Gerçekten benden soğumuş mudur?

Yav jeehan jeehan sen ne istiyorsun kuzum? İstmem diyorsun ama adam sana dönmek istese yok demeyeceğine bahse girerim ve ben kazanırım.
Bu adam belliki anneci bir adam, olmasınlar mı olsunlar ama aradaki dengeyi daha işin başında kuramamış. Kadın, daha ortada bir resmiyet yokken her işine karışıyormuş. Yemek takımı v.s olayı, tahakküm kurmaya çalışıyor.
Adam desen denge kuracağına sennle olan konuşmalarını whatsappta bütün ailesiyle paylaşıyor. Daha işin başında böyleyken evlenmiş olsan neler yaşayabileceğinin örnekleri k.k da çok ver emin ol.
Seviyor olabilirsin anlıyorum ama karşındaki insanlar bu kafalarını değiştirmeyeceklerdi ve ilişki bu aşamada bitmeseydi, evlenseydin boşanmayla sonlanacaktı.

Ben dedim sana bi gülse boynuna atlarsın diye yok dedin ama canım bu yaptığın ne sence unut ya böyle nereye kadar devam etcen hayır seviyosan git konuş istemiyosan da unut artık offff valla pataklıcam seni

Kendine acı çektirmek bu kadar hoşuna mı gidiyo yaaa

Yok valla istemiyorum, ama sogumak çok ağır geldiği için kaldıramıyorum

Yav jeehan jeehan sen ne istiyorsun kuzum? İstmem diyorsun ama adam sana dönmek istese yok demeyeceğine bahse girerim ve ben kazanırım.
Bu adam belliki anneci bir adam, olmasınlar mı olsunlar ama aradaki dengeyi daha işin başında kuramamış. Kadın, daha ortada bir resmiyet yokken her işine karışıyormuş. Yemek takımı v.s olayı, tahakküm kurmaya çalışıyor.
Adam desen denge kuracağına sennle olan konuşmalarını whatsappta bütün ailesiyle paylaşıyor. Daha işin başında böyleyken evlenmiş olsan neler yaşayabileceğinin örnekleri k.k da çok ver emin ol.
Seviyor olabilirsin anlıyorum ama karşındaki insanlar bu kafalarını değiştirmeyeceklerdi ve ilişki bu aşamada bitmeseydi, evlenseydin boşanmayla sonlanacaktı.

Gerçekten istemiyorum. Çok seviyorum hala, ama sonuç değişmeyecek biliyorum ve istemiyorum. Dediklerinizde de haklısınız. Tüm bunlar olacakti ama şimdi birden ayrıldık ve benden iyice sogudugunu söylemesi çok ağır geldi

Ne aşklar bitiyor ne insanlar unutuluyor.
Zaman su gibi akıp geçiyor.
Sevip ayrıldıktan sonra her hareketini sorgulaman normal.
Ama geçecek.
Senin için doğru insan değil ise baştan yolları ayırmak daha iyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok seviyorum, ama gerçekten istemiyorum. Çünkü sonuç değişmeyecek biliyorum. Sadece soğuması ayrılmaktan daha çok üzdü
Madem gerçekten istemiyorsunuz soğumasıda umurunuzda olmasın. O sizden soğuyalı çok olmuş zaten. Birden bire oldu sanmayın. Sadece şimdi söylemeye cesaret edebiliyor. O yolunu çizmeye başlamış sizde onda takılı kalmayın artık. Arkadaşlarınızda kurcalayıp durmasın. Hepsini sizin yaptığınızı düşünecek.

Madem gerçekten istemiyorsunuz soğumasıda umurunuzda olmasın. O sizden soğuyalı çok olmuş zaten. Birden bire oldu sanmayın. Sadece şimdi söylemeye cesaret edebiliyor. O yolunu çizmeye başlamış sizde onda takılı kalmayın artık. Arkadaşlarınızda kurcalayıp durmasın. Hepsini sizin yaptığınızı düşünecek.

Birden soğudu. Ya inanın tamam tartıştık ettik ama bana uzatmayalim işte bak hep sorun çıkıyor erken evlenelim filan dedi sonra 1 saat sonra Jehan kafamda oturmuyor ayrılalım, dedi ve engelledi.

Arkadasim neden aradı bilmiyorum dahası konuştuktan 2-3 gün sonra bana dedi. Hatta konuştukları çoğu şeyi anlatmadı hala uzulmeyim diye

Soğutacak bir şey yapmadığınızdan emin misiniz?

Şu domuz kelimesini dışında yapmadım. Onda kesinlikle haksizim ama konuştugunuz konuda kendisi de -baskasi icin- şaka maksatlı domuz demişti ona istinaden kullandım o kelimeyi. Ve o an çok bı tepki vermedi.

Ne aşklar bitiyor ne insanlar unutuluyor.
Zaman su gibi akıp geçiyor.
Sevip ayrıldıktan sonra her hareketini sorgulaman normal.
Ama geçecek.
Senin için doğru insan değil ise baştan yolları ayırmak daha iyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim umarım ikimiz için de hayırlısı olur artık.

Ayrılmış olmamız tamam üzücü ama soğudum demesine daha çok üzüldüm. Neden sogur ki

Hayatınızda biten sayfaları kapatmayı öğrenmeniz gerek.
Aksi halde böyle takılı kalırsınız olmadık şeylere.
Bitmiş gitmiş mevzuları irdelemek kimseye fayda etmez.

Bana kalsa, bugün barışalım dese, hemen koşa koşa gideceksiniz.
Bu çok bariz anlattıklarınızdan, Allah akıl versin başka birşey demiyorum.
Duygularınıza hakim olmayı öğrenmediğiniz sürece çok canınız yanar.

Hayatınızda biten sayfaları kapatmayı öğrenmeniz gerek.
Aksi halde böyle takılı kalırsınız olmadık şeylere.
Bitmiş gitmiş mevzuları irdelemek kimseye fayda etmez.

Bana kalsa, bugün barışalım dese, hemen koşa koşa gideceksiniz.
Bu çok bariz anlattıklarınızdan, Allah akıl versin başka birşey demiyorum.
Duygularınıza hakim olmayı öğrenmediğiniz sürece çok canınız yanar.

Allah akıl versin nedir?

İster severek ayrilsin isterse soğudum desin hatta tiksindim desin bırakın Allahaskina yahu... En yakın arkadasinda o adamı aramasın neyin pesindesiniz anlamadım. O adamdan ne köy olur ne kasaba kendini sac bandimi koluna takmış laflariyla avutma.

İster severek ayrilsin isterse soğudum desin hatta tiksindim desin bırakın Allahaskina yahu... En yakın arkadasinda o adamı aramasın neyin pesindesiniz anlamadım. O adamdan ne köy olur ne kasaba kendini sac bandimi koluna takmış laflariyla avutma.

Eee kizin aradığını ben nereden bileyim ben demedim ki ara diye. Bir şeyin de amacında değilim

Ay aman soğursa soğusun be :lülülü: bu erkeklerde pek artist valla yok mu böyle rajon kesmeleri beni benden alıyorlar :KK45: sen sevdiğin için halâ teslimiyet hissediyorsun gelse yazsa için pırpır edicek şimdi soğudum diyorsun üzdü beni çok diyorsun ama bi tane mesaj atsa bütün buzların eriyecek :oops: ama erimemeli bu kadar sert davranılmaz ki unuttuysa unutsun soğuduysa soğusun size minnet etmeyene siz de minnet etmeyin o eski sevgiliniz ama siz eskici değilsiniz kendi hayatınıza bakın sallamayın kendisini :halay:

Birde evet UNUT ARTIK JEHAN :KK70:

alınmaca darılmaca yok. bu çocuk ablan kendine bişey yapar diye korkuyorum dediğinde çocuktaki egoya bak demiştim meğer haklıymış. ya elbetteki hepimiz ayrılık acısı çektik çok üzüldük. ama ona asla yansıtmamalısın. arkadaşın neden arıyor ne sıfatla ne alaka yani? çok üsteliyosun soğmuş olabilir bu yüzden. böyle kimse kimseye dönmez. dönsünde istiyosun şimdi alavere dalavereye gerek yok. çek kendini ortadan kaybol.

Sizin gibi hissettiğim artık derdimle sadece kendimi darladığım bir dönemdeyim. Sizi çok iyi anlıyorum. Şu an Müzeyyen Senardan "Elbet bir gün buluşacağız" şarkısını dinleyip ağlıyorum.
Ama var ya lanet olsun ki bizden başka herkes çok mantıklı ve haklı...Bende neden terk edildiğimi anlamak için gizlice başka kimlikler profiller ile onu konuşturdum. Umrunda bile değilim. Aylardır ağlıyorum ama o 3.gün zaten unutmuş.

Kendimizi bu lanetten kurtarmalıyız. Sevilmemek kötü ama kabullenmeliyiz

Benim de 3 ay oldu ben ayrıldım ama haklı sebeplerim vardı 1 hafta sonra bir fotoğraf attı bir kız altına kalp koymuş instagraminda ne zamandan beri ekli olan bir kız:) çok fazla ağladım her hareketini sorguladım ama geçti gitti keske kendimi o kadar uzmeseydim

alınmaca darılmaca yok. bu çocuk ablan kendine bişey yapar diye korkuyorum dediğinde çocuktaki egoya bak demiştim meğer haklıymış. ya elbetteki hepimiz ayrılık acısı çektik çok üzüldük. ama ona asla yansıtmamalısın. arkadaşın neden arıyor ne sıfatla ne alaka yani? çok üsteliyosun soğmuş olabilir bu yüzden. böyle kimse kimseye dönmez. dönsünde istiyosun şimdi alavere dalavereye gerek yok. çek kendini ortadan kaybol.

Ya valla niye aradı bilmiyorum yukarıdaki birisi daha dedi sen ararmişsin durduk yere niye arasın diye ama arkadaşım bana aradığını bile birkaç gün sonra söyledi. Neler konuştuklarını düzgünce anlatmadı bile moralim bozuluyor diye.

Dönmesini isteniyorum, sanırım biraz da soğumuş olmasını yediremedigim için bu haldeyim

Back
X