A Ardebade Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2018 3.504 4.026 53 35 5 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi goles #21 Üff pislik ya işte Boşverr ben olsam muhattab olamazdım bidaha Niye konuştun ki ? Adam iyice havalanmış
Üff pislik ya işte Boşverr ben olsam muhattab olamazdım bidaha Niye konuştun ki ? Adam iyice havalanmış
goles Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2012 1.214 415 123 Ankara 5 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi goles #22 Ardebade .!.: Üff pislik ya işte Boşverr ben olsam muhattab olamazdım bidaha Niye konuştun ki ? Adam iyice havalanmış Genişletmek için tıkla... elimde olmayan nedenlerden dolayı konuştum bi kız arkadaşıyla kavga ettiler benim yüzümden mecbur muattap oldum
Ardebade .!.: Üff pislik ya işte Boşverr ben olsam muhattab olamazdım bidaha Niye konuştun ki ? Adam iyice havalanmış Genişletmek için tıkla... elimde olmayan nedenlerden dolayı konuştum bi kız arkadaşıyla kavga ettiler benim yüzümden mecbur muattap oldum
A Ardebade Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2018 3.504 4.026 53 35 6 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi goles #23 goles .!.: elimde olmayan nedenlerden dolayı konuştum bi kız arkadaşıyla kavga ettiler benim yüzümden mecbur muattap oldum Genişletmek için tıkla... Umursamazdım banane Bence iyice kopar bu adamla sen Ona msj atman hata Sonuçta Ne olursa olsun ilişkiyi bitiren o Kimle gezerse gezsin umursama artık
goles .!.: elimde olmayan nedenlerden dolayı konuştum bi kız arkadaşıyla kavga ettiler benim yüzümden mecbur muattap oldum Genişletmek için tıkla... Umursamazdım banane Bence iyice kopar bu adamla sen Ona msj atman hata Sonuçta Ne olursa olsun ilişkiyi bitiren o Kimle gezerse gezsin umursama artık
goles Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2012 1.214 415 123 Ankara 6 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi goles #24 Ardebade .!.: Umursamazdım banane Bence iyice kopar bu adamla sen Ona msj atman hata Sonuçta Ne olursa olsun ilişkiyi bitiren o Kimle gezerse gezsin umursama artık Genişletmek için tıkla... Koptu zaten imkanı yok
Ardebade .!.: Umursamazdım banane Bence iyice kopar bu adamla sen Ona msj atman hata Sonuçta Ne olursa olsun ilişkiyi bitiren o Kimle gezerse gezsin umursama artık Genişletmek için tıkla... Koptu zaten imkanı yok
minekosan Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2015 5.452 5.309 198 6 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi goles #25 goles .!.: Öyle tabiki ama yaşanmışlıklar olunca Genişletmek için tıkla... Bir daha yaşarsın