Gerçekten böyle birşey var mı?

Biraz çekmişsiniz sanki 1.58 liklerin arasına hoşgeldiniz:KK14:zamanla alişiyorsunuz..
Canım aslında benim boyumla ilgili hiç sorunum yok.gayet memnunum.eşim 1.80.yan yana gayette iyi duruyoruz.bodur tavuk her daim piliç filan derim eşime hatta.ama işte polislik için 1.62 zorunluluğu olunca allahım neden bu kadar kısayım diye isyaaaaannn moduna geçtim:olamaz:

Herkese merhaba.polislik için başvuru yapmayı düşünüyordum.boyumu yıllar önce ölçtürmüştüm 162 çıkmıştı.geçen gün bir daha ölçtürüyüm dedim sağlık ocağında 1.58 çıktım.büyük bir şok:KK57: geçirdim.aynı zamanda üzüldüm çünkü gerçekten çok istiyordum.yaşım 28 zaten ilk ve son kez girecektim.şaşırdığım nokta şu oldu çok yakın bir arkadaşımla boylarımız aynı ama onun boyu sınavda 164 çıkmış.benim ondan o kadar kısa olmam mümkün değil.sağlık ocağındaki kadın belki kısalmaya başlamışsınızdır dedi:sinirli: sanki 70 yaşındayım.Dedimki o kadar yaşlı değilim ki kısalmaya başlayayım:KK51: merak ettiğim şu internetten araştırdım insanın boyu bu yaşta bile uzayabiliyormuş daha doğrusu kemikler esneyerek birkaç santim uzayabiliyormuş.gerçekten böyle birşey var mı yoksa benim hayallerim suya mı düştü.bilgisi olanlar yazsın lütfen.:KK51:

Pilatesle esneme hareketleri yapınca kaburgalar açılıyor ve o boşluktan dolayı 2-3 cm daha uzanıyor boy uzatma dedikleri o. Varolanın üstünden uzamıyorsun, sadece esniyorsun. Tavsiyem sınava girmeden esneme hareketleri yap.

ölçümde metreler farklı oluyor o yuzden farklı çıkıyor.en ıyısı avm'dekıler. ne kadar doğru olçuyor bılemem onuda

Back
X