Gerçekten böyle birşey var mı?

Babam ölçüyor 173 çıkıyorum
Doktor 175
Geçen yıl baska bir doktor 170 ölçtü.
Ben sorana 174 civarı deyip geçiyorum

Boy uzamaz ama durustan kaynakli sorun varsa postur bozuksa boy fark eder. Reformer pilatese gidip posturunuzu duzeltin 2 cm kurtarirsiniz.
Birde 7 aylik bebegim var ayni gun acibademde 75 cm saglik ocaginda 71 cm cikti. Coktabsey yapmayin orayi

Ah işte bende öyle diyordum.1.62 yim sınırdayım filan diye.geçen arkadaşla konuşunca oh dedim onunki 1.64 çıktıysa benim hadi 2 cm kısa olsun kesin 1.62 yim dedim.ama sağlık ocağında kısa süreli bir şok geçirdim:KK57:
Gidince bende bi olctureyim bakim boyumu olsun siz yinede sansinizi deneyinn

Herkese merhaba.polislik için başvuru yapmayı düşünüyordum.boyumu yıllar önce ölçtürmüştüm 162 çıkmıştı.geçen gün bir daha ölçtürüyüm dedim sağlık ocağında 1.58 çıktım.büyük bir şok:KK57: geçirdim.aynı zamanda üzüldüm çünkü gerçekten çok istiyordum.yaşım 28 zaten ilk ve son kez girecektim.şaşırdığım nokta şu oldu çok yakın bir arkadaşımla boylarımız aynı ama onun boyu sınavda 164 çıkmış.benim ondan o kadar kısa olmam mümkün değil.sağlık ocağındaki kadın belki kısalmaya başlamışsınızdır dedi:sinirli: sanki 70 yaşındayım.Dedimki o kadar yaşlı değilim ki kısalmaya başlayayım:KK51: merak ettiğim şu internetten araştırdım insanın boyu bu yaşta bile uzayabiliyormuş daha doğrusu kemikler esneyerek birkaç santim uzayabiliyormuş.gerçekten böyle birşey var mı yoksa benim hayallerim suya mı düştü.bilgisi olanlar yazsın lütfen.:KK51:
Eğer omurgalarınız arasında yanlış duruştan dolayı kapanma olmuşsa boyunuz biraz kısalmış olabilir ancak plates ile bu durumu düzeltmeniz mümkün, 33 adet omurdan her birinin arasında 1' er mm açılma mümkünmüş bu da 3,5 cm uzamanızı sağlayabilir.

Eğer omurgalarınız arasında yanlış duruştan dolayı kapanma olmuşsa boyunuz biraz kısalmış olabilir ancak plates ile bu durumu düzeltmeniz mümkün, 33 adet omurdan her birinin arasında 1' er mm açılma mümkünmüş bu da 3,5 cm uzamanızı sağlayabilir.
Şu an en mantıklı bu bence.çünkü evet otururken yürürken hiç dikkat etmiyorum.bence bundan kaynaklı.

Deneyin belki orada uzun olcerler. Ama bildiğim kadarıyla polis saglık elemelerinde daha kısa cıkıyor herkes

Çok sıcak suyla yıkamayın çekersiniz 1.58den de olmayın :KK53::KK53::KK53::KK53:
:rapci::rapci::rapci:tabiki şaka da biyere daha ölçtürün belki duruşunuz düz değildi o ana şansınızı deneyin :KK52:

Pilates ile bir iki cm uzama olabilir.
Onun dışında benim boyum 168 liseden sonra pmyo için ölçtürmüştüm. 26 yaşımda tekrar mülakata girdim. 165 çıktı. Boyumdan eminim yetkililere söyledim Benim boyum 168 diye ölçüm cihazına baktılar "erkeğe ayarlı kalmış" deyip düzelttiler. Ölçümlerde kadın erkek farkeder mi bilmiyorum ama sonra tekrar ölçtüklerinde 168 çıktı.

Back
X