Gercekten basarmak ıstıyorum

medkuaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
47
1
6
35
Kayseri
bundan önce bi tane daha konu açmıştım 17 yaşında olanlar diye başladim anlamadım havalardan mi bi mayısma bi istememzlik oldu nedeni hakkında hiç bir şey bilmiyorm annemle dün kıyafet almaya gitti koca magza 1 tane mi bedenime uygun pantolon olur sinir oldum ve karar verdim birinin bn motive ve destek olursa daha iyi olucagni düşündm lütfen bende eksitmeyin :((( yardımcı olun şu kardeşinizeeee

Hadi bakalim kolay gelsin,baslamak lazim bi yerde dimi :)
Hep aklinda olsun heddfin!
Ben kendimce cözdüm bu olayi,bi yerde okumustum hedefi gözden kaybetmemek önemli.
Bende bu hedefimi canli tutuyorum ne olursa olsun,zayiflamak istiyorum,misafir mi var,yok bilmem ne,
Hedefim gözümün önünde,onlar yesin,bende yiyorum ama az herseyden gözümü doyurmak sartiyla tadiyorum.

Mahvetme güzelim yillarini bu kilolarla.

bundan önce bi tane daha konu açmıştım 17 yaşında olanlar diye başladim anlamadım havalardan mi bi mayısma bi istememzlik oldu nedeni hakkında hiç bir şey bilmiyorm annemle dün kıyafet almaya gitti koca magza 1 tane mi bedenime uygun pantolon olur sinir oldum ve karar verdim birinin bn motive ve destek olursa daha iyi olucagni düşündm lütfen bende eksitmeyin :((( yardımcı olun şu kardeşinizeeee

Bence sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizle ideal vücut şekline ulaşabilirsin. Benim tavsiyem ıvır zıvır yani vücuduna yararın aksine zarar veren yiyeceklerden uzak durman. öncelikle (alerji vb. olmadığını varsayıyorum) yeterli miktarda sebze, et, süt ürünü yemelisin. Mesela her öğününe biraz yoğur ekleyebilirsin. Kötü karbonhidratları beyaz ekmek, pirinç gibi minimuma indirmendir. onların yerine tam buğday ekmeği ve bulgur pilavı tercih edebilirsin(aşırıya kaçmamak şartıyla).
Çok önemli olarak her gün bolca hareket etmeye çalış, internette evde yapabileceğin egzersizleri araştırabilirsin.
Unutma her iyi hedef emek ister. Ve eğer gerçekten emek verirsen hedefine ulaşabilirsin. Yolun açık olsun :)

Back
X