gerçekten benim için dosttur diyebileceğiniz arkadaşlarınız var mı?

mutlulugumda mutlu olan ben üzülünce gözleri dolan sadece 3 kişi var hayatımda annem,kardeşim ve sevgilim.

allaha şükür iki dostum var benımde.dıgerleri fossssss.sevıyorum onları cok canlarım benım ya bak yıne aklıma geldıler opuyorum sıizi buradan :)

Allah şükür çok az da olsa dostunm diyebilidğim,herşeyimi paylaşabildiğim birileri var..
çok olmasına da hiiiç gerek yok zaten..

benımde var allah şükürler olsun hemde bırtane degıl gerckten canım dedgım dostumdedıgım 5 tane felan var işte hepsıde cok iiler canlarım ama hepsıde uzakta ankrda onlar ama yınde tel. le konusyuoz her zamn yanımda olmasalrda yanımda olmaya clısıyolar tel. sayesınde oyuzden kendımı cok şaaaanslı hıssedıyorm allah herkse nasıp etsın böle dostluklar ama bnımd eılk zanlarda dost secrken bazı hatalırm oldu ınsanları tanımak gerckten zor ama bu dostlarmla uzun yılardır tanısıyorz artık kardeş gbı olsuk v ehıc sorunda yaşamdım sukurler olsun:dance:

Malesef yok...
Çok üzülüyorum ama hiç kimse yok...
En son dostum dediğim insan demediğini bırakmadı...
O yüzden güvenmiyorum artık kimseye, paylaşmıyorum da birşeyleri... a.s

benimde var bi tanecik dostum var. kardeşimden çok severim nrdeyse. bana deseler ki ya senin canım ya onun canı. hiç düşünmeden canıumı veririm. oda aynı şekilde tabiki. allah bozmasın

arkadaş diyebileceğim insan baya vardır
ama dost diyebileceğim, herzaman güvenebileceğim 2 kişi var. klasik 3 kişilik kız grubu :lepi:
2sini de üniversiteye girdiğim yıl tanıdım.
çok seviyorum kendilerini Şeniz

bu dostlu kavramı çok eskilerde kaldı bence...artık dost yok arkadaslarla yetinmeliyiz anlatacaklarımız hep yüzeyde kalmalı ben bunu öğrendim, çok iyi niyetli bir insanım o yüzden olmuyor sanırım...bugüne dek hiçbir dostuma kazık atmadım tüm içtenliğimle söyleyebilirim ki çok fedakarlıklar yaptım ama artık gözüm açıldı bazen diyorum ki aile yeterli evlenince de eşin eklenir tamam...

Dostum yok.Kendini dostum gibi gören,bana kan kardeş muamelesi yapanlar çok ama zor zamanlarımda yeterince fikir sahibi oldum.Gerçek anlamda zora düşüp de tavrını görmeden kimseye dostum demeyi düşünmüyorum artık.Ama arkadaş var epeyce

var... sekiz senedir süren bir dostlugum var...
onunla cok farkli olduk biz....
dostdan da daha baska bir sey....
anlasmak icin göz göze gelmemiz yeterli...
cogu zaman ayni anda konusmaya baslariz ve genellikle ayni kelimeler dökülür agzimizdan...
hic kimsenin yaninda bu kadar rahat ve savunmamiz degilim...
iyiki var iyiki tanimisim onu ve dilerim son nefesime kadar ben yüregimde ve yanimda olur...

Allah vergisi bir önsezim vardır ve bana kelek atacak hiç bir insanı hayatıma bugüne kadar sokmadım. Kurduğum dostluklarda uzun süreli olmuştur. En basiti 24 yıllık arkadaşım vardır, işe girdiğimde tanışmıştık ve hala ilk günkü gibiyiz. Ben kendimi şanslı hissediyorum. Önsezim sayesinde hiç hayal kırıklığına uğramadım ve arkadaşlarımda harika insanlardır.

en iyi dostum annem kardesım arkadas var ama onlarda uzakta goremıyorum ama oylesıne arkadas ben uzulsem içten uzulmez bana gore

geçen cumartesiye kadar dostum olduğunu düşünüyordum bir kişinin
ama cumartesi günkü davranışından sonra dostum olmadığını anladım ve çok yıkıldım senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…