• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten bir derdim var ! karar aşamasındayim

Merhaba arkadaşlar şimdi nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Memuru. 33 yaşındayım. 3 yillik evliyim.8 aylik bir bebeğim var. dün gece esimden dayak yedim. Bunu söylerken bile çok utanıyorum. Nedenmi isterseniz başa doneyim.
Esimin de benimde güzel bir işimiz var.3 yıldır sürekli kavga ederiz.hic oolmadık sebeplerden. Ben haklida olsam haksizda olsam açıklama yapıyorum huyum kurzamanlarda defa ailesini cagirdim. Birkacdefa ben onun ailesine gittim bir defada kendi aileme sonra barışık geri geldim.
Dili çok ağır çok hakaret eder .küfreder bana.ben artık kavga etmeyi bıraktım bende. karsilik verdiğim zamanlarda da beni tahrik eder ağzımdan kötü bir söz cıktığında da ben suçlu olurdum.laflari isitip susar oldum.aman kavga çıkmasın aman küsme sin kusmesi çok pistir günlerce konusmaz.en hafifi gerizekalı salak.ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
Haklida olsam haksizda olsam eger gidip ben gönlünü alırsam Özür dilersem sorun yok. Bazen hemen bazende birkaç yalvarmadan sonra barisir.
Evde kalmaya pek alışkın bir insan deilm ama 8 aydır evdeyim.bebegim le dışarı çıkmak istiyorum evim çarşı tarafina uzak.arkadaslar buraya gelirken taksi tutup gelmek zorunda kalıyorlar. Komsularim yaşça çok büyükler yani anlayacağınız gelengidenim yok. Evdeçalıyorumılıyorum merkeze taşınalım ne olur diye ısrar ettim ama kabul etmiyor. Bende islerimi bitirip bebegimi uyuttugum zamanlarda oynarım diye telefonuma okey Pr o g ramı yuklemistim. Dün aksam işlerimi bitirip bebeğimin beşiğini sallıyordum. o arada oyunu açtım. online bir oyun. o geldi odaya telefonumu aldı eline sayfa açıktı ben hiçbir Sey yapmadan verdim eline . sora bebeğimi uyuttuktan sonra gittim telefonu istedim beni azarladı git lan basımdan dedi. tamam o zaman bende tv İzleyeyim ozaman dedim beni resmen tahrik edici sözler kulandı. Hıh sunun tipine baktip'ne tipine S.,.. dedi. sonra agazıMI taklit etmeye başladı bende o zaman döndüm bu hareketleri sen sevmezdin ne oldu simdi sen yapıyorsun dedim. kesbe dedi ban Kars'I lk verince edepsiz oldum. bir tokat attı sonra boğazl mı Sıktı nefes alamadım. Karsı koltuğa geçip küfrederek kalklan § baska yerde ağla dedi. Sonra beyimiz suna bak ya erkeklerle ok e y oynuyorum diye. basanaCağım deyince ne dedin diyerek tekmelemeye basladı ' daha gerisi varda çok uzun basanmaya karar vermeye caliyirum. bana akıl verin. çok sinirlidir c Hçbln zam an ben haksızın demez '
neyapayım
Boşan.boşan !!!! Napayim yazmissin zorla dayak manyağı derdindesin ayrıca küfür. Boşan

Evden git dedim gitmiyorum diyor ben gidecem dedim davayida açacağım dedim ikisindede mahvederim diyor. Ne yacaksan ki dedim süpriz diyor. Bebeğimi bırak nereye gidersen git diyor.ben ne yapacağım arkadaşlar. Bana kızmayın son derece kararliyim ama o çok gaddar bir insan çok agresif. Korkuyorum ben ne yapacağım

Evet iyiykende çok iyidir ama 3 yılda toplasan 1 yıl etmez.ozel günlerde sürprizler yapar.ama sinirlendiginde gözü hicbirsey görmez. Bebegine karşı çok ilgilidir. Ölür onun için.
Ama beni kirmaktan hiç cekinmez. Hakaret küfür bol bol.hicbirzaman ben hatali yim demez.hep suçlu benimdir.
benim suçum çok fazla hep alttan aldım aman huzur bozulmasın. Aman aileler üzülmesin. Hep ben gittim konuşmaya.hastalik gibi olmuş. Bugün bile ben konuşmak istedim beni odadan kovdu.ben bu evlilik için elimden geleni yaptım ayrılmak istiyorum diyecektim.kesin düzeltmek için gittigimi sanmistir.
Dün gece dayak tan sonra benim tel.karistirmis int.bebeklerin velayeti kime verilir ona bakmistim. Onu görmüş beni çağırdı konuşmak için ben Özür beklerken beni hayvan çağırır gibi ıslık çalarak çağırıyor.(Sabahta ayagıyla itekleyerek uyandırıyor. )Neyse gittim konuşmaya bana telde gördüğünü soruyor evet baktım dedim.bitti artık benim için bu evlilik dedim.seni mahvederim senin ağzından burnundan getiririm diyor.bunlar daha iyi günlerin diyor. Bebeği bırak git dedi asla dedim.
Biliyormusunuz bebegimi vermemek için herşeyi yapar.bunlardan ciddi anlamda korkuyorum
Polis çağirsaydiniz darp raporu alsaydiniz keşke. Bebeğinizide alamaz sizden.

Evden git dedim gitmiyorum diyor ben gidecem dedim davayida açacağım dedim ikisindede mahvederim diyor. Ne yacaksan ki dedim süpriz diyor. Bebeğimi bırak nereye gidersen git diyor.ben ne yapacağım arkadaşlar. Bana kızmayın son derece kararliyim ama o çok gaddar bir insan çok agresif. Korkuyorum ben ne yapacağım
Ailen yok mu senin yada bu adam 24 saat evde mi? O yokken al bebeğini önce darp raporu al sonra git dava aç. Öyle evden git bir süre ayri yaşayalim gibi blöflerle olmaz bu işler.

ailen yok mu. dayak yedigini ve bu insanlik disi muameleye maruz kaldigini ogrendiklerinde tas tas ustunde birakmayacak tipteler mi yoksa kocandir sabret kategorisinde mi.
seni pasif bulmus istedigi gibi ustune gelip korkutuyor.
biraz karart gozunu lutfen, supriz mis... o ne yaaaa, cok sinirlendim daha fazla yazamicam

Ne kadar aşağılık bu erkek milleti.. Toplayacaksın bikaç kadın dayanacaksın bunların kapısına sopalarla eşek sudan gelene kadar süpriz yapacaksın bu erkek milletine. O zaman git demeye gerek kalmaz :@

Merhaba arkadaşlar şimdi nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Memuru. 33 yaşındayım. 3 yillik evliyim.8 aylik bir bebeğim var. dün gece esimden dayak yedim. Bunu söylerken bile çok utanıyorum. Nedenmi isterseniz başa doneyim.
Esimin de benimde güzel bir işimiz var.3 yıldır sürekli kavga ederiz.hic oolmadık sebeplerden. Ben haklida olsam haksizda olsam açıklama yapıyorum huyum kurzamanlarda defa ailesini cagirdim. Birkacdefa ben onun ailesine gittim bir defada kendi aileme sonra barışık geri geldim.
Dili çok ağır çok hakaret eder .küfreder bana.ben artık kavga etmeyi bıraktım bende. karsilik verdiğim zamanlarda da beni tahrik eder ağzımdan kötü bir söz cıktığında da ben suçlu olurdum.laflari isitip susar oldum.aman kavga çıkmasın aman küsme sin kusmesi çok pistir günlerce konusmaz.en hafifi gerizekalı salak.ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
Haklida olsam haksizda olsam eger gidip ben gönlünü alırsam Özür dilersem sorun yok. Bazen hemen bazende birkaç yalvarmadan sonra barisir.
Evde kalmaya pek alışkın bir insan deilm ama 8 aydır evdeyim.bebegim le dışarı çıkmak istiyorum evim çarşı tarafina uzak.arkadaslar buraya gelirken taksi tutup gelmek zorunda kalıyorlar. Komsularim yaşça çok büyükler yani anlayacağınız gelengidenim yok. Evdeçalıyorumılıyorum merkeze taşınalım ne olur diye ısrar ettim ama kabul etmiyor. Bende islerimi bitirip bebegimi uyuttugum zamanlarda oynarım diye telefonuma okey Pr o g ramı yuklemistim. Dün aksam işlerimi bitirip bebeğimin beşiğini sallıyordum. o arada oyunu açtım. online bir oyun. o geldi odaya telefonumu aldı eline sayfa açıktı ben hiçbir Sey yapmadan verdim eline . sora bebeğimi uyuttuktan sonra gittim telefonu istedim beni azarladı git lan basımdan dedi. tamam o zaman bende tv İzleyeyim ozaman dedim beni resmen tahrik edici sözler kulandı. Hıh sunun tipine baktip'ne tipine S.,.. dedi. sonra agazıMI taklit etmeye başladı bende o zaman döndüm bu hareketleri sen sevmezdin ne oldu simdi sen yapıyorsun dedim. kesbe dedi ban Kars'I lk verince edepsiz oldum. bir tokat attı sonra boğazl mı Sıktı nefes alamadım. Karsı koltuğa geçip küfrederek kalklan § baska yerde ağla dedi. Sonra beyimiz suna bak ya erkeklerle ok e y oynuyorum diye. basanaCağım deyince ne dedin diyerek tekmelemeye basladı ' daha gerisi varda çok uzun basanmaya karar vermeye caliyirum. bana akıl verin. çok sinirlidir c Hçbln zam an ben haksızın demez '
neyapayım
Canım benim ...böyle giderse sen verem olursun çocuğunuz da böyle bir ortamda büyüyeceği için psikopat olur.çocuğunun ve senin ruh ve beden sağlığınız için çıkar şu pisliği hayatından.düzeltmeye çalış desek....yook adam olmaz bundan.sana bunları yapan çocuğuna da yapar..
Ayrıca videoya çek sana yaptıklarını.gizlice telden kaydet e bas .hakaretlerşni falan.delil olarak sunarsın mahkemeye.nasıl alırmış çocuğu.mahkeme küçük çocukları herzaman anneye verir,annede bakamayacağı kusurlar yoksa.unutma bunu

Son düzenleme:
Çok sogudum. Ama önceki tartismalarimizda ben barismis dahi olsam iyi olurdu unutmaya alismistim. Ama biliyorum ben dayak olayını unutamam. Asla haketmedim evlenirken bütün int.hesaplarimizi kapattık. Face falan. Insan tel.de okey oynuyor diye dovulurmu. Istemiyorum bunu sil de ben anlarım.
öncelikle evliliğin başında embesil diye seslenen birinden sen anlayışlı, güzel konuşmalar mı bekliyorsun hala?
sana okeyi sil dese sileceksin, yükle dese yükleyeceksin, nefes alma dese almayacaksın.
memur olmuşsun, anne olmuşsun ama birey olamamışsın be arkadaşım.
sen resmen bu herife köle olmuşsun.

zaten çocuğunun iyiliği için bu meymenetsizden acilen ayrılmalısın. bir laf vardır: havlayan it ısırmaz diye. seni sindirmiş, korkutmuş ya, ne dese korkacağını biliyor. ama sen az dik dur, korkmadığını göster, asıl o zaman o tırsacak ne oldu sana diye.
eşin işe gider gitmez bebeğini al ailene git, karakola git, savcılığa git, eşini ihbar et,
yeter ki o evde durma, git.

Bu adam baba değil koca değil insan kategorisinde hiç değil... Hemen kurtul

Siz onu bir tanisaniz ben gitsem burdan ailemin kapısına dayanır. Babam kalp rahatsizi çok korkuyorum. Yada bebegimi bir fırsatta alır gider ailesinin yardımıyla saklar biliyorum kaçırır benden.ben ondan birgün bile ayrı kalamam. Yani bebegim den. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum tam bir araftayim. Çok caresizim. Hiç pişman deilim diyor.bu daha hicbirsey diyor. Aglamaktan gözlerim çıktı.
Kendimden çok korkuyorum bukadar kisiliksiz gurursuz yaşamak istemiyorum.

Yha gerçekten çok acı bir durum malesefki sabah git en yakın hastaneden darp raporu al savcılıga git suç duyurusaunda bulun uzaklaştırma versinler böylesine lanet bi insana eşiniz ne iş yapıyo çok merak ettim açıkçası o bebege yazık ki böyle bi babaya sahip oldugu için yavrum hiç korkma sen korktukça herşeyin dozunu artıracak hayatını zindana çevirecek git ver mahkemeye ne hali varsa görsün pislik adam ark vardı ögretmen kızı döverdi varya 1.5 sene çekti dogum yaptı yine değişmedi en sonunda boşandıda kız rahata erdi karakola geldiğinde eşini şikayete içimiz sızladı resmen o halini görünce

Dayagin üzerinden üç gün geçti. Birde darp raporu alacak bir iz yokki. Uyanık iz bırakmayacak şekilde yaptı tokat attı bogazimi sıktı tekmeler attı. Vücudumda ağrılar var ama morluk yok.ben dayak atmadim diyor ben inkar ediyor saniyorum o daha dayak değil diyor

abin kardeşin ablan falan yokmu onun ailesini çagır konuşun bu böyle gitmez söyleyeyim inan birgünde bogmaya çalışır seni

bu adam degismez kesinlikle...bi kere sana hakaret etmesi igrenc dayakta cabasi...seni embesil diye cagiran bi adamdan nicin cocuk yaptinki

Boşan kesinlikle.
Bebeğine hiçbir şey yapamazlar.
Al darp raporunu mahkemede afedersin münasip bir yerine yerleştirirler onun.
Şerefsiz herif!
Sıkıyorsa kaçırsın bebeğini. Kendi elindeki bombayı patlatmış olur böylece.

Ailesi de onu savunur internette okey oynamam onlara görede hatali bir davranış kız kardeşi öyle söylüyor.
Hemde ailesi ona laf geciremez. Onlarada höt höteder

Boşan kesinlikle.
Bebeğine hiçbir şey yapamazlar.
Al darp raporunu mahkemede afedersin münasip bir yerine yerleştirirler onun.
Şerefsiz herif!
Sıkıyorsa kaçırsın bebeğini. Kendi elindeki bombayı patlatmış olur böylece.

Darp raporu alamam iz yok cunki

Cnm cidden cok zor bi durum...konussan anlamaz bu adam, ailene anlatip onlardan yardim istesen..belliki seni zayif ve gucsuz goruyo...onun gozunu korkutacak birileri yokmu...

Back
X