gerçekten bilmiyorum..acaba ne?

Allah iyiliğinizi versin ilk defa böyle bir dertle karşılaşıyorum

Ona 'Kondom Cepli Boxer 'diyolar ama genelde askerler giyiyor yasak olduğundan minik telefon ,kart vs.. bide para saklamak için

Başta tuhafıma gitmişdi gördüğümde kondom cepli diye de okuyunca hey Allahım ne sapıklar var töbe töbe demiştim ama eşim sadece onun için değil askerler kullanıyo demişdi.....

bilmemen BÜYÜK bir kayıp değil, öğrenmesen de olur...

Dalga geçer gibi saçma konular açıp gerçekten derdi olanların hakkını suistimal etme.

saçma saçma şeyler , konunu da giyim bölümüne aç o zaman.

erkekmisin acaba sen?

hyr tabikide nerden bahsettiğimi gayet iyi biliyorum bildiğin cep..düğmesi felan yok..özene bözene eşofman cebi gibi dikilmiş cep..

galiba o cepler askerde okul yurtlarında falan paraları saklamak için kullanılıyo çalınmasın diye :)) aklıma bu geldi sadece yoksa o cebe ne koyulurki

cep değil o:) ön kısımda cebe benzer bi açıklık oluyor ordan boxerı indirmeden tuvaletlerini yapıyorlar

saçma maçma..bir derdim var köşesinin açıklamsını iyice okursan neden buraya yazdığımı anlarsın..dert olması lazımda değil..kfama takıldı sonuçta ve bana göre dert! ne olduğumdan şüphen varsa git diğer konularıma yazılarıma bak ki sana bişe ıspatlamakta zorunda değilim..bak bilende var bileyende öğreniyoruz ki çok açıkta bişe görmüyorum..o kadar cinsel içerikli bilmem ne konular paylaşılırken benm boxerdaki cep muhabetim mi dert oldu..kimse bakmak okumak zorunda değil..bakarsın boş muhabbet dersin geçersin arkadaşım bu kadar kolay..

haklısın boş muhabbet, kolay gelsin sana

Evet cep var kucucuk.
Bazilarinda aciklik var dumeyle kapatilmis kimsi kat kumasla onu anladik acil durum da boxere indirmeye gerek kalmasin diye. Ama o cebi bende cok merak ettim
Hatta zamaninda esime sordum bu ne ise yariyor diye ben ne bilim dedi :-D

onu koycaklarına söyle romantık olup kırmızı gul fılan koyup süpriz yapsalar eşlerine diye geldi aklıma ama erkek milleti bu kadar romantık olamaz diyede aklımdan gecmıyo değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…