gerçekten benim için dosttur diyebileceğiniz arkadaşlarınız var mı?

en iyi dostum eşim ve annem.
daha önce dostluk kurduklarımdan çok kazık yedim.
dost insana küsmez. daha önce dost olduğum biri bana küsmüştü hiçbir açıklama yapmadan. şimdi barıştık ama eskisi gibi değiliz. ben ona dost diyemiyorum.
bu devirde gerçek anlamda dost bulmak çok zor. bulabilenler inşallah ömür boyu dostluklarını devam ettirir.

dostum diyebilcek kimsenin olmadığına inanmıştım ki var-mış. Bayanların bayan dostu olur qenelde ama ben bunu başaramadım yaptıkları şeyleri ben temizledim arkasından ve gene ben suçlu oldum .. Evet bir dostum var ve senelerdir Erkek ama gerçek anlam da dost diyebiliyorum çekinmeden herşeyimi paylaşabiliyorum destekçi oluyor iyi kötü, ve buna çok seviniyorum yanımda hala BİRisinin olmasına

olamaaaaaaa mııııı elbette ki var biri bana bi kapı kadar yakın diğerlerideeeee uzakta olsalarda kalplerimiz bir dostluk böle bişiy
cok degil ama var olanlarda bin adama bedel zatennn.........

Evet var lisede tanıdım onu 8 yıldır benımle gece gunduz bırlıkteyız
onun ıcın arkadas dost kelımelerı bıle az kalıyor cunku ıkı kardesten farkımız yok

en iyi dostum önce kendim, sonra da nişanlım...
çok yakın arkadaşlarım oldu ama ya zamana yenildik, ya ayrı düştük birbirimizi unutuk ya da kazık yedim

benim dostum burda..NİSANSU..
14 yıldır arkadaşız..herşeyimi bilir..
ağladığımda benimle beraber ağladı..
hep yanımda oldu..şimdi başka şehirde
ama olsun..o benim hep dostum olacak..

var ALLAH'a sükür ama bazen annem gibi davranır çok boğar beni ama olsun benim iyiliğim için ALLAH daim etsin bozmasın bu güzel dostlukları....

tabikide varrr birtane dostuum vardır beni realde ama burdada biriyle karşılaştım yüzyüze görüştüm sıcaklığı fikirleri ve tesellisi herşeyiyle yanımda oluyor geceleri bile kahrımı çekiyor ona bir çağrım yetiyorr..şimdi artık 2 tane dostum varrr AZ OLSUN ÖZ OLSUN

reelde bır sefer kullanıldığımı hıssettım ...
esımın arkadasının sevgılısıydı ıyı nıyetlı gelıyordu söledıklerı..
ilk ve tek hatam odur..
bı dostum var sesımın tonundan anlayıp yanıma gelır..oda yeter..
çok arkadaşım az dostum var...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşı dost kabul ederken veya beni karşı taraf dost edinirken çok ince süzgeçlerden geçiyoruz ve arda kalanlar bir elin 5 parmağını geçmez zaten ben onları çok seviyorum

En büyük dostum ve arkadaşım kocam, sonrada annemdir, ablamla da herşeyimi paylaşırım, gerisi fasa fiso yediğim kazıkların haddi hesabı yok, insanoğlu nankör ne yazıkki :1no2:

bende aynen senın gibiyim canım..
annem olsun teyzelerim olsun çok dediler onlar dost değil olsa olsa ancak dusman olur dediler benı uyardılar ben anlamadım senağlama senağlama beni dostlarımdan soğutmak istıyorsunuz ondan boyle yapıyorsunuz filan diyip akrabalarımıda çok uzdum..
sımdı gözüm acıldı vee üzüldüğüm şeyse teyzelerimi ve annemi kırmamdır.. benneyaptımki
gerisi önemli değil.. :1closedeyes:

Benim dostlarım var , gönül eleği derler ya 3-5 tanesi o elekten geçmeyen mesafelere rağmen hep yanımda olacaklarını adım gibi bildiğim insanlar..
Politik düşüncelerimiz farklı , kültürlerimiz farklı ama kalplerimiz , değerlerimiz aynı..
Şimdi koşun gelin desem biliyorum ki koşarak gelirler , çok şükür..
Az ama özler..

Bir tane var Dost´um.. Canım.. Kardeşim..
O bana kardeşten bile öte oldugu için diger dostum olabilecek insanlar sadece çok iyi arkadaşlarım olarak kalıyor..
Çok seçiciyimdir arkadaştada dosttada.. çok şükür bu yönden hep güldü yüzüm, hiç kötü bişey yaşamadım..
Tabi bide annem var.. Annemle herşeyi oturup konuşabilirim, anne kızdan çok iki dost gibiyiz..
O bana anlatır dertlerini ben ona..
Çok şükür Allah´ıma :1rolleyes:

yaptığım tüm vefasızlıklara nankörlüqlere raqmen candan ciğerden sevdiğim hatta çoğu zaman ailemden daha yakın qördüqüm badaq arkadaşım var benim:içelim:çok seviyorum hemde çoq ahretliğim o benim

benimde var güdav bi arkadaşım vefasız ve nankör ama canım gibi hayatıma kazınmış çok komik anılarım var onunla nekadar vefasızda olsa ondan vazgeçmem mümkün değil hayatımın en güzel günlerinin vazgeçilmezi

benimde herkesten önce en büyük dostum herşeyim SEVGıLıM.... canımın içi her zaman yanımda

özetle herşeyim benim o her bişeyimi paylaşabilirim onunla:asigim: tek güvendiğim insan.

daha sonra dostum diyebilceğim arkadaşlarım olsa bile bende artık dostluk kaldığına inanmıyorum

kızsam da genede sevdiğim arkadaşlarım var arayabileceğim yani allaha şükürler olsun

var ama nerde çokluk orda sorun diyeyim:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…