Gerçekleşemeyen gebelik

TEOBER

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
20
13
18
35
Merhaba kızlar yaklaşık üç yıl önce spiral taktırmıştım altı ay önce çıkarttım bebek istiyorduk çünkü ama altı aydan bu yana bir türlü gebelik meydana gelmedi Spirali çıkaran dr rahmin tertemiz dedi kistim de yok ama olmadı kimisi sipiralin etkisinden dedi son adetim birkaçgün gecikti tam ümitlenmişken hayallerim suya düştü sizce ne yapmalıyım 3 yıl önce sezeryan oldum bununla bi alakası warmıdır lütfen cevap yazın:110:

Rahim filmi çektirebilirsiniz en azından tüpler açık mı rahimde sorun var mı görmüş olursunuz. Duruma göre hala gebelik gerçekleşmezse yumurta takibiyle devam edebilirsiniz.

İlk hamileliğimde tek denemede hamile kalmıştım.sonra spiral taktırdım 3 sene sonra çıkattırdm.Nisanda çıkardm eylülde hamile kalabildm o da dış gebelik hüsranı.sonra bi kimyasal gebelik..Bilmiyorm spiralin bu durumlara etkisi oldumu.

Daha once kalıp doğum yapmışsınız o yüzden bir şey olmaz içiniz ferah olsun. Sadece tüplerde hafif tıkanıklık olabilir o da Sperm geçişine izin vermediği için döllenme olmuyor olabilir. Çok zor bir şey değil rahim filmi. Ben anestezili çektirdim 15 dk içinde bayıldım ayıldım bitmişti her şey ve acı hissetmedim.

Daha once kalıp doğum yapmışsınız o yüzden bir şey olmaz içiniz ferah olsun. Sadece tüplerde hafif tıkanıklık olabilir o da Sperm geçişine izin vermediği için döllenme olmuyor olabilir. Çok zor bir şey değil rahim filmi. Ben anestezili çektirdim 15 dk içinde bayıldım ayıldım bitmişti her şey ve acı hissetmedim.
İnşallah Can'ım teşekkür ederim peki rahim filmi çekerken bi zorluk çektinmi ?

İnşallah Can'ım teşekkür ederim peki rahim filmi çekerken bi zorluk çektinmi ?
Rahim filmi anestezili ya da anestezisiz yaptırılabiliyor canım. Benim canım çok tatlıdır o yüzden riske girmedim anestezili yaptırdım. 15 dakika içinde oldu bitti hemen kendime geldim ve hiçbir şey hissetmedim.

Rahim filmi anestezili ya da anestezisiz yaptırılabiliyor canım. Benim canım çok tatlıdır o yüzden riske girmedim anestezili yaptırdım. 15 dakika içinde oldu bitti hemen kendime geldim ve hiçbir şey hissetmedim.
Benimde Can'ım çok tatlıdır ama anestezi den de korkuyorum allah yardım etsin :dua::eek:

Benimde Can'ım çok tatlıdır ama anestezi den de korkuyorum allah yardım etsin :dua::eek:
Anestezi kadar rahat bir şey yok :) iki kere zorunlu kürtaj oldum bir rahim filmi bir histeroskopi yaptırdım. Hepsi de anestezili en ufak bir huzursuzluk hissetmedim. Şimdi hamileyim doğumu da sezaryen istiyorum. Pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum onun yüzünden normal doğum riskli ama risk olmasa da ben yine sezaryen isterdim :)

Anestezi kadar rahat bir şey yok :) iki kere zorunlu kürtaj oldum bir rahim filmi bir histeroskopi yaptırdım. Hepsi de anestezili en ufak bir huzursuzluk hissetmedim. Şimdi hamileyim doğumu da sezaryen istiyorum. Pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum onun yüzünden normal doğum riskli ama risk olmasa da ben yine sezaryen isterdim :)
Rabbim yardımcın olsun

Doktora gittim herşey normal dedi bide hormon testi istedi bir ay sonra hadi bakalım olcek inşallah

Back
X