• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten bir derdim var ! karar aşamasındayim

Evet iyiykende çok iyidir ama 3 yılda toplasan 1 yıl etmez.ozel günlerde sürprizler yapar.ama sinirlendiginde gözü hicbirsey görmez. Bebegine karşı çok ilgilidir. Ölür onun için.
Ama beni kirmaktan hiç cekinmez. Hakaret küfür bol bol.hicbirzaman ben hatali yim demez.hep suçlu benimdir.
benim suçum çok fazla hep alttan aldım aman huzur bozulmasın. Aman aileler üzülmesin. Hep ben gittim konuşmaya.hastalik gibi olmuş. Bugün bile ben konuşmak istedim beni odadan kovdu.ben bu evlilik için elimden geleni yaptım ayrılmak istiyorum diyecektim.kesin düzeltmek için gittigimi sanmistir.
Dün gece dayak tan sonra benim tel.karistirmis int.bebeklerin velayeti kime verilir ona bakmistim. Onu görmüş beni çağırdı konuşmak için ben Özür beklerken beni hayvan çağırır gibi ıslık çalarak çağırıyor.(Sabahta ayagıyla itekleyerek uyandırıyor. )Neyse gittim konuşmaya bana telde gördüğünü soruyor evet baktım dedim.bitti artık benim için bu evlilik dedim.seni mahvederim senin ağzından burnundan getiririm diyor.bunlar daha iyi günlerin diyor. Bebeği bırak git dedi asla dedim.
Biliyormusunuz bebegimi vermemek için herşeyi yapar.bunlardan ciddi anlamda korkuyorum
Hic bir halt yapamaz korkmayin bu tür insanlar narzist sizin hataniz boyle adamdan cocuk yapmak madem huyunu biliyordunuz.aklin varsa birda yazacagina al.cocugunu.ailenin yanina git ve boşan

dün gece esimden dayak yedim. Bunu söylerken bile çok utanıyorum.
Eşiniz size fiziksel ve ruhsal anlamda şiddet uyguladığı için neden utanıyorsunuz? Utanması gereken kişi siz değilsiniz, eşiniz önce bunu anlayın lütfen. Bunca şeye hala boşanma kararı mı almaya çalışıyorsunuz? Sizi bu kararı almaktan alıkoyan şey nedir? Boşandığınızda bundan daha kötü şeyler yaşayacağınızı mı sanıyorsunuz? Bakın yaşadıklarınız son derece ciddi şeyler, siz uzun süredir bunlara maruz kaldığınız için normalleştirmiş olabilirsiniz ancak bunlar normal ve katlanılabilir şeyler değil! Çok rica ediyorum kendinize gelin ve kendinizi bir an önce bu kabustan kurtarın.

Hayvana bak sen ya. Sinirim zipladi. Sende vuraydin ona ya. Eline geçirdiklerini ataydin suratına. Allahım ya bunları doğaya bırakanda kabahat!!!

Konu sahibessi arkadasim bu hanzodan kurtulmak icin seni oldurmesini mi bekliyorsun.Sana ni gram saygisi yok dovuyor hakaret ediyor ve sen aslinda bebegi icin olur de soyle de boyle de savunuyorsun onu.Hemde calisip ayaklarinin uzerinde duruyorsun.Lutfen darp raporu al ve bosan.Kendine saygin yoksa bebeğini dusun.Ben de anneyim ilk aklima o geldi.Ayrica bebegi falan alamaz o bebek senin

O dingil kendini nerde görüyor acaba... hangi edep ve terbiye ile çocuk yetiştirmeyi düşünüyor :KK62::KK62:

Ne biçim insanlara koca diyorsunuz ya kendinize nasıl yediriyorsunuz ya böyle olayları şaka gibi sözüm tek sana da değil konu sahibi bunu çeken herkese!! Okudukça varya sinirim tepeme çıktı hala boşanmaya niyetin yok mu?? Alsana raporunu, boşasana!

O ortamda çocuk büyültülmez..
Psikolojisi düzgün olmaz
Kendiniz ve çocugunuz için acilen terk edin..

Hala karar aşamasındasın yani :KK12: e bravo. 33 yasında koskocaman ekonomik özgürlüğü olan bir bayansınız ve böyle bir dağ ayısını çekmek neden? senş evlendiğinden beri embesil olarak gören birini bide baba yaptın, yetmedi böbreğini falanda ver tatlım. Bu gidişle zaten organlarını yavas yavas alacak gibi, bunumu bekliyorsun yani? Tabiki BOŞANNNNN! Net

Elleri kirilsin. Boyle bir adama daha fazla kadinlik yapmak size haksizlik. Hayvana bile boyle davranilmaz. Darp raporu alin. KRakola basvurun. Bir sekilde elinizde delil olsun ki adam bosanirken dovmedim kafasindan uyduruyor demesin. Sahitleriniz vardir umarim. Sabitleriniz yoksa darp raporu alin. Tazminat sanirim adamin bur unu surter. Burnu surtulsun ki bir daha kimsenin canini yakmasin. Sen ona emanetsin. Insan emanetine boyle mi yapar. Hayvan herif diyecevim ama hayvanlara hakaret olur.
Sanirim bosanmak icin bahane ariyor ya da bu hanzo baska biriyle mi beraber ki de seninle bosanmak icin sartlari zorluyor. Ettiklerini ceker insallah.

Merhaba arkadaşlar şimdi nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Memuru. 33 yaşındayım. 3 yillik evliyim.8 aylik bir bebeğim var. dün gece esimden dayak yedim. Bunu söylerken bile çok utanıyorum. Nedenmi isterseniz başa doneyim.
Esimin de benimde güzel bir işimiz var.3 yıldır sürekli kavga ederiz.hic oolmadık sebeplerden. Ben haklida olsam haksizda olsam açıklama yapıyorum huyum kurzamanlarda defa ailesini cagirdim. Birkacdefa ben onun ailesine gittim bir defada kendi aileme sonra barışık geri geldim.
Dili çok ağır çok hakaret eder .küfreder bana.ben artık kavga etmeyi bıraktım bende. karsilik verdiğim zamanlarda da beni tahrik eder ağzımdan kötü bir söz cıktığında da ben suçlu olurdum.laflari isitip susar oldum.aman kavga çıkmasın aman küsme sin kusmesi çok pistir günlerce konusmaz.en hafifi gerizekalı salak.ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
Haklida olsam haksizda olsam eger gidip ben gönlünü alırsam Özür dilersem sorun yok. Bazen hemen bazende birkaç yalvarmadan sonra barisir.
Evde kalmaya pek alışkın bir insan deilm ama 8 aydır evdeyim.bebegim le dışarı çıkmak istiyorum evim çarşı tarafina uzak.arkadaslar buraya gelirken taksi tutup gelmek zorunda kalıyorlar. Komsularim yaşça çok büyükler yani anlayacağınız gelengidenim yok. Evdeçalıyorumılıyorum merkeze taşınalım ne olur diye ısrar ettim ama kabul etmiyor. Bende islerimi bitirip bebegimi uyuttugum zamanlarda oynarım diye telefonuma okey Pr o g ramı yuklemistim. Dün aksam işlerimi bitirip bebeğimin beşiğini sallıyordum. o arada oyunu açtım. online bir oyun. o geldi odaya telefonumu aldı eline sayfa açıktı ben hiçbir Sey yapmadan verdim eline . sora bebeğimi uyuttuktan sonra gittim telefonu istedim beni azarladı git lan basımdan dedi. tamam o zaman bende tv İzleyeyim ozaman dedim beni resmen tahrik edici sözler kulandı. Hıh sunun tipine baktip'ne tipine S.,.. dedi. sonra agazıMI taklit etmeye başladı bende o zaman döndüm bu hareketleri sen sevmezdin ne oldu simdi sen yapıyorsun dedim. kesbe dedi ban Kars'I lk verince edepsiz oldum. bir tokat attı sonra boğazl mı Sıktı nefes alamadım. Karsı koltuğa geçip küfrederek kalklan § baska yerde ağla dedi. Sonra beyimiz suna bak ya erkeklerle ok e y oynuyorum diye. basanaCağım deyince ne dedin diyerek tekmelemeye basladı ' daha gerisi varda çok uzun basanmaya karar vermeye caliyirum. bana akıl verin. çok sinirlidir c Hçbln zam an ben haksızın demez '
neyapayım
Siz böyle üç maymunu oynamaya devam edin, hiçbi şey olmamış gibi davranın, aman bozmayın.

Kusura bakmayın ama okurken fenalık geçirdim. O dayak resmen bağıra bağıra gelmiş. Siz de o aşamaya gelene kadar başınıza gelen her felakette görmedim, duymadım, bilmiyorum ayağına yatmışsınız.

Adam sırf sizi incitebilmek, psikolojik olarak sindirebilmek için "embesil" diye çağırmış bi süre evin içinde, bunu daha yeni evliyken yapmış.

3 senedir sürekli kavga etmişsiniz. Her kavga küfür kıyamet almış başını gitmiş ve her ne hikmetse her kavganın sonunda siz suçlu çıkmışsınız, özür dileyen taraf siz olmuşsunuz.

Hiç mi sormadınız kendinize ablacım bu neyin kini, neyin öfkesi, bu adam ne istiyo benden diye? Bunları yapan bi adam sizden nefret ediyo demektir; siz hala sizi sevdiğine, bi yuvanız olduğuna falan mı inandınız?

Bi de bu ruh hastasına baba olma imkanı vermişsiniz.

Ablacım nolur boşanın şu adamdan.

Gidin bi rapor alın önce, o kadar tekme, boğaz sıkılması vs. muhakkak bazı izle kalmıştır. Gidin belgeleyin bu durumu. Boşanma davasında çok işinize yarayacak.

Sonrasında en yakın avukatla temas sağlayın, onun yönledirmelerini takip edin.

Sizi barışmaya yönlendirecek aile üyeleriyle iletisimi kesin bi süre, kibarca atın başınızdan, sizi manipüle etmelerine izin vermeyin.

ya sana inanamıyorum tamam hayat arkadaşın bir seferde sorun olsa boşansan savaşmadan kolay yolu tercih ettin denir ama 3 yıl mücadele et daha evliliğin başında embesil diye çağırsın sen çocuk yap! sonra o çocuk babasız büyümesin diye o medeniyetsize katlan güzel ömrünü çürüt mutsuz ol bir de dayak ye üstüne. Dünyadaki hiç bir şey canından kıymetli değil bu seviyesiz ortamda çocuğunu büyütüp onun da psikolojini bozmaya hakkın yok bak ne güzel işin de var son kez bir psikologdan falan yardım almayı teklif et yoksa umut güzel canını sıkma. Ayrıca hiç bir din hiç bir ahlaki değer erkeklerin kadınları dövmesine izin vermiyor. Susma cezalandır sana el kaldırmaya hakkı yokkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

Bebegn icin direniyo sabrediyo olabilrsn ama bu hayat böyle gecmez kac kurtar kendni bu adamdan..
Gerekirse devletten koruma talep et rahatszlk verecegni düsünuyosan ama hemn boşanma davanida ac bnce

Merhaba arkadaşlar şimdi nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Memuru. 33 yaşındayım. 3 yillik evliyim.8 aylik bir bebeğim var. dün gece esimden dayak yedim. Bunu söylerken bile çok utanıyorum. Nedenmi isterseniz başa doneyim.
Esimin de benimde güzel bir işimiz var.3 yıldır sürekli kavga ederiz.hic oolmadık sebeplerden. Ben haklida olsam haksizda olsam açıklama yapıyorum huyum kurzamanlarda defa ailesini cagirdim. Birkacdefa ben onun ailesine gittim bir defada kendi aileme sonra barışık geri geldim.
Dili çok ağır çok hakaret eder .küfreder bana.ben artık kavga etmeyi bıraktım bende. karsilik verdiğim zamanlarda da beni tahrik eder ağzımdan kötü bir söz cıktığında da ben suçlu olurdum.laflari isitip susar oldum.aman kavga çıkmasın aman küsme sin kusmesi çok pistir günlerce konusmaz.en hafifi gerizekalı salak.ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
Haklida olsam haksizda olsam eger gidip ben gönlünü alırsam Özür dilersem sorun yok. Bazen hemen bazende birkaç yalvarmadan sonra barisir.
Evde kalmaya pek alışkın bir insan deilm ama 8 aydır evdeyim.bebegim le dışarı çıkmak istiyorum evim çarşı tarafina uzak.arkadaslar buraya gelirken taksi tutup gelmek zorunda kalıyorlar. Komsularim yaşça çok büyükler yani anlayacağınız gelengidenim yok. Evdeçalıyorumılıyorum merkeze taşınalım ne olur diye ısrar ettim ama kabul etmiyor. Bende islerimi bitirip bebegimi uyuttugum zamanlarda oynarım diye telefonuma okey Pr o g ramı yuklemistim. Dün aksam işlerimi bitirip bebeğimin beşiğini sallıyordum. o arada oyunu açtım. online bir oyun. o geldi odaya telefonumu aldı eline sayfa açıktı ben hiçbir Sey yapmadan verdim eline . sora bebeğimi uyuttuktan sonra gittim telefonu istedim beni azarladı git lan basımdan dedi. tamam o zaman bende tv İzleyeyim ozaman dedim beni resmen tahrik edici sözler kulandı. Hıh sunun tipine baktip'ne tipine S.,.. dedi. sonra agazıMI taklit etmeye başladı bende o zaman döndüm bu hareketleri sen sevmezdin ne oldu simdi sen yapıyorsun dedim. kesbe dedi ban Kars'I lk verince edepsiz oldum. bir tokat attı sonra boğazl mı Sıktı nefes alamadım. Karsı koltuğa geçip küfrederek kalklan § baska yerde ağla dedi. Sonra beyimiz suna bak ya erkeklerle ok e y oynuyorum diye. basanaCağım deyince ne dedin diyerek tekmelemeye basladı ' daha gerisi varda çok uzun basanmaya karar vermeye caliyirum. bana akıl verin. çok sinirlidir c Hçbln zam an ben haksızın demez '
neyapayım
Ah kardesim seni oyle iyi anliyorumki benimkide buna benzer tavirlari oluyor ama sunu diyim sakin baska cocouk yapma allah evladini sana bagislasin .boyle insanla ne gelecek nede koca olur zamaninda tavir koymadigimizdan boyle rahat kotu olmaya devam ediyorlar iste sevgi saygida yok belli dua et derim hep ama sunuda diyim cesaretin varsa ayrıl derim bukadr asaalanmak dovulmek insani yipratir hep mutsuz beklentilerle gecer hayatin heleki o cococuk boyle bir ortamda buyumesi cok kötü.cok üzüluyorlar çünkü ben kendimden ornek verim benim kizim ortada kaldi ve cok uzuluyor biliyorum ben yapamiyirum kizim icin diyeceksin benimde var ama seninki cok kucuk seni cok etkilemez ama benim kiz ne ondan vaz gecebiliyor yani secmiyor benimkide onu birakmiyor kizimsiz ayri birgun bile yasayamicagimi biliyorum yani gucum yok ama senin sartlarin iyiyse durumlari sen daha iyi bilirsin gercekten ömrümüz bitiyor ve mutsuz bir sekilde deymez bir adam icin malesef umarim senin icin ne hayirliysa o olsun allah sabir versin

Siz başka yere taşınmayı düşünmeden önce onu sizin istediğiniz şekilde davranmaya çalıştırmalıydınız. O küsünce özür dilersen yalvarırsan aynılarını yapmayacağını mı zannediyosun? Çalışıyormuşsun da. Ona mahkum musun? En başta o küsünce sen de o konuşuncaya özür dileyinceye kadar kesinlikle kararından dönmeden konuşmayacaktın. Senin istediğin gibi hareket edecekti.. Siz hatalı davranmışsınız. O da bu bana bağlı ne yapsam durur diyor. Geçmiş olsun.
Cok haklisin aynen oyle taviz cok verdik o yuzden cekiyoruz onun hikayesi benimkine cok benziyor oda bic umursamaz beni kaybetmismi küsmüşmüyum hic umrunda deyilim bir arkatasim var kocasiyla kavgali ama adam etrafinda dörtdonuyor iste boyke erkeklerde var insan hayret ediyor bizimki umurunda adam karisina berdeyse canini verecek ama kadin zamaninda tavrini koymus ondan iste adam iyi olmak icin elinden geleni yapiyor bizimkilerde kovsun sövsün iste hayatin cilvesi

Arkadaslar yazılarınızı bana okadar iyi geliyorki. Bugün kendimi daha kararlı buldum.bugun evden gitmesini isteyeceğim. Yada ben annemlere gideyim bir süre ayrı yaşayalım diyeceğim. Bakalım ne olacak.

Çok sogudum. Ama önceki tartismalarimizda ben barismis dahi olsam iyi olurdu unutmaya alismistim. Ama biliyorum ben dayak olayını unutamam. Asla haketmedim evlenirken bütün int.hesaplarimizi kapattık. Face falan. Insan tel.de okey oynuyor diye dovulurmu. Istemiyorum bunu sil de ben anlarım.

Siz böyle üç maymunu oynamaya devam edin, hiçbi şey olmamış gibi davranın, aman bozmayın.

Kusura bakmayın ama okurken fenalık geçirdim. O dayak resmen bağıra bağıra gelmiş. Siz de o aşamaya gelene kadar başınıza gelen her felakette görmedim, duymadım, bilmiyorum ayağına yatmışsınız.

Adam sırf sizi incitebilmek, psikolojik olarak sindirebilmek için "embesil" diye çağırmış bi süre evin içinde, bunu daha yeni evliyken yapmış.

3 senedir sürekli kavga etmişsiniz. Her kavga küfür kıyamet almış başını gitmiş ve her ne hikmetse her kavganın sonunda siz suçlu çıkmışsınız, özür dileyen taraf siz olmuşsunuz.

Hiç mi sormadınız kendinize ablacım bu neyin kini, neyin öfkesi, bu adam ne istiyo benden diye? Bunları yapan bi adam sizden nefret ediyo demektir; siz hala sizi sevdiğine, bi yuvanız olduğuna falan mı inandınız?

Bi de bu ruh hastasına baba olma imkanı vermişsiniz.

Ablacım nolur boşanın şu adamdan.

Gidin bi rapor alın önce, o kadar tekme, boğaz sıkılması vs. muhakkak bazı izle kalmıştır. Gidin belgeleyin bu durumu. Boşanma davasında çok işinize yarayacak.

Sonrasında en yakın avukatla temas sağlayın, onun yönledirmelerini takip edin.

Sizi barışmaya yönlendirecek aile üyeleriyle iletisimi kesin bi süre, kibarca atın başınızdan, sizi manipüle etmelerine izin vermeyin.
hepsine katılıyorum
bir insan niye kendine küfür eden adamdan kalkıp özür diler bakıyorum bakıyorum anlamıyorum konu sahibi kusura bakma ilk embesil dediğinde tepkiyi koysaydın ya boşanacaktınız ya bunları yapacak gücü kendin de bulmayacaktı bir daha

Back
X