gerçekten benim için dosttur diyebileceğiniz arkadaşlarınız var mı?

desenize çoğumuz dost kazığı yemişiz
allaha şükür 2 tane can dostum var
biri eşimmmmmmmmmmmmmmmm

Benim birtane dostum vardi ondan birkere öylesine bi darbe yedimki baskasi olsaydi dostlugu o anda bitirirdi, ama ben nedense onunla halen görüsüyorum.
Artik dostum degil, sadece bi arkadas onunla asla bi sikintimi, üzüntümü paylasmam.
O anlatir ben dinlerim güvenemiyorum artik ona.
Bi derdim oldu zaman ya esimle yada yengemle konusurum.
Arkadas, dost seciminde cok fedakarlik ettim, bazi hatalarini görmezlikden geldim buda benim en büyük hatamdi.

bi ki tane var
gerçekten dost bulmak zor ama
bana yetiyo
Allaha şükür

yok öyle ayrımlarım çok sıkı dostlarım kimseye çok fazla anlam yüklemiyorum sevdiğim ve benim dediğim insanlar çok hiç birini de diğerlerinden ayrı tutmuyorum yargılamayan sorgulamayan sadece yapıcı ve gelişimime yardımcı olan ama hayatıma karışmayan insanlar var hayatımda hepsini de çok seviyorum teyzoşumm ama onunla kan bağım var o baş tacım

evet var allaha şükür canım kankam canan ım o bana yeter evlenince uzağa düştüm ama olsun onun gibisini ne buldum ne de bulabilirim o benim bitanem yerimseniben

okul hayatım boyunca hiç dostum olmadı. ben yapıcı olduğum halde onlar yıkıcı olmayı tercih ettiler. dostum diye gördüklerim aslında sahte maske takmış insanlarMIŞ. artık tek bi düşüncem war beni istemeyeni beni satanı ben hiç istemiyorum

Benim bu dünyada dostum diyebileceğim bir kişi vardı sadece ama oda en zor günümde yanımda olmadı acımı tek başıma yaşamadım ama yanımdaki insanlar hiç tahmin etmediğim kişilerdi o ise sadece bir iki msj la avuttu beni yalvardığım halde gelmedi ondan bir zarar gelmez biliyorum ama ona en ihtiyacım olduğu zaman onunla dertleşememek beni o anda çektiğim acıdan daha fazla yaraladı...o yüzden dostum derken durup bi daha düşünüyorum artık....

ewet ya ... dost seçiminde zamanında hata yapmışım ... anladım ama geç oldu...
mütiş bi ders oldu ayrıca bana....

cookk yakin arkadaslarim var ama dost diyebilecegim kisi artik hayatimda yok yazdan beri..bazen oyle anlar oluyor ki insan 24 seneyi bir kalemde silip atabiliyor, ben de oyle yaptim..zaten yapi geregi hemen guvenen bi insan diilim, bu da bana iyi bi ders oldu!

minübüsten yaza bir yazı geldi şimdi aklıma

dost ararsan cebine bak diye.

çok şükür var dostlarım tabii. zamnında kazıklarını yedim mi yedim. ama ben olgunlaştım onlarda olgunlaştı. çok eskiden beri arkadaşımdılar daha 3,5 yaşından beri sonra dostluğa döndü herşey. ama galibe en önemlisi ben dosttum onlara. bana yaptıklarına rağmen en kötü anlarında hep yanlarında arkalarındaydım. şimdi onlarda yaşlarının verdiği olgunlukla dostlar bana. yok aramadın sormadın yok aramızda. sanki görüşmemizin üzeridnen aylar geçememiş gibi açar tatlı tatlı yılışık yılışık konuşuruz birbirimizleeeee.

selam nasılsınız ? bende pek arkadaş ve dost bulamıyorum bulmayı çok isterdim arkadaşlıkları severim dost canlısıyımdır umarım arkadaş oluruz saygılar

ben çok şükür şanslıyım iki tane her halimle beni çeken ve
her haliyle çekebileceğim zor durumda birbirimizin yanına gideceğimiz dostum var.
bir sürüde arkadaşım var.:dance:

Benimde Allaha sukur hem kulubumuzden var hemde genckizligimdan tanidigim dostlarim var yillar gecsede dostlugumuz devam ediyor, ama bu arada iyi niyetimin sonucu birkac kez buyuk tokatlar yedim onlarda zaten demek gercek dost degilmis bitti gitti, dost edinmek kolay degil dostlugu her daim yasayabilmek en guzeli , dilerim herkesin dostum diyebildigi birileri olsun hayatinda:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…