Gerçek yüzünü gördüğümü bilsin istedimSizi hiç ilgilendirmeyen şeyler üzerinden trip atmışsınız. Ne gerek var böyle şeylere, engellemelere falan. Adamın gerçek yüzünü gördüm deyin devam edin hayatınıza
Bi arkadaş üstte yazmış ya sizi ilgilendirmeyen konular üzerE Allah kurtarmış işte sizi. Size yalan söylemiş ötesi var mı ?
bana kendimi kötü hissettirip ilişkiyi bitirmişti üstüne hiç sorumluluk almadan biliyordu ki elinin altındayım tepkimi gösterdim sildim aramalrına açmadım arkadaşlarına kadar sildim kaybettiğini bilsin çünkü anlamamıştı ben istemiyordum bitmesini ve o biliyordu bunuBırak kalitesiz ortamlarda kaliteni anlasın. Kimseye kızma, bağırma. Sessiz kal.
Öyle tabiki ama yaşanmışlıklar oluncaHayatıniza bakin. Ne yaparsa yapsın. Dünya da başka erkek mı kalmadi
Evet o yüzden mesajımdan sonra deli gibi aramaya başladıErkeklerin küçük yaş düşkünlüğü midemi bulandırıyor. Çok itici geliyor. Üstelik resmen seni kandırmış. Yas tutar gibi gösterip alemlere akmak...
İçi rahat olsa öyle yapmazdı. Cevap vermemek çok daha deli edecek onu. Asla bir daha dönme. Hatta cevap bile verme ki iyice kudursunEvet o yüzden mesajımdan sonra deli gibi aramaya başladı
Vermedim zaten O yüzden 6 7 kez aradı mesaj attı cevap vermedim sesi kesildi yakın arkadaşlarını da sildim heryerdenİçi rahat olsa öyle yapmazdı. Cevap vermemek çok daha deli edecek onu. Asla bir daha dönme. Hatta cevap bile verme ki iyice kudursun
5 ay ama sürekli birlikteydikAyy gayette seni ilgilendirir sapığa bak ya, ne kadar iğrenç bi insanmış umarım uzun süreli bi ilişki falan değildi
gayette beni ilgilendirdigini düşünüyorum inandım ona zamanımı verdim bahaneyle beni suçlu çıkartıp üzgün numarası yapıp kız muhabbetlerinde kendini farklı gösterip akşamına ortam kurup biriyle tanışıp ekleşebiliyo siz olsaydınız sizde emin olun benim hissettigim degersizliği hissedersinizİnsanlar cenaze için bile 3 ( misal) gün yas tutulurlar. Hayatlarına devam ediyorlar.
Senden ayrıldı diye dışarı çıkıp eğlenmemesi mi gerekiyor?
Kahrolmasini (!) falan mı bekliyordun?
Ayrıca ayrıldığınıza göre kiminle takılacağını da kendisi bilir
Lütfen sen de hayatına devam et.
Önceki konunu biliyorum.gayette beni ilgilendirdigini düşünüyorum inandım ona zamanımı verdim bahaneyle beni suçlu çıkartıp üzgün numarası yapıp kız muhabbetlerinde kendini farklı gösterip akşamına ortam kurup biriyle tanışıp ekleşebiliyo siz olsaydınız sizde emin olun benim hissettigim degersizliği hissedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?