Gerçekten artık yoruldum, geçmeyen mantar, bitmeyen ilaçlar, mahvolan vulva bariyeri..

İntim yıkama bende bir işe yaramadı. Şeker çok etkiliyor kesinlikle flora bozuldu komple bağırsak vajina, şuan borik asit fitil kullanıyorum el yapımı. Bakalım nasıl olacak

Bende aynı şekilde 2-3 ay öyle geçirdim eşim K.b aşırı ilişki isteyen biri aşırı canım yanıyordu beyaz pütürlü akıntım oluyordu ölüyordum resmen bazen ilişki sırasında çok araştırdım Travazol krem kantaron yağı ilaç fln en son Esra ezmeci vajinal bakım setini aldım kurtuldum 1 aydır hiç yok bence sizde bir deneyin farkını görüceksiniz

Bu set işte

Nioli kullandım daha önce bir işe yaramadı maalesef ayrıca ne kadar cok sey kullanırsak o kadar florayı bozuyor bence. Şuan sadece bepantol sensiderm ve borik asit fitili kullanıyorum eşim de mantar hapı kullanıyor

Nioli kullandım daha önce bir işe yaramadı maalesef ayrıca ne kadar cok sey kullanırsak o kadar florayı bozuyor bence. Şuan sadece bepantol sensiderm ve borik asit fitili kullanıyorum eşim de mantar hapı kullanıyor
Allah acil şifalar versin çok zor ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…