- Konu Sahibi Biberli_pasta
-
hyr tabikide nerden bahsettiğimi gayet iyi biliyorum bildiğin cep..düğmesi felan yok..özene bözene eşofman cebi gibi dikilmiş cep..
ben sadece erkek boxerlarında gördüm..hatunlarınkinde yandan cepli..adamların önden :d lalala
bilmemen BÜYÜK bir kayıp değil, öğrenmesen de olur...
Dalga geçer gibi saçma konular açıp gerçekten derdi olanların hakkını suistimal etme.
saçma saçma şeyler , konunu da giyim bölümüne aç o zaman.
erkekmisin acaba sen?
saçma maçma..bir derdim var köşesinin açıklamsını iyice okursan neden buraya yazdığımı anlarsın..dert olması lazımda değil..kfama takıldı sonuçta ve bana göre dert!ne olduğumdan şüphen varsa git diğer konularıma yazılarıma bak ki sana bişe ıspatlamakta zorunda değilim..bak bilende var bileyende öğreniyoruz ki çok açıkta bişe görmüyorum..o kadar cinsel içerikli bilmem ne konular paylaşılırken benm boxerdaki cep muhabetim mi dert oldu..kimse bakmak okumak zorunda değil..bakarsın boş muhabbet dersin geçersin arkadaşım bu kadar kolay..
onu koycaklarına söyle romantık olup kırmızı gul fılan koyup süpriz yapsalar eşlerine diye geldi aklıma ama erkek milleti bu kadar romantık olamaz diyede aklımdan gecmıyo değil.Bak bu paylaştığındaki gibi olanlarda ordan elini sokunca açıklık oluyo erkekler ordan indirmeden yapıyolar, diğerleri de tahmin ettiğin gibi. Adamlar üşenmemişlerÇok saçma ama hangi erkek oraya kondom falan koyar ki
o cep değilkii allah canını almasın
o elini soksun diye yapılmış öle çişini yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?