- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
Hayır pomem de yaş 30 dan gün almamış olmak.yaşım tutuyor.Zaten yaştan giremezsiniz, 18-25 yaş şartı var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır pomem de yaş 30 dan gün almamış olmak.yaşım tutuyor.Zaten yaştan giremezsiniz, 18-25 yaş şartı var.
Hareketlerine baktım.yaptım birazKesin omurlar arası kısalmıştır plates şart![]()
Valla bende böyle düşündüm çektim heralde dedimÇok sıcak suyla yıkamayın çekersiniz 1.58den de olmayın
tabiki şaka da biyere daha ölçtürün belki duruşunuz düz değildi o ana şansınızı deneyin
![]()
Pomem için son şansım evet 30 dan gün almamak lazımKonu sahibi pomem için başvuracak sanırım pomem de 30 yaşından gün almama şartı var,bu pmyo linkte ki.Arkadaşı da başvurmuş.
Evet bunu bende çok duydum.Deneyin belki orada uzun olcerler. Ama bildiğim kadarıyla polis saglık elemelerinde daha kısa cıkıyor herkes
Çok enteresanmış.demekki farklı ölçüyorlar.sizin yine uzun sıkıntı olmaz.ama işte benim gibi sınırda olduğunu düşünenler için sıkıntı.Pilates ile bir iki cm uzama olabilir.
Onun dışında benim boyum 168 liseden sonra pmyo için ölçtürmüştüm. 26 yaşımda tekrar mülakata girdim. 165 çıktı. Boyumdan eminim yetkililere söyledim Benim boyum 168 diye ölçüm cihazına baktılar "erkeğe ayarlı kalmış" deyip düzelttiler. Ölçümlerde kadın erkek farkeder mi bilmiyorum ama sonra tekrar ölçtüklerinde 168 çıktı.
Yok hayır lisans mezunuyumSorum alakasız olcak ama lise mezunu olarakmı başvuru yapcaksnz
Pff bende bı onlisansi bitiremedim bitirsem benm tek hayalim diyeblrm yani.Yok hayır lisans mezunuyum
İnşallah allah nasip etsin.benim çok umudum yokPff bende bı onlisansi bitiremedim bitirsem benm tek hayalim diyeblrm yani.
İnşallah herşey gönlünce olurİnşallah allah nasip etsin.benim çok umudum yok![]()
Ay hiç güleceğim yoktu çok yaşayın emi , benimde 168 olan genc kızlık boyum iki doğum yapınca baya kisaldi şaka gibi bayada üzüldüm hala hayiflanirim ben bu yaşta nasıl kisaldim diye oluyormuş meğer kemik çökmesiİşin kötü tarafı birde gittiğimde sabahtı.akşama doğru 1.55 filan kalmışımdır ben![]()
Yani bide şöyle çevremde çok kısa insan var.ben 1.58 sem onlar kaç diye merak ediyorum.mesela görümcem benden 4-5 cm kısa.biz diyoduk ki işte ben 1.62 yim sen 1.58 filansındır diyoduk.bu durumda o da 1.54 filan oluyo.valla çok garip.Bende 162 civariyim ama hastanede ve AVM de ki makinede 157 falan çıkmıştım. :) Valla boy mevzusu bir garip, çok uzun değilim ama kısa da değilim yani neden öyle çıkıyor bende anlamadim
Kesin çıkarım.iş konusunda o kadar şanssızım ki boyum bile kısalmış düşünün yaniSeni üzmek istemem ama orda bu konuda hiç tolerans yok aksine kisa çıkarsın
Bende iki Doğum yaptım.birde derler ki çocuk doğurunca insan yenilenir gençleşir.boyumuzu bile kısalmışAy hiç güleceğim yoktu çok yaşayın emi , benimde 168 olan genc kızlık boyum iki doğum yapınca baya kisaldi şaka gibi bayada üzüldüm hala hayiflanirim ben bu yaşta nasıl kisaldim diye oluyormuş meğer kemik çökmesi