Gerçekleri görmek istemiyorum galiba:(

aynen canım kandırıldığıma yanıyorum aslında ben şimdiye kadar tamam ailesini seçti bitti diye düşünüyordum kızgındım ama toparlamıştım sadece arkamdan söylediklerini görünce bugün sadece emeklerime acıyorum zamanıma, verdiğim değerime üzüntüm...Ama Allah a şükürler olsun ki daha ilerlemeden bitti...

aynen öyle.. hepimizin var vaktimizi boşa harcadığımız, boşu boşuna ömürlerimizden götüren, üzen kişiler. galiba diyorum bu tipler dünyaya insanı geliştirsin (hani Nietzsche'nin bi sözü var ya: "Beni öldüremeyenler güçlendirir.") insanı hayata hazırlasın diye gönderiliyorlar..

5 para etmez yalancı adam gibi ayrılmayı bile beceremeyen biri için üzülmeye değmez.
irtibatını kes konuşma.
seni üzmesine de izin verme artık.

Zaten önce ki konundan nişanlının yanlış biri olduğunu burda hepimiz anlamıştık. bu son olay resmen üstüne cila olmuş..daha neyi düşünüp duruyorsun be güzel kardeşim..millet kaç yıllık çoluğu çocuğu varken boşanıyor yine de dik durabiliyorken, sen hem ailesi, hem nişanlın tarafından böylesine dışlanıyorsun yine de aklın onlarda..onlara üzülüp gözyaşı döküyorsun.güçlü ol biraz, kendine boşuna yazık ediyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…