gerçekten bilmiyorum..acaba ne?

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
arkadaşlar bu boxerlarda cep gibi bişe oluyo ya ne işe yarıyo..:44:kafamda bi cvp var..korunma şeysini saklamak için mi o küçük cep

Son düzenleme:
Bizimlerde cep yok anam ne cebi o merak ettim

alalal çarşıda pazarda görmediniz mi?..ön kısmında cep oluyo..çok merak ettim bugüne kadar..bugün bi dene elime geçti katlarken aklıma geldi..dedim yazim ne acaba bilen varsa desin bana..

Siz erkek boxerlarının önündeki düğmeli yerden bahsediyorsunuz sanırım. o boxerı indirmeden tuvaletlerini yapabilmeleri için diye biliyorum ben

ilk defa böyle komik dert görüyorum :) allah baska dert vermesin :) bekar oldugumdan bu konnuda yorum yapamıcam ama okuyunca bende merak ettim :)

Siz erkek boxerlarının önündeki düğmeli yerden bahsediyorsunuz sanırım. o boxerı indirmeden tuvaletlerini yapabilmeleri için diye biliyorum ben

hyr tabikide nerden bahsettiğimi gayet iyi biliyorum bildiğin cep..düğmesi felan yok..özene bözene eşofman cebi gibi dikilmiş cep..

Ana hatun boxerlarinda cepmi var ? Bu onden cepliyse dugme kalkmis
Cepten cikiyo herhal

Kondom taşımak için o cepler diğer cepte biri görür neyim rezil olmasınlar diye

Valla hıc usenmedım gırdım yatak odasına az once boxer ların hepsıne baktım ama yok cep mep
Esım de uyandı ''Hayatım gecenın bu saatı boxer a neden oyle bakıyorsun'' dıyorr Ne dıyecegımı sasırdım
Ben sahuru bekledıgım ıcın uyumuyorum ...
Allah ıyılıgını versın
Gercekten ne ıse yarıyor acaba

Son düzenleme:
ahhah çok komik cebin sonu dikişli mi? diğer bahsedilen işlev için gibi geldi bana yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…