• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten ağzımı bozucam artık ya ..

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Selam kızlar gene ben. 1 hafta icinde ikinci konum bu yuzsuzler sayesinde. Bugun gündüz evde yoktuk neyse 5 gibi geldik yemek filan yedik eşimle.

Bi yarım saat geçmedi görümceler damladı gene. Oğlumu sordular Eşimde biliyor ya istemediğimi bana " X oğlanı ver yukari götürüp sevsinler seveceklerse" dedi o sırada kızım ağladı götürmesin diye. Bende görümceye sen götür sev ben onu kandiririm şimdi hem alışsın dedim. Çünkü cidden bunların sürekli gelmesinden BIKTIM!.

Beni hiç takmadı kızıma ' götürmiycem halam burda sevicem burdayim oturcam babanla dedi.
Ya sen cocuk seviceksin de ben senle oturmaya mecbur muyum. Ay okadar sinirim bozuldu ki eşime dik dik baktım surat astım hiç konuşmadım. Mutfağa gitti esim. Sonra bende mutfağa gidip eşimi dürttüm gitsin anlamında. Çocugu bırak git zaten ağlıyor dedi. 5dk daha bekledi gitti.

Sinir küpü oldum . Yüzsüzler ya anlamazdan geliyolar illa ne yapmam lazim bilmiyorum . Hayir bide niye geldinz koşa koşa yok burda corona cıkmış birinde abi duydun mu bilmem ne cok onemli konular. sanki uzayda yaşıyoruz "burda corona çıkmış" tüm dunyada var burda nasıl olmayacaktı. 😤😤😤

Kızlar ben bunlara napicam yoruldum ya. Dünya iyiside olsalar hergun hergun cocuk sevme bahanesiyle evime gelmelerinden bıktım usandım. Yol geçen hanı gibi.
1 değil bazen 2-3 kere geldikleri oluyor. Gelip yayılıp tv izliyolardı hatta surekli. gidip fişi cekip hadi çocuguda alın size gitmek istiyor demiştim. Ondan sonralar kapiyi filanda yuzlerine çarptım 2 3 defa. Eskisi gibi yakın davranmıyorum. Yok ya aynı tas aynı hamam bıktm usandm bunlar yuzunden esimle kötü oluyoruzzzz ..
esim daha oncede cocuk sevicem diye bizimde başımızı agrıtıyosun filan demişti küsüp gittiler 1 hafta sonra aynı...
Bıktım bıktım... emin olun şeytan gibiler cok iyi biliyolar istemediğimi. Açıkca konuşsam kavga cıkacak eminim ki ozaman da eşimle kötü edecekler. Bi yerde Patlayayım diye üstüme geliyolar zaten ki suclu olan ben olayim. Gerçi eşimde biliyor herşeyi

O gelirse gelsin abisiyle otursunlar sen neden yanında durmak zorundasın sanki ? O geldin mi işe giriş ilgilenme o da sıkılır gider
Ya inanın okadar batıyo ki artık. Kaç yıldır böyle her dakika çat diye gelmelerinden bıktım yani. Bide 1 kere de değil bazı gunler sayamadığım şekilde geliyolar. Eşim yokkende böyle. Sanki burası ayrı bi ev değilde onların evinin ayrı bi odası gibi hissediyorum artık

Taşının...Tabi ev kv nin değilse :KK66:
Ev kv nin ama biz alıcaz ev. Tabi kv gene sütümü helal etmem konularına girmezse... konusu açıldığında bile ayılıp bayılıyor ama eşim kararlı aldıktan sonra hiçbişey diyemezler diyor.

belki farkli durumlar vardir anlamadigim ama halasi yani seviyo ne varki bunda
Aslında eski konularımda daha net herşey ama alttan laf sokmalari vs yuzunden soğudum ve sık görüşmek istemiyorum. Mesela sabah sevdiyse akşam tekrar hiç görmemiş gibi tekrar sevmek istiyo amaç beni gıcık etmek

Valla haklısın konu sahibi... Ben de istemezdim ama halası seviyor en azından benimkiyle hiçbir sorunum olmamasına rağmen bir kez bile hamilelik nasıl gidiyor demedi cinsiyetini bile sormadı ben de söylemedim ay hepsi bir değişik.Uzak duran buz dolabı gibi yakın duran da mıçmıç yok mu ortası 🙄

Aslında eski konularımda daha net herşey ama alttan laf sokmalari vs yuzunden soğudum ve sık görüşmek istemiyorum. Mesela sabah sevdiyse akşam tekrar hiç görmemiş gibi tekrar sevmek istiyo amaç beni gıcık etmek
oyle gun ici fazla geldiklerini sonradan。okudum musait olmayabilir insan。 ama keske bende yakin olaydimda yigenimi goreydim bikere koklayamadim。daha 3 aylik oldu herhalde onun hassasiyetinden atladim oyle😊

Müsait olmuyoruz her zaman, gelmeden önce arar mısınız? Diyin. Aradıklarında da müsait olmadığınızı söyleyin
İnanın bunlar o tarz insan değil ya çok değişikler:(
Valla haklısın konu sahibi... Ben de istemezdim ama halası seviyor en azından benimkiyle hiçbir sorunum olmamasına rağmen bir kez bile hamilelik nasıl gidiyor demedi cinsiyetini bile sormadı ben de söylemedim ay hepsi bir değişik.Uzak duran buz dolabı gibi yakın duran da mıçmıç yok mu ortası 🙄
Aynen öyle maalesef ama benim durum daha kötü inanın ve artik sırf benim gıcıklığıma yaptıklarını düşünüyorum yani hangimiz yiğenimizi günde 10 kere seviyoruz sevmesekte istiyoruz şahsen ben ölürüm onlar için ama saat başıda hergun sevicem sevicem diye gitmem yani heleki kafama göre hop aşağıdalar hop yukarıda..

Önceki konunuzu biliyorum gerçekten can sıkıcı durum. Hazır krediler düşmüşken bir an önce kaçın bence yaşanmaz bunlarla o_O

O evden taşınmaktan sonra haftada 2 değil 10 tane de konu açarsınız siz.

Çözümü belli, eşiniz de sizin bu mutsuzluğunuzu, huzursuzluğunuzu pek dikkate almıyor bence.

Kötü de olmak istemiyorken siz yapılacak birşey kalmıyor.

Eşiniz de gördüğüm kadarıyla size destek.ama bu kadar şeye rağmen gelen kardeşine ne yapsın adam.

Bence siz oradan tasinin. Ben de istemem her gün her gün aynı yüzleri görmek.

Bazi insanlar malesef bıktırıyorlar kendilerinden.seviyorlarsamimiyeti

Bu arada kv kp ne diyor bu ise?neden durdurmuyor çocuklarını

Selam kızlar gene ben. 1 hafta icinde ikinci konum bu yuzsuzler sayesinde. Bugun gündüz evde yoktuk neyse 5 gibi geldik yemek filan yedik eşimle.

Bi yarım saat geçmedi görümceler damladı gene. Oğlumu sordular Eşimde biliyor ya istemediğimi bana " X oğlanı ver yukari götürüp sevsinler seveceklerse" dedi o sırada kızım ağladı götürmesin diye. Bende görümceye sen götür sev ben onu kandiririm şimdi hem alışsın dedim. Çünkü cidden bunların sürekli gelmesinden BIKTIM!.

Beni hiç takmadı kızıma ' götürmiycem halam burda sevicem burdayim oturcam babanla dedi.
Ya sen cocuk seviceksin de ben senle oturmaya mecbur muyum. Ay okadar sinirim bozuldu ki eşime dik dik baktım surat astım hiç konuşmadım. Mutfağa gitti esim. Sonra bende mutfağa gidip eşimi dürttüm gitsin anlamında. Çocugu bırak git zaten ağlıyor dedi. 5dk daha bekledi gitti.

Sinir küpü oldum . Yüzsüzler ya anlamazdan geliyolar illa ne yapmam lazim bilmiyorum . Hayir bide niye geldinz koşa koşa yok burda corona cıkmış birinde abi duydun mu bilmem ne cok onemli konular. sanki uzayda yaşıyoruz "burda corona çıkmış" tüm dunyada var burda nasıl olmayacaktı. 😤😤😤

Kızlar ben bunlara napicam yoruldum ya. Dünya iyiside olsalar hergun hergun cocuk sevme bahanesiyle evime gelmelerinden bıktım usandım. Yol geçen hanı gibi.
1 değil bazen 2-3 kere geldikleri oluyor. Gelip yayılıp tv izliyolardı hatta surekli. gidip fişi cekip hadi çocuguda alın size gitmek istiyor demiştim. Ondan sonralar kapiyi filanda yuzlerine çarptım 2 3 defa. Eskisi gibi yakın davranmıyorum. Yok ya aynı tas aynı hamam bıktm usandm bunlar yuzunden esimle kötü oluyoruzzzz ..
esim daha oncede cocuk sevicem diye bizimde başımızı agrıtıyosun filan demişti küsüp gittiler 1 hafta sonra aynı...
Bıktım bıktım... emin olun şeytan gibiler cok iyi biliyolar istemediğimi. Açıkca konuşsam kavga cıkacak eminim ki ozaman da eşimle kötü edecekler. Bi yerde Patlayayım diye üstüme geliyolar zaten ki suclu olan ben olayim. Gerçi eşimde biliyor herşeyi

cahillik hep canım. Eşini taşınmaya ikna et bence

İnanın bunlar o tarz insan değil ya çok değişikler:KK43:

Aynen öyle maalesef ama benim durum daha kötü inanın ve artik sırf benim gıcıklığıma yaptıklarını düşünüyorum yani hangimiz yiğenimizi günde 10 kere seviyoruz sevmesekte istiyoruz şahsen ben ölürüm onlar için ama saat başıda hergun sevicem sevicem diye gitmem yani heleki kafama göre hop aşağıdalar hop yukarıda..
Madem öyle evde duyabilecekleri şekilde söylenin ya da kapıyı tam açacakken "off kim yine yaa" diyin dışardan duyacakları şekilde. Ya da açın tam duş alacaktım, tam şu işimi halledecektim, eşimle film izleyecektik vs. Diyin. Evinizin mahremiyeti kalmamış ki.

oyle gun ici fazla geldiklerini sonradan。okudum musait olmayabilir insan。 ama keske bende yakin olaydimda yigenimi goreydim bikere koklayamadim。daha 3 aylik oldu herhalde onun hassasiyetinden atladim oyle😊
Bende maalesef yigenlerime hasretim :((( ama ne bileyim yakında olsam her an her dakika dan diye gidip sevicem sevicem demem ya.. bunlar zaten görgüsüz saygısız insanlar. Aynen öyle belki işim var gücüm var.. cocuk yürüse ikisini el ele tutuşturup göndericem.. geçen senelerde kızımı sevmek için geliyolardı böyle. Simdi o çıkıyor kendisi gidiyor 3 yaşını geçti. Oğlan 1 yaşında simdide onu sevmeye.. kısaca evlendigimden beri bunlarla iç içeyim artık bıktım yani. Birdaha cocuk yapmayacagm bunlarn sevmesi yuzunden tövbe yarabbim

Ben genelde bunu savunmam ama senin yapman lazım sanırım. Açma kapıyı, kapının arkasından da her aklına esince çocuk sevemeye gelemezsin. Müsait değilim ben yukarı çık, uygun olunca ben getiririm çocuğu size de

Ben biliyorum sizin konularinizi. Çocuk sevmeye geldik dediklerinde çocuk durmuyo sonra seversiniz falan diye kapıyı yüzlerine kapatsaniz? Yani hiç eve almasaniz, denediniz mi daha once

Back
X