Gerçekleri göremiyorum, belki de görmek istemiyorum...

asdfasdf77

Dimdim Mikmik'e aşık!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
404
0
116
Bi arkadaşım var, artık erkek arkadaş bile diyemiyorum. Bundan bi hafta önceye kadar kendimi mutluluğa kaptırıp erkek arkadaşım diyebiliyordum ama artık diyemem. Çünkü biz sevgili gibiyiz ama ortada henüz bir teklif yok
Hadi bunu geçtim, beni mutlu ediyordu, sonuçta altı üstü bi teklife bağlı değildi sevgi. Bana sürekli şiirler yazardı. Üstelik onu çocukluktan beri tanıyorum, yani bendeki çok eskiden kalma çocukca bi sevgi...
Ama son zamanlarda herşey çok değişti gibi. Onun şu sıralar üniversiteye hazırlık sınavları falan var. Bu yıl 2. defa giriyor. Geçen yılda iyi bi bölüm kazandı fakat bazı nedenlerden dolayı gidemedi. Onu da anlamaya çalışıyorum ama nereye kadar anlayabilirim?!
Artık kendimi sevilmiyor gibi hissediyorum, belki de zaten hiç sevilmemiştim. Bi de hepsinin üstüne regl dönemi gelince iyice dokunsalar ağlar oldum...

teklif etmemiş sevgili gibiyiz diyorsun ya peki teklif etmedide adı olmayan bir şey için neden onunla sevgili gibi oluyorsun kendini biraz ağırdan alsan

biraz daha anlatsana canım. neden teklif etmiyor ve nasıl sevgili gibisiniz? geziyor tozuyor musunuz? nasıl ilişkiniz yani?

Ortada bişey olmaması sinir bozucu gerçtekten... bi resmiyet olması lazım

Yakınsınız birbirinize karşı ama bu yakınlığın ismi yok.Bana şiir yazıyordu,yakındı ama artık öyle değil diyorsun.Bu kadar yakınlık gösterdiği zaman sorucaktın ona biz neyiz diye.Sen bekle bakalım lys sınavları insanı çok geriyor,o yüzden uzak duruyor olabilir.Ama tekrar yakınlaşırsanız sor onun hayatındaki yerini.Kendini de üzme.

Arkadasim derdini ben anlayamadim, hem bastan arkdasim diye hitab ediyorsun sonra mutlu oldugunu soyluyorsun, bundan bir hafta once erkek arkadasim diyebiliyorsun sonra zamanla hersey degisti diyorsun ustelik sinava girdi diyorsun, yaaa biraz daha acik, net ve kronolojik olarak anlatirmisin!!!

Eger siradan arkadassaniz niye teklif bekliyorsun? sana yazdigi siirler ne tur siirler? ask mi, arkadaslik mi? burda duygularin karisikmi dogru mu onuda anlayamadim yani..

Hem sinava girecek diyorsun ve onu anlayamadigini diyorsun, hangi konuyu anlayamiyorsun? sana teklif etmemesini ? biraz daha aciklarmisin durumunu..

teklif etmemiş sevgili gibiyiz diyorsun ya peki teklif etmedide adı olmayan bir şey için neden onunla sevgili gibi oluyorsun kendini biraz ağırdan alsan
Kendimi ağırdan almadığım söylenemez. 5 yıldır neredeyse onu seviyorum, arada görüşemediğimiz zamanlar oldu ama hep aklımdaydı. Ayrıca sevgili gibi hissediyorum kendimi ama herkese göre sevgili kavramı değişiyor malum...

biraz daha anlatsana canım. neden teklif etmiyor ve nasıl sevgili gibisiniz? geziyor tozuyor musunuz? nasıl ilişkiniz yani?
Teklif gibi bi şeye ihtiyaç duymuyor sanırım Ama beraber vakit geçiriyoruz, sinemaya gidiyoruz. Ayrıca onun annesi, teyzeleri durumumuzu biliyor, onun ailelerine aykırı olmama rağmen beni seviyorlar. Herşey çok güzel ama işte şu tekliff...

biz buna pms diyoruz. çikolata ye pasta ye geçer...
Keşke geçseee...

ablacim teklif mi kaldi allasen yaa. cikiyosunuz iste.
Ama işte bu kendini ağırdan satmamakta olabilirmiş. Off iyice kafam karıştı:26:

Ortada bişey olmaması sinir bozucu gerçtekten... bi resmiyet olması lazım

Sordum kaç defa ama yine elime bi şiir tutuşturup kaçıp gidiyordu. Umarım şu sınav dönemini bi an önce atlatırız, ondan sonra zaten konuşmayı düşünüyorum...

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Bu nedenle konu "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.

Canım üzme kendini boşuna. Erkekler biz kızlar gibi bilmeceye benzemezler. Ve genelde sevdikleri insanın yanında vakit geçirirler. Benim rahatlığımdan mı bilmem ama teklif olup aklı başka yerde olan da var. Bence işini şansa bırak iyice kapılmadan tekdüze devam et. Onunla açıkça konuş (sınav bittiğinde) mutlaka mantıklı bir açıklaması olacaktır. Ayrıca şunu da unutma herkes aynı şeyleri düşünüp hissetmez. Yakınlığı aşk değil de farklı bir şey de olabilir durumu tam bilmediğimden elimden bu kadarı geliyor. Allah umarım üzüleceğin bir şey yaşatmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…