• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten bir derdim var:-(

sorun annenizin isinden ziyade cocuklariyla acil durumlarda dahi ilgilenmemesi...

bence siz evle ilgili sorumluluk almayi birakin.
asgari duzeyde evin temiz olmasina (kendiniz ve kardesleriniz icin) ozen gosterin yeterli.
kardeslerinizle anneniz yokken ilgilenin ama bunu annenize evdeki buyuk kizin goreviymis gibi hissettirmeyin.
kardesleriniz hastalandiginda da israrla degil, durumu bildiren 1mesaj ve 1-2arama ile sinirlandirin. mesaja da onemli yazin.

nadiren de ona ben ilgilenirim sen gezebilirsin bugun diyin ki siz mecburmussunuz gibi davranmasin.

b surecte onun azarlari vs hic aldiris etmeyin, o nasil ki telefona bakmiyor siz de onun sinirle soylediklerini duymamazliktan gelin.

ona kiyamiyor olabilirsiniz, size hep o bakmis olabilir vs ama bu zaten onun sorumlulugu...
diger cocuklari da dogurmayi bilen bakmayi da bilecek.

annem hep babamdan cekmis gencliginde hayatini yasayamamis o yuzden sizinle ugrasamayacgim ben gezip tozmak istiyorum diyor bir nevi hakli ben ona hic bir zaman gitme gezme demedim cocuklari birakip gidebilirsin ben ilgilenirim diyip arkadaslarinin yanina gonderdim yeri gelince.. ama o suyunu cikardi.. su an kardesim rahatsiz, sanirim kabiz olmus ve de baya ateslendi sabahtan beri agliyor annemi ariyorum ariyorum acmiyor yalniz whatsappa girmis.. babami ben pek gormedim evet, ayni evde yasadigimiz donem bile ben uyuduktan sonra gelip ben uyanmadan gidiyordu. ilgilenemezdi bizimle. yada ilgilenmek istemezdi bilmiyorm. yoruldum artik inanin, kafam kaldirmiyor iki gundur bulasiklara bile el atmadim o kadar biktim ki. simdi annem gelecek, iki dk rahat birakmadin deyip bagirip cagiracak eminim.. of of
Canim allah yardimcin olsun. O nasil anne oyle. Madem cok gezmek tozmak istiyordu ve cocuklarinin sorumlulugunu tasiyamiyacaktida 4yasindaki kardesini niye dogurdu? Gezip tozsaydi. Sana niye bu yasta yukleniyor boyle. Seni buyasta yorarsa evlendiginde hayata yorgun baslarsin. Dunya boyle iste. Bende kizima birturlu yaranamadim .deyim yerindeyse yemiyor yediriyorum. Okula gidip gelmek haricinde hicbir sorumlulugu olmadigi blade bana soylemedigi laf birakmadi. Annenle otur bu durumda rahatsizliklarini konus. Sorumluluklarini bilsin. Onun sectigi yanlis bir evliligin ceremesini siz cekmek zoruda degilsiniz.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet son durum ne bende merak ediyorum. Umarim hersey yolundadir

Öyle anneye anne demezdim al kardeşlerini çık babaannenin yanına en azından çocuk hastalandığında nasıl davranacağını bilir babanın yaptıklarının arkasına sığınmasın kendisi çekti diye çocuklarıdamı çeksin kusura bakma canım ama mağrifet doğurmak değil hayvanlarda doğurur ne biçim anne bence gözden çıkarmış sizi kusura bakma canım herkesin annesi çekmiştir zamanında kim çekmiyor sen o anneye rağmen çok merhametlisin

Back
X