• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten bir derdim var ! karar aşamasındayim

Ne kadar sinirlendim ya. Ne demek ıslıkla embesil diye çağırmak ayakla uyandırmak. Saygısız, psikopat. al bebeğini kaç lütfen. İşin de varmış. Seni tutan ne. Yuva falan yok ortada. Ne yuva kurtarması. İnsan nasıl bu hale gelebiliyor,anlamıyorum sana it gibi davranan birine hala katlanmanın sebebi ne? Celladına aşıklık. Güce mi tapıyosun, mazoşist misin nedir. Bi silkelen.

Merhaba arkadaşlar şimdi nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Memuru. 33 yaşındayım. 3 yillik evliyim.8 aylik bir bebeğim var. dün gece esimden dayak yedim. Bunu söylerken bile çok utanıyorum. Nedenmi isterseniz başa doneyim.
Esimin de benimde güzel bir işimiz var.3 yıldır sürekli kavga ederiz.hic oolmadık sebeplerden. Ben haklida olsam haksizda olsam açıklama yapıyorum huyum kurzamanlarda defa ailesini cagirdim. Birkacdefa ben onun ailesine gittim bir defada kendi aileme sonra barışık geri geldim.
Dili çok ağır çok hakaret eder .küfreder bana.ben artık kavga etmeyi bıraktım bende. karsilik verdiğim zamanlarda da beni tahrik eder ağzımdan kötü bir söz cıktığında da ben suçlu olurdum.laflari isitip susar oldum.aman kavga çıkmasın aman küsme sin kusmesi çok pistir günlerce konusmaz.en hafifi gerizekalı salak.ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
Haklida olsam haksizda olsam eger gidip ben gönlünü alırsam Özür dilersem sorun yok. Bazen hemen bazende birkaç yalvarmadan sonra barisir.
Evde kalmaya pek alışkın bir insan deilm ama 8 aydır evdeyim.bebegim le dışarı çıkmak istiyorum evim çarşı tarafina uzak.arkadaslar buraya gelirken taksi tutup gelmek zorunda kalıyorlar. Komsularim yaşça çok büyükler yani anlayacağınız gelengidenim yok. Evdeçalıyorumılıyorum merkeze taşınalım ne olur diye ısrar ettim ama kabul etmiyor. Bende islerimi bitirip bebegimi uyuttugum zamanlarda oynarım diye telefonuma okey Pr o g ramı yuklemistim. Dün aksam işlerimi bitirip bebeğimin beşiğini sallıyordum. o arada oyunu açtım. online bir oyun. o geldi odaya telefonumu aldı eline sayfa açıktı ben hiçbir Sey yapmadan verdim eline . sora bebeğimi uyuttuktan sonra gittim telefonu istedim beni azarladı git lan basımdan dedi. tamam o zaman bende tv İzleyeyim ozaman dedim beni resmen tahrik edici sözler kulandı. Hıh sunun tipine baktip'ne tipine S.,.. dedi. sonra agazıMI taklit etmeye başladı bende o zaman döndüm bu hareketleri sen sevmezdin ne oldu simdi sen yapıyorsun dedim. kesbe dedi ban Kars'I lk verince edepsiz oldum. bir tokat attı sonra boğazl mı Sıktı nefes alamadım. Karsı koltuğa geçip küfrederek kalklan § baska yerde ağla dedi. Sonra beyimiz suna bak ya erkeklerle ok e y oynuyorum diye. basanaCağım deyince ne dedin diyerek tekmelemeye basladı ' daha gerisi varda çok uzun basanmaya karar vermeye caliyirum. bana akıl verin. çok sinirlidir c Hçbln zam an ben haksızın demez '
neyapayım
Ne yapacagın belli tez elden dava ac ve kurtul pislikten allah bundan sonra seni iyilerle karsilastirsn insallah

Bak boyle bi adamla 3 yil evli kalmisin cok bile daha bebegin kucuk yarin birgun annesine surekli hakaret eden siddet bile uygulayan bi adamla buyuyunce ne ozguveni kalcak ne saglikli bi cocuk olcak bunu cocugun icin yap o acizliginden seni cocukla tehdit ediyo zaten bebegini her kosulda sana verirler almasi mumkun degil ki biraz cesaretli ol degisir filan diye kendini kandirma o cocugun.psikolojosonide bozma kimse degismez kendinide cocugununda hayatiniahvettiginle kalirsin acilen mantikli karar ver biraz cesaretli ol yavrun icin

Oncelikle boyle sallapati gozune soka soka yapma bosanacaksin baska yolun kalmamis. Kendini guvenceye al cok konusma adamla yapacagin adimlari hissrtirme once kalacak guvenli bir yer bul olasi tum mesajlari vs kaydet ilerde delil olarak kullanirsin darp raporu al. Bebegi kendi zaten alamaz ama once al cocugunu bi yere cik caktirmadan. Sahitlerini hazirla iyi bir avukat bul. Gerisi de artik kismet.

Merhaba arkadaşlar şimdi nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Memuru. 33 yaşındayım. 3 yillik evliyim.8 aylik bir bebeğim var. dün gece esimden dayak yedim. Bunu söylerken bile çok utanıyorum. Nedenmi isterseniz başa doneyim.
Esimin de benimde güzel bir işimiz var.3 yıldır sürekli kavga ederiz.hic oolmadık sebeplerden. Ben haklida olsam haksizda olsam açıklama yapıyorum huyum kurzamanlarda defa ailesini cagirdim. Birkacdefa ben onun ailesine gittim bir defada kendi aileme sonra barışık geri geldim.
Dili çok ağır çok hakaret eder .küfreder bana.ben artık kavga etmeyi bıraktım bende. karsilik verdiğim zamanlarda da beni tahrik eder ağzımdan kötü bir söz cıktığında da ben suçlu olurdum.laflari isitip susar oldum.aman kavga çıkmasın aman küsme sin kusmesi çok pistir günlerce konusmaz.en hafifi gerizekalı salak.ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
Haklida olsam haksizda olsam eger gidip ben gönlünü alırsam Özür dilersem sorun yok. Bazen hemen bazende birkaç yalvarmadan sonra barisir.
Evde kalmaya pek alışkın bir insan deilm ama 8 aydır evdeyim.bebegim le dışarı çıkmak istiyorum evim çarşı tarafina uzak.arkadaslar buraya gelirken taksi tutup gelmek zorunda kalıyorlar. Komsularim yaşça çok büyükler yani anlayacağınız gelengidenim yok. Evdeçalıyorumılıyorum merkeze taşınalım ne olur diye ısrar ettim ama kabul etmiyor. Bende islerimi bitirip bebegimi uyuttugum zamanlarda oynarım diye telefonuma okey Pr o g ramı yuklemistim. Dün aksam işlerimi bitirip bebeğimin beşiğini sallıyordum. o arada oyunu açtım. online bir oyun. o geldi odaya telefonumu aldı eline sayfa açıktı ben hiçbir Sey yapmadan verdim eline . sora bebeğimi uyuttuktan sonra gittim telefonu istedim beni azarladı git lan basımdan dedi. tamam o zaman bende tv İzleyeyim ozaman dedim beni resmen tahrik edici sözler kulandı. Hıh sunun tipine baktip'ne tipine S.,.. dedi. sonra agazıMI taklit etmeye başladı bende o zaman döndüm bu hareketleri sen sevmezdin ne oldu simdi sen yapıyorsun dedim. kesbe dedi ban Kars'I lk verince edepsiz oldum. bir tokat attı sonra boğazl mı Sıktı nefes alamadım. Karsı koltuğa geçip küfrederek kalklan § baska yerde ağla dedi. Sonra beyimiz suna bak ya erkeklerle ok e y oynuyorum diye. basanaCağım deyince ne dedin diyerek tekmelemeye basladı ' daha gerisi varda çok uzun basanmaya karar vermeye caliyirum. bana akıl verin. çok sinirlidir c Hçbln zam an ben haksızın demez '
neyapayım
direkt boşan. bu adamı nasıl çektin sen. hala ne duruyorsun. adamın sana demediği şey kalmamış. devamlı hakaret. resmen kakılmış yapmış seni. sen birde çocuuk yapmışsın bu pisliğe

Evet iyiykende çok iyidir ama 3 yılda toplasan 1 yıl etmez.ozel günlerde sürprizler yapar.ama sinirlendiginde gözü hicbirsey görmez. Bebegine karşı çok ilgilidir. Ölür onun için.
Ama beni kirmaktan hiç cekinmez. Hakaret küfür bol bol.hicbirzaman ben hatali yim demez.hep suçlu benimdir.
benim suçum çok fazla hep alttan aldım aman huzur bozulmasın. Aman aileler üzülmesin. Hep ben gittim konuşmaya.hastalik gibi olmuş. Bugün bile ben konuşmak istedim beni odadan kovdu.ben bu evlilik için elimden geleni yaptım ayrılmak istiyorum diyecektim.kesin düzeltmek için gittigimi sanmistir.
Dün gece dayak tan sonra benim tel.karistirmis int.bebeklerin velayeti kime verilir ona bakmistim. Onu görmüş beni çağırdı konuşmak için ben Özür beklerken beni hayvan çağırır gibi ıslık çalarak çağırıyor.(Sabahta ayagıyla itekleyerek uyandırıyor. )Neyse gittim konuşmaya bana telde gördüğünü soruyor evet baktım dedim.bitti artık benim için bu evlilik dedim.seni mahvederim senin ağzından burnundan getiririm diyor.bunlar daha iyi günlerin diyor. Bebeği bırak git dedi asla dedim.
Biliyormusunuz bebegimi vermemek için herşeyi yapar.bunlardan ciddi anlamda korkuyorum
sen bebek için üzülme. o bebeği aasla adama vermez hakim. bu olanları bize anlattığın gibi hakime anlatsan bebekle beraber tek celsede boşar sizi

Kardesim neden cekiyosun sen bu adami ailen yok mu al yavrunu cek git hickimse kimseyi ezmeye hor gormeye hakki yok ne saniyor o hayvan kendini senide ana dogurmus sende insan evladisin kendini ezdirme bosan gitsin evladinida misler gibi buyutursun

• Beğen
Reactions: anu
Kişiliğini bırak insanlığıni bile kazanmamiş bu insanciktan kurtul..Belli ki 3 sene kendine acımamışşın lütfen şimdi o beşiğinde uyuyan masuma merhamet et ve kurtul..ilerde ilk örnek alacağı kişi sen ve babası olacak çünkü. .Ellerinle mahfetme o yavruyu..

Yani bu durumda ne yapmalıyım diye soruyorsunuz pes doğrusu....
Ben olsam çoktan şikayet edip darp raporu almıştım. Şu an mahkeme yolunu tutmuştum. Hatta hayatım tehlikede de sığınma evine falan git. Çünkü bir de çocuk var. Çocuğu kaçırmaya bile kalkar bu adam.

Ne yapayım demek değil bebek herseyi farketmeden evladiniz için kurtulun o psikopattan. ...derhal ama derhal basınizdan atın. ...Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz. ...hemen harekete geçin çünkü asla duzelmez bu iş! !!!

Adam kalp gözü tadındaki dizilerdeki kötü karakterlere taş çıkarır cidden. :KK57:

Böyle adamın iyi halini de hiç düşünemiyorum.
Özel günde yemek olarak dayak yediriyor, iltifat olarak da derleme küfürler söylüyordur.

Bir an önce Bebeğini de al o evden Çık, hiçbir şey olmasa bile ailenin yanına git. Ama daha önce darp raporunu almayı ihmal etme.

İlk hatanız böyle bir adamla evlenmek olmus.ikinci hatanız ise böyle bir adamdan çocuk yapmakla...neyse artık zamanı geri döndüremeyeceginiz icin bugünü düşünün.her seyden önce bir insan olduğunuzu unutmayın.

Daha karar asamasindamisin, bu adamla hayatini nasil paylasabilirsin? Ayni yatagi nasil paylasabilirsin? siddete karsi olmama ragmen ben su an tanimadigim bir adama saldirmak istiyorum, ianan aldatilmak bile buakadar assaglayici degil...

ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
o sözü söylediği gün boşanma kararını vermeliymişsiniz,
ama bugüne kadar beklemişsiniz ve de çocuk yapmışsınız
neresinden tutsanız elde kalır.
bebeğinizin hayatını karartmadan şu boşanma kararını verin biran önce

Ne yapayım? Hemen söylüyorum hastaneye gidin ve darp raporu alın sonra gidin şikayetçi olun ve boşanın sürüm sürüm sürundurun yada bırakın Allah ından bulsun size kalmış. Ama boşanın kendinize değer verin siz önemlisiniz kimsenin size böyle davranmaya hakkı yok.

Uzun sureli hakaret, şiddet ve psikolojik baskı gören insanlarda çaresizlik ve yaşadığına katlanma zorunda olduğu düşüncesi oluşuyor sanırım. Yaşadığın şeylere katlanamam gerektigini biliyorsun ama hareket edemiyorsun. Psikolojide mutlaka bunun bir açıklaması vardır diye dusunuyorum. Boşanmak için adım atamayacağını düşünüyorum bu yaşadıklarına rağmen hala karar asamasindayim diyorsun çünkü. Madem işin var, sağlık güvencen var bir psikologa gitsen tüm bu sıkıntıları anlatsan ve tedavisi varsa olsan, tekrar kişiliğini ayağa kaldırıp ozsaygini edinsen iyi olmaz mı?

Karar vermenizi gerektirecek bir ortam bırakmamış ki kocanız, küfürler etmiş, bi güzel dövmüş, bu adamın sevgisi de bitmiiiş, saygısı da, onun gözünde hiçbir değeriniz yok resmen çöp gibi bişeysiniz. Şuan acıdım size başka bir şey hissettirmedi anlattıklarınız. Ya ömür boyu bu adamı çekip hakaret ve dayak yiyeceksiniz, ya da boşanacaksınız; başka seçenek yok.

ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
Baştan beri böyleymiş
Niye devam edip çocukta yaptın ki
Geç değil tabi hala boşanabilirsin, evladın şu an anlamıyor büyüdükçe o sözlerin hepsinin anlamını bilerek babasından işitecek yoksa

Back
X