Gerçekten bir derdim var

Ne yaptim ki.. Elestri istemiyorsan derdini desifre etmeyeceksin. Illa erkek arkadasini yerip seni övmek mi gerekiyor.. Bunu icin mi actin konuyu.. Seni de tanimam onu da.. Objektif bakis acisi benim dusuncem bu.. Sırtını sivazlatmak istiyorsan seni yalandan teselli eden arkadaslar edin.. Sen kafan gore ayriliyosun ve bu onu haketti diyosun. Sonra bakiyosun arkandan kosan yok taktik tutmamis, verdigin kararin arkasinda duramiyor ve ayrildiginizi haber bile vermedigin sevgiline hakaretlerle birlikte sitem ediyosun... Eee erkek arkadasin egonu sisirmedi diye buradan mi medet umuyosun. KK'yi ne sandin sen tamamiyla feminist bir forum mu.. Ne olursa olsun erkekleri suclayan kadinlar toplulugu mu???
Ben oyle falan sanmadim zaten biliyorum burayı yıllardır. Diyorum ki eleştiri yapılır da sen yapmasını bilmiyorsun. Eleştirmek başka aşağılamak baska
 
Universite devam ediyor sanirim hala... Bu yaslarda yasanabilen seyler yasadiklarin, hayat zamanla baska seyler gosterdikce guvenmeye de direnmeye de basliyor insan.
Derslerine ve diger sorumluluklarina odaklanirsan acin hafifleyecek. Ve bir gun birine tekrar guvendigini gorunce de kendin bile sasar kalirsin. Onunde uzun ve guzel bir hayat olsun. Unut gitsin onune bak, gecmiste takili kalmak seni yerinde saydirir.
 
Back