- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
Ben gerçekten anlamıyorum. Hayatımın kazığını yemiş gibiyim. Tamam belki klasik olacak ayrılık acısı ama sorun o değil. Daha önce de konu acmistim sevgilim ilgisizlesmisti (üniversite) için başka şehire geldiğimden beri demiştim. Sizde zaten bitmiş ilişki dediniz inanmak istemedim. Daha sonra ayrıldım bitti bile demedim, mesajlarına cevap vermedim bir hafta hiç konuşmadık dün mesaj attım .bir kere bile aramadın sevgin bu kadarmış iste şimdi gerçekten bitti falan dedim. beni aradı sen ne biliyorsun ben seni seviyorum falan filan ikna etti. Ben bişey yapmadım atamıyorum mesaj dedi istesen atarsın dedim uğraş dedim, tamam dedi. Bugün ben onun yanına gitmek için izin aldım ona söyledim izin alabilir misin diye tamam gel yüzyüze konuşuruz dedi. sonra ben ilgilenenemem seni üzmek istemiyorum gibi şeyler söyledi biliyordum dedim yok herşey senin için yok bilmem ne klasik erkek şeyleri yazdı işte ben Salak değilim defol git hayatımdan dedim eski mesajlarını ekran görüntüsü attim bunları diyen sendin dedim. Çok pişman olucaksin ama asla donmiyicem dedim bana benim için aglamani istemiyorum dedi. Sen gibi bir s.rf.sz için ağlamam zaten s. git dedim üzüntünü anlıyorum ama lütfen ağzını bozma dedi. Ya sen ne diyorsun sen degil mıydın şunu şunu yapan bunu söyleyen saydım işte. Sevmiyorum de bitsin dedim sevmiyorum dedi engelledim. Ve ben şimdi gerçekten anlayamıyorum. Ya bu cocuk benim için ölüyordu. Ben üzgün olduğum için agliyordu. Hemen herkese inanacak kadar tecrübesiz değilim gerçekten çok ilişkim oldu. Zaten onu çok severek başlamadım ama bana sevgisinden o kadar emindim ki. Ya benim icin neler neler yaptı anlatamam . Zaten aşktan yana darbe yemiş biri olarak onu sevmesem de beni çok sevdiğini bildiğim icin başladım bana uygun bile değildi ama yeter ki guveneyim dedim zamanla sevdim. Bu insan bile bana bunu yaptıysa Allah aşkına ben kime guveneyim. Ben şimdi bir erkeğe bile güvenir miyim. Birinden hoşlancak olsam kendimi öldürürüm gerekirse yine de yüzüne bakmam. Ya beni bu hale getirdi. Ben unuturum inanın şimdiye kadar hiç bir aşk acım uzun surmedi. Bir ay bile sürmez. Ama Allah aşkına ben şimdi kime guveneyim ben şimdi biriyle evlenmem bile evlenen erkekleri de goruyoruz. Ya nefret ediyorum hepsinden. Nolur bişey söyleyin çok canım yanıyor