gerçekten bitti mi hikayemiz ?

yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum kiminiz aldatıyor olabilir demişsiniz kiminiz barışırsınız sana döner demişsiniz hepinizin önerileri ve fikirleri aklımda ve hepsine değer veriyorum ben sustum artık onu bir daha asla aramayacağım

arama bitanem dünyadaki tek erkek o mu sanki. şimdi çok acı çekiyorsun ama emin ol en kısa zamanda toparlanıp ona olan aşkını bitireceksin. dünya bu milyar tane insan var, seni üzmeyen ve sana değer veren biri karşına çıkacaktır muhakkak. sana değer vermeyenleri sil at. ağlayabildiğin kadar ağla bütün nefretini ağlayarak at içinden. emin ol biz kadınlar öyle rahatlayabiliyoruz. sonra o mutlu şen şakrak kurabiye geri gelecek :)

arama bitanem dünyadaki tek erkek o mu sanki. şimdi çok acı çekiyorsun ama emin ol en kısa zamanda toparlanıp ona olan aşkını bitireceksin. dünya bu milyar tane insan var, seni üzmeyen ve sana değer veren biri karşına çıkacaktır muhakkak. sana değer vermeyenleri sil at. ağlayabildiğin kadar ağla bütün nefretini ağlayarak at içinden. emin ol biz kadınlar öyle rahatlayabiliyoruz. sonra o mutlu şen şakrak kurabiye geri gelecek :)

artık öyle şirinem umrumda bile değil ne ararım ne sorarım artık ben onu değil o beni kaybetti defolsun gitsin valla

Sabahı akşamına tutmuyorsa inan boşver gitsin. Bi abla, bi kardeş, bi arkadaş tavsiyesi.. Değmiyor canımıniçi. Malesef her erkek adam olmuyor! Ve o seni ağlatıyorsa adam değildir zaten.
Şahsi görüşüm.. Sadece tecrübeyle sabit. :34:

Son düzenleme:
seni istemeyeni sen hiç isteme.. bende kendimden 1 yaş büyük birini sevmiştim.. 4 sene sevdim ama o beni sevmedi hep seviyomuş gibi göründü.. bende 4 sene sonrasında dayanamadım ve sonunda bende olgun bi mühendis buldum ve şuan çok mutluyuz.. :) sende üzme kendini çıkar yeni birileri ;)

uzak ilişki yormuş demek ki, sıkılmış monotonluktan.. bir de çok görüşemeyince sorunlarda daha çok olur, yan yana gibi olmaz hiç bir şey..
sakın üstüne gitme, bitirmiş o kafasında ilişkiyi bence. sen de bitir. önüne bak..

canını sıkmamaya çalış, değmiyor :(

Kalplişimmm çok üzüldüm canımm, uzaklık yüzünden tartışmalar normal ama senin ki artık dersi haketmiş,barışırsınız diye düşünüyorum seni hala seviyor,üzerine hiç gitme,bu kötü zamanlar geçer inşallah bir an önce..

canım bu konunun sana ait olması ozellıkle üzdü benı...lutfen uzme kendını...barısırsınız dıyecegım ama numaranı engellemıs belkı de sınırle engeledı lutfen hırpalama kendını her sey olacagına varır...

Hastalıklı bi ilişki bu ....
Ne bi arada oluyor ne de ayrı...Her şeyi birbirinize söyleyebiliyorsunuz arada saygı kalmamış...
Ama sevgi dersen çok büyük bi sevgi varmı bilmiyorum sevgi kırıntıları ve birbirinize karşı alışkanlıklar sizi bi araya getirmiş olabilir bu zamana kadar...
Sabahı seni seviyorum deyip akşamı senden ayrılan insanın derdi ne olabilir?
Sadece yıpranan tükenen bi piskoloji...
Tekrardan barışırmısınız evet....
Ama devam eder mi?
Bilmiyorum...Ama devam ederse bu kadar kavga gürültü ve saygısızlıkla inceldiği yerden kopar yine...
Sağlıklı bi ilişki içinde kendinize çeki düzen vermelisiniz kurabiyecim ..
Yoksa bu ilişki size daha çok zarar verir..

Yazılması gerekenler yazılmış , sadece hakkında hayırlısı olsun diyebiliyorum
Kıymet bilmeden değer görmeden bir ilişki yürütmek çok zor , belkide bir gün bugüne şükredersin kim bilir
Belkide sizin için en doğrusu budur

Üzüldüm. :/ Diğer topikte seni hiç sevmemişim gibi bi şey dediğini yazmışsın sevgilinin.
Eski ilişkimi hatırladım yazdıklarına bakınca.
Ben de ona seni hiç sevmedim aslında demiştim ve sevmemiştim de. :s

Bunun dışında keşke hakaret etmeseydin.
Ben de eski sevgilimden ayrılınca bana bir sürü hakaret etti.
Yetmedi mailler attı, orda da hakaretler tabi.
Daha da düştü gözümden. Ardıma bile bakmadım ondan sonra ve ayrıldığıma bi daha sevindim.
Sakin kalmalıydın bu yüzden bence. Bundan sonra yaşayacağın ilişkiler için bir tecrübe olur, ders çıkarırsın.
Öyle bakmak lazım. Gerçi çok güç daha yeni bir ayrılık. Hayırlısı olsun. :ssz:

kızgınlıkla fevri davranmış ve o sözleri sarf etmiş gibi geldi bana bi insan 24 saat içinde o kadar değişemez çünkü barışırsınız bence

Back
X