- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
yaşayan bir ölü gibiyim 1 senemizin dolmasına 1 ay kala bana neler söyledi daha sabah mesajında '' aşkımızın 333.günündede aşığım sana bi ömür aşık olacağım nice 333.günlere seni çok seviyorum diyen adam akşamına artık seninle tartışmalarımız içimi acıtmıyor soğudum sana karşı atmıyor kalbim dedi bana sanki o bana körkütük aşık adam gitmiş yerine başkası gelmişti aramızda sorunlar oluyordu ama hemen çözüme kavuşturuyorduk uzaktan yürütüyorduk ilk defa dün gece birbirimizi göremiyoruz bile zaten artık bitsin kurabiye dedi ağladım telefonda biz çok güzel hayaller kuruyorduk bi anda ne oldu anlayamadım uzakta olduğumuz için monotonlaşmıştı ilişkimiz farkındaydım ama bunları duyacağımı asla düşünmezdim eni sonu taştım ve ona hakaretler ettim dayanamadım çünkü haksız yere canımı yakmıştı oda artık istemiyorum seni bitti sakın arama dedi numaramı engellemiş aradığımda otomatik olarak meşgule alıyor telefonu canım çok yanıyor kılzar bu defa çok kesin konuştu çok yaktı canımı uzun süredir görüşşemedik bi yan yana iken harika bi çiftiz ne olduysa şu telefonda oldu tartışmalar v.s dün gecem resmen kabustu uyuyamadım çok acı çekiyorum

o kadar mesaj atıyorum banamısın demiyor artık beni sevmediğine inanamıyorum ne oldu ona

Son düzenleme: