan çıkarınca mı bitecek bu sorunlar? Sizce bunun faydası olur mu? Tam olarak nasıl uğraş vermeli ki ben de evet bu adam çabalıyor diyebileyim.. İnanki bunu görmeye de çok ihtiyacım var..

Eski konunuzu okudum icim daraldı kendimi sizin yerinize koydum çok üzücü bir durum. Bende esinizi masum bulmadım madem size bu kadar dil dokuyor o kadınla tamamen iliskinisi kesmesi gerekiyordu deger mi yani sizi bu hale getirmeye ama bunu anlamiyolar . Birde kadın esinizden ne kadar buyuk?

Birde bu durma benzer teyzemin basina geldi esi defalarca yeminler etti soz verdi tovbe edip namaza basladı ama Allah bir sekilde teyzemin karsisina cikardi hemde igrenc bir sekilde videolarini. Yani yeminlerine inanmayin sizin zaten bir kere bu yuzden araniz bozulmus iliskisini kesmesi gerekiyordu ailesininde isine geliyor . Bu devirde kardes kardese bedava bisey yapmiyor. Cok kotu bir durumdasiniz anliyorum siz seviyorsunuz yillariniz beraber gecmis icinizden inanmak istemiyorsunuz yediremiyorsunuz ama gorunen ortada .

Birde size tavsiyen o pislik kadının esine kesinlikle soyleyin niye sizin araniz bozuluyorda o kadin hem esiyle hemde sizin esinizle arasini iyi tutuyor eger esi serefliyse karisina gerekeni yapar . Uzun bir yorum oldu kusura bakmayin ama gercekten cok uzuldum . Bebek yapmayida erteleyin esinize guvenmeden ilerde cok pisman olursunuz

Back
X