Gerçekten bir derdim var

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Ben gerçekten anlamıyorum. Hayatımın kazığını yemiş gibiyim. Tamam belki klasik olacak ayrılık acısı ama sorun o değil. Daha önce de konu acmistim sevgilim ilgisizlesmisti (üniversite) için başka şehire geldiğimden beri demiştim. Sizde zaten bitmiş ilişki dediniz inanmak istemedim. Daha sonra ayrıldım bitti bile demedim, mesajlarına cevap vermedim bir hafta hiç konuşmadık dün mesaj attım .bir kere bile aramadın sevgin bu kadarmış iste şimdi gerçekten bitti falan dedim. beni aradı sen ne biliyorsun ben seni seviyorum falan filan ikna etti. Ben bişey yapmadım atamıyorum mesaj dedi istesen atarsın dedim uğraş dedim, tamam dedi. Bugün ben onun yanına gitmek için izin aldım ona söyledim izin alabilir misin diye tamam gel yüzyüze konuşuruz dedi. sonra ben ilgilenenemem seni üzmek istemiyorum gibi şeyler söyledi biliyordum dedim yok herşey senin için yok bilmem ne klasik erkek şeyleri yazdı işte ben Salak değilim defol git hayatımdan dedim eski mesajlarını ekran görüntüsü attim bunları diyen sendin dedim. Çok pişman olucaksin ama asla donmiyicem dedim bana benim için aglamani istemiyorum dedi. Sen gibi bir s.rf.sz için ağlamam zaten s. git dedim üzüntünü anlıyorum ama lütfen ağzını bozma dedi. Ya sen ne diyorsun sen degil mıydın şunu şunu yapan bunu söyleyen saydım işte. Sevmiyorum de bitsin dedim sevmiyorum dedi engelledim. Ve ben şimdi gerçekten anlayamıyorum. Ya bu cocuk benim için ölüyordu. Ben üzgün olduğum için agliyordu. Hemen herkese inanacak kadar tecrübesiz değilim gerçekten çok ilişkim oldu. Zaten onu çok severek başlamadım ama bana sevgisinden o kadar emindim ki. Ya benim icin neler neler yaptı anlatamam . Zaten aşktan yana darbe yemiş biri olarak onu sevmesem de beni çok sevdiğini bildiğim icin başladım bana uygun bile değildi ama yeter ki guveneyim dedim zamanla sevdim. Bu insan bile bana bunu yaptıysa Allah aşkına ben kime guveneyim. Ben şimdi bir erkeğe bile güvenir miyim. Birinden hoşlancak olsam kendimi öldürürüm gerekirse yine de yüzüne bakmam. Ya beni bu hale getirdi. Ben unuturum inanın şimdiye kadar hiç bir aşk acım uzun surmedi. Bir ay bile sürmez. Ama Allah aşkına ben şimdi kime guveneyim ben şimdi biriyle evlenmem bile evlenen erkekleri de goruyoruz. Ya nefret ediyorum hepsinden. Nolur bişey söyleyin çok canım yanıyor

Ya sen ona yurudukce o kacmak icin kosacak. Allh hakkinda hayirlisini versin canim. Uzulme hic karsina daha iyileri cikar.

Merhaba:

Sevgi kelimelerde olan bir şey değildir, sevgi kalpten gelmelidir. Zaten sen bunu hissedemiyorsan belli ki ortada bir aşk yok sadece alışkanlık vardır. Mesajların ve sözlerin önemi yok, zamanın da herkes senin için ölürüm senin için biterim demiştir. Ama gel gör ki kimse ölmemiş ve ölen aşk olmuştur. Arkana bakma birisini sildiysen gerçekten sileceksin, aklında soru işareti kalırsa, işte acının gerçek resmidir bu. Umarım yeni hayatında mutluluk senin en yakınında olur.

Karşınıza daha iyileri de çıkacaktır.Belki duyguları zamanla sönmüştür,uyumsuz bulmuştur,olabilir yani.İlişkinin başında ya da itiraf döneminde aşkından ölüyor diye hep öyle gitmiyor ne yazık ki.Birbirini tanıdıkça bazen duygular azalır bazen daha da artar.Uyum işi işte.

Hemen herkese inanacak kadar tecrübesiz değilim gerçekten çok ilişkim oldu.
Emin misin ?
Adam ne kadar terbiyeli cevaplar vermiş birde senin yazdıklarına bak. O küfürler hic bir bayanın ağzına yakışmaz. Eski mesajları gondermek filan ne saçma şeyler. Kim bilir bizler eski sevgililerimize neler neler dedik zamanında. Ee ne oldu ? Hepsi çöp oldu gitti. Biraz kendine çeki düzen ver lütfen. Konunu okuyunca gözümde çok çirkef bir kadın canlandi,kusura bakma. Tavrin cok cirkin.Böyle gidersen istesende senden hoslanacak birilerini bulamazsın.

Emin misin ?
Adam ne kadar terbiyeli cevaplar vermiş birde senin yazdıklarına bak. O küfürler hic bir bayanın ağzına yakışmaz. Eski mesajları gondermek filan ne saçma şeyler. Kim bilir bizler eski sevgililerimize neler neler dedik zamanında. Ee ne oldu ? Hepsi çöp oldu gitti. Biraz kendine çeki düzen ver lütfen. Konunu okuyunca gözümde çok çirkef bir kadın canlandi,kusura bakma. Tavrin cok cirkin.Böyle gidersen istesende senden hoslanacak birilerini bulamazsın.
Valla ben sevmediğim birine seviyorum demedim. Sevmediğim birine ümit vermedim sevmediğim biri icin aglamadim rol yapmadım. Cirkeflikle alakam bile yok inanın ama haketti. Daha dün neler dedi şimdi ne oldu o sinirle ne denir öyle bir insana ne denir

Valla ben sevmediğim birine seviyorum demedim. Sevmediğim birine ümit vermedim sevmediğim biri icin aglamadim rol yapmadım. Cirkeflikle alakam bile yok inanın ama haketti. Daha dün neler dedi şimdi ne oldu o sinirle ne denir öyle bir insana ne denir

Anlamadığınız kısım sizi önceden seviyorken şu an sevmiyor olması.Alışkanlığa dönmüştür belki,bu bir suç değil,bence dönüp biraz da yazdıklarınıza bakın.Gayet normal bir şekilde cevap vermiş,ben de sizin tutumunuzu pek doğru bulmadım.Güvenle ilgili yazdıklarınız da alakasız bence yani aldatmamış bir şey yapmamış şu yazdığınızı kadın erkek bir sürü insan yaşıyordur ve normal bir durum.

Birincisi, uslubunuza bir cekiduzen verin. Hic hos degil. Sevgilim bana sizin sarf ettiginiz sozleri sarf etse, duygu muygu tanimam, direkt hayatimdan cikariririm o insani. Saygisizliga kimse tahammul etmez, etmek zorunda da degil.

Ikincisi, karsi taraf bitirmek mi istedi, hay hay... Yok efendim zamaninda sunu demistin, yok efendim zamaninda benim icin deli oluyordun gibi cumleler karsi tarafin ekmegine yag surer. Bittiyse bitti, bu kadar.

Ucuncusu, guven veren duzgun adam gercekten cok cok az. Guven problemini hepimiz yasiyoruz.

Anlamadığınız kısım sizi önceden seviyorken şu an sevmiyor olması.Alışkanlığa dönmüştür belki,bu bir suç değil,bence dönüp biraz da yazdıklarınıza bakın.Gayet normal bir şekilde cevap vermiş,ben de sizin tutumunuzu pek doğru bulmadım.Güvenle ilgili yazdıklarınız da alakasız bence yani aldatmamış bir şey yapmamış şu yazdığınızı kadın erkek bir sürü insan yaşıyordur ve normal bir durum.
Daha dün farklı söyledi bugün bahaneler uydurdu açıkça söylemedi ben seni üzmek istemiyorum falan filan klasik şeyler işte ben bunları yazıp demek ki beni seviyo işte üzmek istemiyor desem de Bırak bunları diycektiniz

Birincisi, uslubunuza bir cekiduzen verin. Hic hos degil. Sevgilim bana sizin sarf ettiginiz sozleri sarf etse, duygu muygu tanimam, direkt hayatimdan cikariririm o insani. Saygisizliga kimse tahammul etmez, etmek zorunda da degil.

Ikincisi, karsi taraf bitirmek mi istedi, hay hay... Yok efendim zamaninda sunu demistin, yok efendim zamaninda benim icin deli oluyordun gibi cumleler karsi tarafin ekmegine yag surer. Bittiyse bitti, bu kadar.

Ucuncusu, guven veren duzgun adam gercekten cok cok az. Guven problemini hepimiz yasiyoruz.
Ya direk bitirmek istiyorum demedi bahane buldu o yüzden öyle yazdım anladınız mi

Hayatına bi başkası girmiş olabilir mi? Hem neleri bırakıyoruz arkamızda buda geçer karşınıza öyle biri çıkar ki daha önce ben sevmiş miyim dersin.

Sessizlik çok mu zor? En büyük tepki tepkisizliktir. Bazı şeyleri susarak ve geri çekilerek elde edebilirsin. Bağırıp çağırarak hakaret edip haykırarak değil.

Kusura bakma söylediğim kötü şeyler için sinirle yazdım . Nasıl istersen öyle olsun haklısın geleceğimiz yok aslında benimde sevgim bitti inan. Uzgun de değilim merak etme Ama yine de teşekkür ederim güzel günler hatrina kendine iyi bak hoşçakal .
Olmuş mu şimdi bunu yazdım

Back
X